Kristóf: a nejem vadászik Olivérre

A ValóVilágból frissen kiesett Kristóf szerint a villában maradt szívbeteg felesége idő előtt feladja a játékot, de abban is biztos, hogyha Gina a maradás mellett dönt, kiejti a taktikázó Olivért.

A ValóVilág második párbaján alulmaradt Kristóf nem szomorkodik, csak a felesége hiánya miatt szenved, aki egyelőre még tartja magát, nem adta fel a játékot.

Gina az eddig bent töltött időben szinte mindennap itatta az egereket, azt hajtogatva, hogy feladja a játékot. Férje kiesése éjszakáján is záporoztak a könnyei, és a délelőttöt szintén pityergéssel kezdte. Laci és Zsófi vette pártfogásába a magára maradt asszonyt. Bármennyire is elkeseredett, egyelőre nem kopogtatott bőröndjével a villa kijáratán. Kristóf szerint azonban ez csak idő kérdése, mert felesége szívbeteg.

Kristóf: a nejem vadászik Olivérre
Gina idegei sokszor felmondják a szolgálatot, szinte mindennap kiborul
Fotó: Kecskeméti Zoltán




– Szerintem Gina hamarosan kijön, ugyanis számunkra a testi-lelki egészség a legfontosabb. A feleségem pedig gyermekkora óta szívbetegségben szenved. Abban biztos vagyok, hogy már meghozta a döntést. Ha mégis marad, akkor végigcsinálja, és tovább lesz bent, mint Olivér, ebben biztos vagyok. A vagány fiú eleinte jól taktikázott, de homok került a gépezetbe, és biztosan fejre áll. Ha arra kerülne a sor, Gina szó nélkül kihívja és kiejti. Bárhogy is lesz, az a lényeg, hogy amikor kijön a villából, azt mondja: megérte részt venni a műsorban. A legfontosabb, hogy testi és lelki egészségkárosodást ne szenvedjen, hiszen mit érne, hogyha megnyerné a fődíjat, de a pénzt talicskával hordaná a pszichiáterhez – magyarázta Kristóf, aki úgy véli, a tévénézőknek fogalmuk sincs arról, hogy milyen hangulat uralkodik a villában.

– Egyáltalán nem viselt meg, hogy kiestem, hiszen ez csupán egy játék. Kívülről könnyű az észt osztani, a tévében látható egyórás összefoglalóból azonban nem derül ki, hogy odabent mit élünk át. Az első két hetünk arról szólt a villában Ginával, hogy meggyógyuljon és a lázát csillapítsuk.
ozs -
Forrás: borsonline.hu