Németh Miklós: A legnagyobb guruk titka, amivel csodás életerőt varázsolnak az ételüknek!

Elképedsz, hogy milyen egyszerű és számodra is megvalósítható technika! Ennek elsajátításával az ételekben levő káros anyagok nagy részétől megszabadulhatsz! Indulj útnak és lám...

Itt a tavasz, kezdődik a nyár. A pultok roskadásig tele ropogós, ízletes zöldségekkel, mosolyogva hívogató, friss gyümölcsökkel. Még teszel két kört a pultok körül és magad is rájössz, hogy ez már bizony a Kánaán. Az egészség zászlaját lebegtetve, nagyokat HaMmolhatsz a méregtelenítő, tisztító gyümölcsökből és tápláló, kalóriaszegény zöldségekből, melyeket telenyomtak vegyszerekkel, mérgekkel. A napjaink lúgos zöldségének jellemzője, hogy lecsöppenve a linóleumra, azt kimarja.

32824_zoldsegek1.jpg
Ebben a nehéz gazdaságilag válságos és egyben vegyszemét helyzetben (most pedig próbálom ám magam visszafogni!) a magunk fajta zarándok, mit tehet? Mivel, hogy semmit se ehet? Már rég belehalt volna az egészséges táplálkozásba, ha a vegyszerek Őt magát is nem tartanák „frissen”! 
A világ, nem az anyag számára van kitalálva!
Hanem a lélek számára lett létre hozva.
Viszont ebben az anyagi világban a holisztikus, az ezoterikus, a spirituális, meg még ki tudja, hogy miféle utat járó vándor, tenyereit összedörzsöli, miközben arcán a mosoly felragyog. Tudja, eljött az Ő ideje. Tudását felhasználva, tapasztalatait megszerezve hitében megerősödhet. A problémák érte vannak, tanítani akarják s Ő él a lehetőséggel. Az anyag számára törvényt hoz. Ő a növények és állatok messiása! (Csak megjegyzem, most rólad beszélek!) Elfogyasztásukkal magasabb rezgések megtapasztalásához segíti őket, mely által evolúciós és szellemi fejlődésük gyorsabbá válik.

32824_mosolygo_par_eszik1.jpg
A teendőd egyszerű, még is frenetikus hatású. Van megoldás a problémára!
(Kicsit hosszabbra írtam a bevezetőt, mert a cikk rövid lesz. Általában a legegyszerűbb dolgok a leghatékonyabbak. Másrészt, többen megfedtek, hogy cikkeim olyan hosszúak és odafigyelést igényelnek, hogy kizárólag, alkoholmentes, józan állapotban lehet olvasni őket. Más szóval, meglehetősen ritkán és rövid ideig.) 
Rá is térek a teendődre!
Ételprogramozás 3 lépésben: 
1. Végy egy tál ételt (Értsd: Készíts.), majd tedd magad elé. (Minél vegyszerezettebb, annál jobb! A legjobbak ciánnal fertőzik! –Én azért még nem.) 
2. Tenyereid dörzsöld össze, majd tedd az étel fölé párhuzamosan. Nyitott tenyereid az étel felé nézzenek, de hüvelykujjaid ne érjenek össze. Ilyenkor az energia kilép az egyik tenyeredből és elindul lefelé. 20-30 cm után visszakanyarodik és belemegy a másik tenyeredbe. Mint ha egy-egy tenyered az „U” betű, felső száraira lenne téve. A domináns, adó kezedből (amelyikkel írni szoktál), megy át az energia a másik tenyeredbe, amelyik a vevő, érzékelő kezed. Az energiának, ilyen módon történő áramlása, automatikusan megtörténik. Így tudod energetizálni az ételt és saját rezgőkörödbe bevonni és feltölteni. 

32824_kajakalp_joga.jpg
Ha érzékeny vagy érezheted, hogy az energia áramlik az egyik kezedből a másikba. Kicsit mozgathatod is a kezeid le-föl, vagy oldalra. Ez segíti az érzékelést. 
Figyelem!: A két kezed ujjai ne érjenek össze, mert akkor az energia a tenyeredből nem lefele indul el, hanem az érintkezés pontján, egyenesen átmegy a másik kezedbe. 
Ezen a ponton a továbbhaladásra, több lehetőséged is kínálkozik!:
  • Innen már semmi mást nem teszel, csak elfogyasztod az energiáddal feltöltött ételt.
  • Asztali áldást mondasz az ételbe.
  • Imát mondasz az ételhez.
  • A vágyad, célod, kívánságod fogalmazod hozzá, illetve bele.
vagy
  • Amit most mi teszünk, (azaz amiről a cikkben írok) minimalizáljuk a táplálékunk ránk gyakorolt mérgező hatását és revitalizáljuk az ételt. 
3. Az Energia mellé információt is kell kapcsolnod!
Ez lesz az étel programozása. Tenyereid alá a következőt gondold magadban, vagy mondhatod hangosan is:
 „Csak az szívódjon fel az ételből, ami hasznos számomra és minden, ami káros távozzon belőlem.” 
Egy jógi, aki ugyanezeket a mondatokat használta, megmutatta a gondolatokban levő erő elképesztő hatékonyságát. Megmérték, mi az a mennyiségű kígyóméreg, ami megöl egy embert. A jógi erre azt mondta, rendben, de ő ebből ötször ennyit kér. Egy kicsit nézegette, majd megitta. Egészségére vált. 
(Erről jut eszembe. A „Váljék egészségemre!”, vagy „Egészségünkre!”, egész jó kis mondás! Pláne koccintáskor...) 
A várható eredményben nem elég hinni, hanem azt bizonyossággal tudni kell, hogy működik!
A jógi tudta, hogy tudatának ereje működik. Nem csak remélte, mert azt nem élte volna túl. Azért van szükség a gyakorlásra és tapasztalatokra, hogy a remény és a hit fölé emelkedve, megszerezhessük a tudatosságot. A két szint között a különbség az, hogy a konyhában van levegő, és ha kimész oda, nem fogsz fuldokolni, és ezt tudod, nem csak hiszed. Pláne nem csak reméled, vagy bízol benne. 
Egy másik mondattal is érdemes besugároznod az ételt:
„Váljon ugyanolyan egészségessé és sugárzóvá, mint leszedése pillanatában volt!”
Ez már lehet, hogy kicsit sok tudatod világról alkotott elképzelése számára, de azért csak gyakorold.
Figyelem, még 2 rendkívül fontos tudnivaló!
  • Az ételprogramozás, legalább 21 másodpercig tartson!
  • A gyakorlatot naponta végezd, legalább 21 napon keresztül! 
A programozásod eredményességét lemérheted extraszensz módon, pl. ingázással, de eszedbe ne jusson ezt a 21 nap letelte előtt megtenni! Tilos! Csak utána. 
Utána viszont, mindenképp javaslom - ha módodban áll -, hogy neked is leessen az állad, saját magad hatékonyságától. Az elménknek elképesztő ereje van. Bármit képesek lennénk megsemmisíteni vele, ha tudnánk használni. Szerencsére nem tudjuk, de azért oroszlán karmainkat próbálgathatjuk. 
(A tudományos parapszichológiai elméletek szerint a megfelelő mezőterekre való mentális ráhatással, akár a naprendszert is képesek lennénk felrobbantani. Mi ehhez képest egy fej nitrátos saláta?) 
Németh Miklós 
Ui. Annyira azért nem lett rövid a cikk, de talán hosszú se. Ne csak olvasd, csináld is, legalább 30 napon keresztűl!