Világcímtár


Leírás: Leírás: C:\Users\Beni\Desktop\Világtalálkozó 2012\Világcímtár\vilagcimtar logo k.jpg
Készül a Világcímtár, a magyar-magyar kapcsolatépítések kézikönyve

„Mert magyarok mindenütt vannak!”

  Világcímtár (Global Directory) címmel egyedülálló kiadvány készül a világ magyarságának együttműködésével, a Panoráma Világklub-hálózat szervezésében. Célja, hogy társadalmi, kulturális, üzleti, továbbá fontos közérdekű információk összegyűjtésével és széles körű kiajánlásával segítse a nagyvilágban a magyar-magyar kapcsolatteremtést és együttműködést az élet legkülönbözőbb területein.

  A színes kivitelű, nagy példányszámban megjelenő könyvben, mintegy félszáz témakörben helyet kaphatnak magyarországi és közvetlen határon túli, valamint a világ számos országában lévő, elsősorban magyar vagy magyar kötődésű közösségek, vállalkozások, cégek, intézmények, szervezetek és magánszemélyek bemutatkozásai és ajánlatai.

  A 2013 tavaszán megjelenő könyv Magyarország területén kívül öt kontinens közel száz országába, államába eljut, s az internetes változatban folyamatosan bővülő, naprakész információs adatbázist is képez.

 Amennyiben bővebb információra lenne szüksége tekintse meg mellékelt tájékoztatónkat vagy érdeklődjön az iroda@vilagklub.hu címen.

 /Forrás: Panoráma Világklub 2012.10.15-i levele/*B.Kiss-Tóth László