Fidesz Top Secret - A Kubatov-lista a gyakorlatban


Így dolgozik a gépezet egy vidéki város polgármester-választásának eldöntésén. "Körmendről, Győrből, Pápáról, a XI. kerületből, Kispestről, Enyingből, Vas megyéből és még számtalan helyről" összejött emberkék munkálkodnak azon, hogy megszerezzék Pécset, Kubatov Gáborral az élen. Hogy Pécs mit akar, az nagyjából le van szarva, a lényeg az, hogy Pécs meglegyen, és hogy viszlát Kati.

Kubatov Gábor a 2009-es pécsi időközi polgármester-választások alkalmából tesztelte a listázás módszerét (amelyet a 2010-es választásokra tökélyre fejlesztett) és az eredmények láttán megelégedettséggel nyilatkozott róla. Erről készült is egy szigorúan belső felhasználásra szánt dokumentumfilmecske is (amelynek készítése során - Kubatovék vesztére - én is közreműködtem) melyet most itt először láthattok teljes terjedelmében.

Ez a videó annak idején egy szigorúan bizalmas anyagnak számított, fejvesztés terhe mellett gyakorlatilag esküt tettem rá, hogy tőlem nem fog kikerülni sehova se... De hát ez már régen volt, mára pedig megváltozott a helyzet, és kötelességemnek érzem, hogy ezt a videót közzétegyem. Hiszek abban, hogy minden disznóságnak nyilvánosságra kell kerülnie, és hiszek abban, hogy talán lesz pár ember, aki pont e videó hatására kedvet kap ahhoz, hogy világba kürtölje a saját disznóóljában megtapasztalt disznóságokat.
Ha mindenki így tesz, talán egy jobb, őszintébb hely lehet ez a Magyarország. (via Gery Greyhound)