Honfitársaim, örvendjetek! Újra itt van közöttünk az MSZP kampányát segítő izraeli turista:


on  Werber  


Kostás Roland - Hunhír.info

...Ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy a kölcsönösség, a szabadságjogok és a nyitottság elve alapján mehetne-e magyar ember Ron Werber országába kampányolni esetleg azzal a céllal, hogy az izraeli választópolgárok kergessék el a jelenlegi kormányt, és szavazzanak egy merőben más politikára...


cionbolcsei250.jpg...Mindenesetre mi kiváló terep vagyunk országunkkal és lelkiállapotunkkal egyetemben mindenféle provokációra, hazai akarnokok és nemzetközi káoszmesterek garázdálkodásához. A demokrácia és a Soros György-féle „nyitott társadalom” jegyében különösen azoknak kínálkozik a terep, akiknek nem tetszik nemzeti létünk, évezredes hazánkhoz való ragaszkodásunk, saját kultúránk és saját utunk igénye.

A magukat szocialistának nevező pártok, mozgalmak itthon, és az idegenből jött nagy káoszteremtők ki is használják ezt az adottságot.Örömhír: újra itt van Ron Werber „turista”. Talán még békés karácsonyt és boldog új évet is kíván nekünk. Jött Izraelből több mint egy évvel a választások előtt, hogy levezényelje a balliberális ellenzéki kampányt és győzelemre vigye a maguktól győzni képteleneket. Sok mindent nem tudunk róla. Nem tudjuk például, hogy ki a valódi megbízója, azt sem, hogy ki fizeti hosszas itt-tartózkodása és tevékenysége számláját.

Ahhoz azonban eleget tudunk a korábbi működéséről és módszerei-ről, hogy ne tekintsük őt kívánatos személynek ebben az országban. Mégis jöhet, kavarhat itt akármilyen kását, és a végén még le is nyomhatja a választók torkán, ha derék választópolgáraink időben észhez nem térnek. Ebben a demokráciában ugyanis ő is szabadon tesz, amit akar, úgy züllesztheti tovább a hazai közéletet, ahogyan akarja, hogy azután mint aki jól végezte dolgát, hazatérjen Izraelbe. Ezzel kapcsolatban felmerül a kérdés, hogy a kölcsönösség, a szabadságjogok és a nyitottság elve alapján mehetne-e magyar ember Ron Werber országába kampányolni esetleg azzal a céllal, hogy az izraeli választópolgárok kergessék el a jelenlegi kormányt, és szavazzanak egy merőben más politikára...

Bíró Zoltán: Káosz vagy demokrácia - Magyar Hírlap

Hunhír.info kommentár:

Azért egy kicsit furcsa, hogy a kormányközeli lap publicistája felveti a zsidó kampányguru magyarországi tevékenysége körüli kétségeit, és nem rikolt egyből antiszemitizmust az ennél jelentéktelenebb esetekre is egyből ugró világsajtó. Bíró Zoltán napokkal ezelőtt közölte írását, és a nemzetközi internetfigyelők bizonyára nem a karácsonyi ünnepkörrel voltak elfoglalva, így szinte hihetetlen, hogy nem érkezett egyből rasszistafasisztázó ellenreakció.

Azon túl, hogy teljesen jogos Bíró felvetése Werber ittlétével kapcsolatosan az általa vázolt érvek alapján, halkan azért megjegyezzük: Mennyivel volt gázosabb Gyöngyösi Márton "listázása", mint az, hogy egy magyarországi véleményformáló nemkívánatos személynek minősít egy idegen zsidót? Itt is a válasz. Semennyivel sem. De Gyöngyösi jogos politikai aggodalmát gyorsan fel lehetett használni a cionisták melletti hűségnyilatkozatok megtételéhez, a reneszánszukat élő zsidók ismételt talpnyalásához. Hogy a mérleg nyelve ne akadjon ki teljesen, Bíró most bedobja a köztudatba a kérdést, hogy mit keres Magyarországon a zsidó kampányguru. 

Egy zsidót kiemel, egy zsidót támad, aki a tudása miatt jelenhet gondot a kormánypárt számára. Mert azt már láthattuk 2002-ben is, hogy Werber hatalmas ász a saját területén. Most mondhatnánk teljesen jogosan, hogy teccettek volna megvásárolni már akkor, és most nem jelentene problémát. Mert nemzetközi viszonylatban ő is csak egy porszem a kommunikációs területet, biztosan van még legalább százezer hasonló képességű zsidó vagy nemzsidó szaktekintély ezen a területen. Úgyhogy werberzni - ez nagyon sovány vigasz az értelmiségi "szalonantiszemitáknak." Bíró egy félmondat után átsiklott a lényegen. A kifelé keménykedő fülkeforradalmárok idehaza felejtették el a legfontosabbakat. Nem a belső ellenséget zúzták szét, nem a kulturkampfos gyűlölködők orrára koppintottak, nem a saját kommunikációjukat építették fel világszínvonalúra, hanem mindent alárendeltek bizonyos magyarországi csoportoknak való megfelelésnek, bizonyos idegen erőknek tett hűségnyilatkozat- késztetésüknek. Így aztán ott tartunk, hogy tök mindegy, hogy itt van Werber, vagy ő csak a csillag a házon, amelyet nem lett volna szabad megengedni, hogy felépüljön.
/Forrás: HunHír.info 2012.12.27./*B.Kiss-Tóth László