BRUNO PRO Házipénztár Program6.31


 

BRUNO PRO Házipénztár Program leírása:


A BRUNO PRO Házipénztár Program a korábbi BRUNO korszerűbb, felhasználóbarátabb továbbfejlesztése, rengeteg újdonsággal és könnyű kezelhetőséggel. Minden igényt kielégít az egyéni vállalkozóktól a nagyvállalatokig, akár hálózatban is használható.

A BRUNO PRO egy Házipénztár és Pénztárjelentés készítő program, amelynek segítségével a házipénztár nyilvántartása (bevétel, kiadás, egyenleg) egyszerű és gyors, könnyen készíthető pénztárjelentés nyomtatvány is. Többféle beállítási lehetőség és figyelmeztetés, ha az egyenleg nulla alá csökkenne. A házipénztár program demó változata azonnal letölthető és kipróbálhatóA program Demo verziója ingyenes letölthető és kipróbálható, a program mindenki számára megfizethető és könnyedén elsajátítható kezelése. A program megvásárlása esetén ingyenes ügyfélszolgálat és technikai segítségnyújtás áll a vevők rendelkezésére akár telefonon, e-mailben, akár online.
Download.CHIP.eu nem vállal felelősséget a kiadói leírásban szereplő kijelentésekre. Minden felhasználó maga dönti el, hogy törvényes-e az adott program használata.

/Forrás: Download.CHIP.eu 2013.03.02-i hírlevele/*B.K-T.L.