négyen támadtak rá és agyonverték a 17 éves fiút

A magyarsága miatt(!) - négyen támadtak rá és agyonverték a 17 éves fiút a délvidéki Óbecsén

Brutálisan megvertek egy fiatalt az éjjel Óbecsén. Szemtanúk szerint négyen rugdosták és verték, majd kővel is megdobták. Az eset a péterrévei úton történt. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint a megvert fiú magyar nemzetiségű. Kórházba szállítását követően belehalt sérüléseibe.
Vértócsa és hátrahagyott orvosi kesztyű árulkodik arról, hogy mi történt tegnap éjszaka Óbecsén. A péterrévei úton, egy pékség közelében támadták meg a fiatalembert. Szemtanúk szerint négyen verték holtra az áldozatot. Azok a fiatalok, akik látták az esetet, nem mertek nyilatkozni. Az éjjel az utcában lakók is hallottak szóváltást, de nem néztek ki.
„Én olyan átlagban egy-két óráig nézem a filmet, és hát biztos volt már fél négy, amikor én befejeztem a dolgot, mert csak hallottam, akkor az ajtót csapkodták... kocsik, nem egy kocsi volt itt, az biztos, nem egy” - mesélte egy közelben lakó óbecsei férfi.
Az óbecsei rendőrség reggel elvégezte a helyszínelést. A félholtra vert fiatalembert kórházba szállították, ott halt bele sérüléseibe. A Pannon RTV nem hivatalos információi szerint az áldozat magyar nemzetiségű, azt viszont nem lehet tudni, hogy milyen nemzetiségű fiatalok verték meg. Az óbecsei rendőrség gyilkosság ügyében nyomoz - írja a délvidéki Magyar Szó.
 
Feltöltötte: pannonrtv1 2013.03.17.
 
A DélHír portál birtokába jutott információk szerint az áldozat neve Bilicki Ervin, 17 év körüli fiatalember volt:
(Magyar Szó - Délhír - Pannon RTV nyomán Kuruc.info 2013.03.17.)*B.Kiss-Tóth László
YouTube - Videoklipek az e-mail üzenetből