Jön a csodaóvszer, szexuális játékszernek is beillik!

+18!

 
Két amerikai egy új, szilikonból készült óvszert fejlesztett, ami amellett, hogy biztonságosabb, a hálószobák izgalmát is feldobja!
Szilikon óvszerSárga, kék, vagy zöld, eper- vagy csoki ízű, érdes vagy sima – igazán vonzó és szexi még soha nem volt az óvszer. Jóllehet az utóbbi évtizedekben a nyugati országokban már nem számít az óvszer vágyrombolónak. Magyarországon a 15-25 éves fiatalok között az óvszer a legnépszerűbb fogamzásgátló eszköz.
A gyártók igyekeznek egyre vékonyabb, így minél természetesebb érzést biztosító verziókat kidolgozni. A vékony kondomok azonban könnyebben szakadnak. Danny Resnics saját, negatív tapasztalata útján vált óvszer dizájnerré, ugyanis nagy valószínűséggel egy óvszerszakadás következtében lett HIV-fertőzött. Resnics és társa, Ray Chavez innovatív ötlettel állt elő: egy új anyagból, szilikonból fejlesztett kondomot. Ez a „kreáció” jobban nyújtható, mint a latex, és a vírusokat, baktériumokat is hatékonyabban tartja távol. További előnye az új csodaóvszernek, hogy nem kell a föl- és letekergetéssel bajlódni, mivel a harmonikaszerűen összehajtható kondom könnyebben és gyorsabban fölhelyezhető.
Az origami óvszernek is nevezett eszköz struktúrájának és bordázatának köszönhetően erotikus játékszernek is beillik, és mindkét félnek nagyobb élvezetet nyújt. Vastagabb falú és nem olyan szoros, mint hagyományos társai, és éppen ez a nagyobb élvezet lényege: a belülről síkosító anyaggal ellátott óvszer a vaginát imitálja. Az óvszer legújabb verzióját úgy alakították ki, hogy abból nem folyhat ki a sperma, és így biztonságosabb, mint a latex óvszer végén található kis kiöblösödés.
Jelenleg 3 különböző Resnics szilikon-óvszer áll tesztelés alatt: egy nőknek szánt, egy férfiak részére és egy speciálisan anális szexre kifejlesztett változat. A felhasználói teszteket tanulmányok sora követi, és reméljük, hogy hamarosan kipróbálhatóak lesznek a Resnic-Ray -féle csodaóvszerek.
/Forrás: http://vital.hu 2013.04.03./*B.Kiss-Tóth László