Íme a WJC-konform óvoda: ahol zsidócsillagot tesznek a magyar gyerekek fejére

Úgy látszik, a túlzott tolerancia szeretetét nem  lehet elég korán elkezdeni. Az minden család belső szíve-joga, hogy hogyan neveli a mindenre fogékony, saját 5-6 éves csöppségeit. No de, ...hogy célirányos politikát vigyenek be egy ilyen kiskorúak neveléséért felelős, politikamentes állami intézménybe, (gondolom egy kis agytágítóval is megspékelve,) az már felháborító! *B.Kiss-Tóth László



"A gyerekem fején kötelezően a zsidócsillag" - ezzel a kísérő szöveggel osztotta meg az alább látható képet Facebook-oldalán egy felháborodott magyar édesanya. Mint egy másik bejegyzéséből kiderül, az eset a balatonfüredi Kiserdei Óvodában történt.
Nem tudjuk, az óvónők a Zsidó Világkongresszust (WJC) akarták-e így köszönteni, mindenesetre ügyeltek arra, hogy a szabályos Dávid-csillag mellett szép kék színű pánt is legyen a tökéletes színvilág és a félreérthetetlenség kedvéért...
(Kuruc.info 2013.05.09.)*B.Kiss-Tóth László
B.Kiss-Tóth László a(z) postafiok.hu domainen keresztül 
máj. 9. (3 napja)
címzett: Gulyás
El a kezekkel a magyar víztől!


Szilvan Salom és az "izraeli projekt" -
a palesztin után a magyar vízre fáj a foguk
 
Kepli Lajos jobbikos képviselő nyílt levele Izrael energia- és vízügyi miniszterének:
 
Tisztelt Miniszter Úr!
 
Ön a napokban hazánk vendégszeretetét élvezte, amikor a Zsidó Világkongresszus résztvevőjeként Izrael állam képviseletében Budapesten járt. Önmagában is példátlan és felháborító egy olyan összejövetel, amelynek témája a vendéglátó ország becsmérlése és pocskondiázása, mégsem ez késztetett elsősorban e levél megírására. Az Önöket befogadó országok vendégszeretetével való visszaéléseik sorában nem ez a mostani volt a legkirívóbb a történelem folyamán.
 
A kongresszuson tartott beszédében Ön a következőképpen emlékezik meg rólunk, jobbikosokról: „Antiszemita cselekedet az, hogy a Jobbik egyik képviselője a zsidó származású köztisztviselők »listázását« követelte… Magyarországnak garantálnia kell állampolgárai biztonságát, beleértve a zsidókat is” – mondta, súlyosan elferdítve a valóságot, és súlyosan beleavatkozva Magyarország belügyeibe.
 
Miniszter úr, tanácsosabb volna inkább saját háza táján söprögetnie.
Izrael vízügyi minisztereként Ön nyilván tisztában van az alább következő tényekkel.
A Palesztina területén fekvő ivóvízbázisokat Önök elorozzák, megfosztva a palesztin népet az egészséges ivóvízhez való alapvető emberi joguktól. Miközben a ciszjordániai illegális zsidó telepesek kertészeteket öntöznek, terményeiket Nyugat-Európában értékesítve, addig ugyanott a palesztinok a létfenntartáshoz elengedhetetlenül szükséges vízmennyiségért is nap mint nap heroikus küzdelmet folytatnak.
Miközben egy zsidó telepes naponta átlag háromszáz liter vizet használ fel, addig a palesztinok jó része napi kevesebb mint húsz (!) literrel kénytelen beérni háztartásonként. Az egészséges emberi körülmények fenntartásához minimum napi száz liter víz lenne szükséges.
A félmillió illegális ciszjordániai zsidó telepes jóval több vizet használ el, mint a több mint kétmillió fős palesztin lakosság.
A Gázai övezetben pedig 2005 óta több mint háromszáz kutat romboltak le, és hadseregükkel tartják távol a palesztin népet saját ivóvizüktől.
Ezek után joggal kérdezem: Ön miről is akar kioktatni minket, miniszter úr?
Ne arra legyen gondja, hogy Magyarországnak mit kell garantálnia állampolgárai részére, ehelyett inkább adják vissza a palesztinoknak ivóvizüket és hazájukat!
Kormányzati forrásokból származó értesüléseim szerint Ön a Zsidó Világkongresszus leple alatt vízügyekről is tárgyalt magyar helytartóikkal. Itt válik érthetővé az Önök Jobbik irányába táplált félelme és mérhetetlen gyűlölete. Ön és kormánya pontosan tudja: Magyarországból sosem lesz Palesztina, ha a Jobbik kormánypárt lesz Magyarországon, a magyar vizet tőlünk senki nem veheti el. Márpedig nyugodjon bele, az lesz.
Addig is kérem, hazánkban járva tanúsítsanak a vendéghez méltó szerénységet és alázatot. Ne akarják se földünket, se vizünket megkaparintani, mert az a miénk, magyaroké.
 
Kepli Lajos, a Jobbik országgyűlési képviselője, vízügyekért felelős szakpolitikus
/Forrás: Kuruc.info 2013.05.09./*B.Kiss-Tóth László