Buszokkal hordták a cigányokat Gyurcsány solti fórumára

Úgy tűnik, hogy Gyurcsány, aki jelenleg a szélsőséges DK élén próbál túlélni a politikában, csak gépesített mozgósítással képes szavazótáborát összecsődíteni.


Az alábbi videót az Új Magyar Gárdától kapta az Alfahír szerkesztősége. A felvételen látható, hogy buszokkal hordták a cigányokat Gyurcsány Ferenc solti fórumára. Úgy tűnik, hogy a bukott szocialista miniszterelnök, aki jelenleg a szélsőséges DK élén próbál túlélni a magyar belpolitikában, csak gépesített mozgósítással képes szavazótáborát összecsődíteni lakossági fórumaira.

/Forrás: www.ujmagyargardamozgalom.com - www.alfahir.hu 2013.05.08./ *Megjegyzésem: Azzal, hogy oda-vissza viszik őket, a cigányok még nem kíváncsiak Gyurcsány pofázmányára. Mellé kell még egy kis megvendégelés, vásárlási utalvány vagy párezer forint is...* B.Kiss-Tóth László
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből

Brutális, soha nem látott támadás Jászfényszarun


Olyan támadást élt át múlt éjjel egy jászfényszarui család, amilyennel a megye kriminalisztikai történetében még a rendőrök sem találkoztak.
Hírportálunk kapcsolatba lépett a neve elhallgatását kérő középkorú családfővel, akinek a famíliája ellen brutális támadást intéztek eddig ismeretlenek múlt éjszaka.

Mint a családfő elmondta, riasztóval is felszerelt jászfényszarui (Jász-Nagykun-Szolnok megye) családi házukban éjjel negyed kettő után egy hatalmas robbanásra ébredt, hasonlóan hétéves kislányához és feleségéhez.

Miután elaltatták a család házőrző kutyáját, valamivel berobbantották az ajtót és három símaszkos, tetőtől talpig fekete ruhákat és kesztyűket viselő férfi tört be a házukba. A családfő magukra zárta a hálószoba ajtaját és kiugrott a hálószoba ablakán, mert azt hitte, ő a bűnözők célpontja és el akarta vonni azok figyelmét családtagjairól. Csak az egyik maszkos vette üldözőbe, eközben társai széttúrták a lakást készpénz és ékszerek után kutatva. 
Az egész három percig tartott, majd a rablók elmenekültek. A rendőrség kiemelt ügyként kezeli az esetet és elmondták: ilyen, vagy ehhez hasonló esettel még soha nem találkoztak a megyében. A térfigyelő kamerák felvételeit már bekérték és elkezdték kielemezni, valamint vért vettek az elaltatott kutyától is.
Elraboltak a családtól készpénzt négymillió forint és ötezer euró értékben aranyórákat és karkötőket, a kár összesen kilenc-tízmillió forint.
Az alfahir.hu beszámol az esetről, amint új fejleményről értesülünk.

H. Á.
/Forrás: www.alfahir.hu 2013.05.08./*B.Kiss-Tóth László