A SZÜLETÉSÜNK NAPJA MEGMUTATJA, HOGY MILYEN HALÁLUNK LESZ?

Az ezotéria meg tud lepni bennünket a legmorbidabb tényekkel is. Most éppen a halálunk mikéntjét boncolgatja aszerint, hogy a hét melyik napján születtünk. Sőt, ennek alapján azt nagyon egyszerűen megtudhatjuk, milyen veszélyek leselkednek leginkább ránk!
Hétfő: A Neptunusz irányítása alatt állunk, amely a bizonytalansággal, váratlannal, tudatlannal és a titkokkal van kapcsolatban. A halálunk oka így valószínűleg nem lesz egyértelmű. Ismeretlen eredetű betegségek, gyógyszerek túladagolása leselkedhet ránk.Mivel ez a bolygó a vízzel is kapcsolatos, ezért könnyen szenvedhetünk vízzel kapcsolatos baleseteket, akár meg is fulladhatunk.
Kedd: a Mars van hatással az életünkre. A testünkön maradandó nyoma lehet egy-egy sebnek, vágásnak. AZ izomfájdalom, hormontúltengés, rosszul működő nemi szervek és a vérből fakadó betegségek is ide tartoznak. A fegyverekkel és a tűzzel, az erőszakos és balesetből fakadó halálnak nagy az esélye. A közlekedésnél is jobban figyeljünk oda!
Szerda: Ezt a napot az Uránusz uralja. Az éggel, levegővel, zuhanással, repüléssel hozzák összefüggésbe. Ez a bolygó az oka a gyulladások kialakulásának, a magas vérnyomásnak, asztmának és a légzéselégtelenségeknek.
Csütörtök: A Jupiter befolyása alatt álló nap nem okoz elviselhetetlen, kínzó betegséget és drámái halált sem. Valószínűleg egy hosszú időn keresztül kialakuló és lezajló betegségben ér veget életünk. Ehhez a bolygóhoz elsősorban a májproblémákat, húgyúti panaszokat, gyulladásokat, húgyhólyagi bántalmakat, álmatlanságot, nyirokrendszer problémákat, de olykor a rákot, daganatokat is társítják.
Péntek: A Vénusz az irányadó. Ha ezen a napon születtünk, akkor valószínűleg a szép, természetes halál vár, ami például otthon, az ágyunkban, alvás közben talál meg. Nem érzünk majd megbánást, szenvedést és adósságot sem hagyunk hátra, mert minden dolgunkat elrendezünk, lezárunk.
Szombat: Ha ezen a napon születtünk, akkor a szaturnusz határozza meg a végzetünket, amit az egyik lehető legrosszabbnak tartanak. Hosszas fizikai fájdalommal teli, nehéz betegségeket hordoz magában, amelyek soran rettenetesen fogunk szenvedni. Elsősorban az epilepsziás krízisek, szív- és érrendszerei panaszok, nem betegségek kapcsolódnak hozzá.
Vasárnap: A nap van befolyással. Ez azt jelenti, hogy olyan betegségeket kapunk el, amelyektől mindenáron meg akarunk szabadulni. Testi traumák, elektromos árammal, kivilágítással, robbanással és tűzzel kapcsolatos közúti, vagy egyéb balesetek fenyegethetnek minket. A legvalószínűbb az, hogy a halál gyorsan jön el értünk.
Még a hideg is kirázza az embert ezeket olvasva, ráadásul találtam az állítások között valóságalapot.