Heti 60 condomot kapnak hallgatónként

Úgy látszik a régebben vaskalaposoknak nevezett angoloknál a felsőoktatásban is felütötte fejét a szélsőliberalizmus.  Az alábbi  cikkben szereplő egyetem diákjai szexuálisan is meglehetősen univerzálódhatnak,   hisz az óvszerosztók nem nem tesznek különbséget a hallgatók nemi jellege között. Gondolom, a csomagoláshoz mellékelnek majd a rendeltetésszerű használatához kimerítően-felvilágosító használati útmutatót is a tapasztalanabb nebulók részére, nehogy valaki aktus előtt majd véletlenül a fejére húzza. Esetleg iskolai órákon gyakorlati  foglalkozás keretében mutatják majd be a szexuális és szexuálisan aberrált légyottokon javallt használatát?  Mindenesetre, -úgy vélem,- kár volt ezt a hírt Magyarországon a médiáknak tálalni, mert mint minden rosszul végződő külföldi újdonságon, majd ezen is kapva kapnak országunk nem éppen jó hírű politikusai. Akkor pedig Hoffmann Rózsa oktatásügyi államtitkárnak is  -képletesen szólva,-  rövidesen föl kell kötnie a bugyogóját... (*B.Kiss-Tóth László)
*
Heti 60 condomot kapnak hallgatónként                       a cambridgei egyetem  elsőévesei
*
[szorenyi.p] publikálva: 2012-10-06 
Segítendő az elsőéves hallgatók szexuális nevelését, a Cambridge-i Egyetem elegendő gumióvszerrel látja el a diákokat: fejenként 60 darabot kapnak hetente a gólyák.  Ha mind a 3500 gólya él a maximális mennyiséggel - amelyet ingyen kapnak -, 10 millió 920 ezer gumióvszert kell beszereznie egyetemüknek.
A gumik mellett pirulákat is lehet igényelni, ugyancsak térítésmentesen. Mindezek tetejébe - vagy ellenére - terhességi tesztekkel is szolgál az egyetem, szintén ingyen.
Az egész igénylési rendszer teljesen névtelenül zajlik. Minden hallgatónak van egy anonim kártyája, és annak alapján kaphat óvszereket. Így a vásárolni szégyellők is gond nélkül hozzájuthatnak a védőfelszereléshez - adta hírül a The Daily Telegraph című brit lap.
(Forrás: MTI)