Politikai felfordulást hoz az új év?


Magyarország horoszkópja 2013-ra (Bakonyi János asztrológus szerint):

Bakonyi János asztrológus már tavaly is elkészítette a köztársaság horoszkópját. A közgazdászból, illetve gazdasági igazgatóból lett asztrológus szakterülete az úgynevezett mundán-asztrológia, vagyis a pártok és politikusok horoszkópjának vizsgálata. Az asztrológus szerint csakúgy, mint 2012-ben, a jövő év bolygóállásai is hektikus, váratlan eseményekkel teli képet mutatnak.
– A kormányalakítás időpontja azt mutatja, hogy több problémát generálnak, mint amennyit megoldanak – mondta Bakonyi. – A „születésnapra" felállított éves – úgynevezett szolár – horoszkóp nagy népszerűség vesztést jelent, amit váratlan események csak tovább fokoznak. Kiemelten mutatja a horoszkóp az Orbán Viktorral (kis képünkön) szembeni elégedetlenséget. A Neptunusz állása azt jelzi, hogy sok minden a háttérben dől el, kellő mérlegelés nélkül, és ez nem szolgálja az ország érdekeit. A Plútó szerint 2013 október 23-ig az egész év kiszámíthatatlan, és az eddiginél sokkal nagyobb felfordulással terhelt lesz.
Bakonyi János asztrológus már tavaly is elkészítette a köztársaság horoszkópját
A Fidesz éves horoszkópja egy olyan T-kvadrátot alkot, ami fokozódó érzelmi frusztrációt jelez, még a Fidesz tagjai és támogatói között is, ami Orbán Viktorra is hatással lehet. Bakonyi a miniszterelnök horoszkópját is elkészítette.
– Orbán Viktor éves horoszkópja azt mutatja, hogy a döntései problémákat okoznak, nagy felháborodást, és tartós népszerűségvesztést alapoznak meg – állítja Bakonyi János a bolygók elemzése alapján.
Azt, hogy miből és hogyan élünk jövőre, legjobban a költségvetés horoszkópjából lehet kiolvasni.Bakonyi szerint, hogy a kormány által elvégzett számítások irreálisak, eleve bukásra vannak ítélve. Ráadásul váratlan események forgatják majd fel a költségvetést, és ez idén sokkal nagyobb gondot okoz majd, mint bármikor.
– Persze nem igazi asztrológus az, aki csak a problémát látja – ismerte be Bakonyi. – Június 21. után már látszik bizonyos fény az alagút végén és különben is, akkor már szép nyár lesz.
VB-információ
/Forrás: www.blikk.hu 2012.12.29./*B.Kiss-Tóth László