RTL Randi
RTL Most
X-Faktor

Legyél te is sztár Malek Miklós klipjében!


Az X-Faktor csapat nélkül maradt mentora már felvette saját dalát, saját klipjét viszont rajongói videókból szeretné elkészíteni. Küldd el te is, hogyan bulizol a „Zseton a zsákban” című dalra és legyél részese a klip születésének! Ezen a héten megfeleződik az X-Faktor mezőnye, nézd szombaton 19 óra 30 perckor a hetedik élő show-t az RTL Klubon, és szavazz kedvencedre!

Nézd meg Dorkát a Fél Kettő riportjában, amiben elárulja, hogyan élte meg a kiesést!
ValóVilág

Már öten laknak a ValóVillában!


Kiköltöztek az új Villát bemelegítő celebek, de szerda este máris elfoglalták helyüket az igazi lakók! Alekosz, Éva és Olivér már izgatottan várta, melyik testvérpárt választja a közönség, végül Gigit és Bécit köszönthette „pezsgőfürdővel” az Okostojás, a Törtető és a Vagány. Csütörtökön újabb lakóval gyarapodik a létszám, egy Naiva érkezik a csapathoz! Közülük választanak majd a nézők!

Nézd meg exkluzív videónkat Voksán Virág tusolásáról itt!
Fókusz

Tímea fél Damu Roland megtorlásától


Fiatal, életvidám lány tele tervekkel. Így ismerhettük meg Palácsik Tímeát 2008-ban az RTL Klub Királynő című műsorában. A lány akkor még felhőtlenül boldogan mosolygott a kamerába. „Véresen szaladt ki kedvese Damu Rolandtól!” „Tímea reszket az életéért.” Ezek a hírek egy héttel ezelőtt láttak napvilágot. Tímea nemi erőszakkal vádolja a sorozatszínészt, aki állítólag korábban többször is megverte. Azóta az ügy tovább fokozódik.

Nézd meg a Fókusz riportját a témáról itt!


35 perc, 500 000 forint nyeremény

Az elmúlt években több mint 250 ezer válaszadó vett részt Magyarország legnagyobb online kutatásában, amelynek célja, hogy a honlapok felmérjék látogatóik internet használati jellemzőit, szokásait, véleményét.

Amennyiben véleményeddel befolyásolni szeretnéd kedvenc weboldalaidnak fejlesztési irányvonalát, vagy nyerni szeretnél az 500 ezer forint összértékű nyeremények (játékkonzol, mp3-lejátszó, vírusirtó szoftverek és magazin-előfizetések) közül, kérünk, töltsd ki kérdőívünket!

Csak kattints ide, és máris elkezdheted a kitöltést!

A kérdőív kitöltése 35 percet vesz igénybe. A kitöltők részt vesznek nyereményjátékunkon, amelyen 500 ezer forint összértékű ajándék talál gazdára.