Tappancs Állatmenhely Alapítvány

Vicát az újtelepi temetőnél ütötték el, még egy hónappal ezelőtt, és magára is hagyták az út szélén. Valahogy elkúszott a temető kerítése mellé, iszonyatos fájdalmak közepette, várta, h történjen valami. Az arra sétáló emberek figyeltek fel rá, és értesítettek minket. Kiérkezésünkkor egy rémült, rettenetes fájdalmakkal küszködő kislányt találtunk. Azonnal a tatai állatkórházba lett szállítva, ahol megállapították, h a medencéje 3 helyen eltört, amit műteni kell. Elkeseredtünk, mert ez bizony nagyon sok pénzbe kerül, nem biztos, h a tappancs megteheti, h egy kutyusra ennyit áldozzon, mert akkor a többitől veszi el a pénzt. Sajnos néha mérlegelni kell... az alapítvány pénze véges. De megbeszéltük, h megpróbálunk hozzá pénzt szerezni, a lakossághoz fordulunk, h megmenthessük Vica-t, hiszen egy nagyon fiatal, egyébként életerős szuka.
Aztán jött a jó hír, hogy Vica-t nem kell műteni, ugyanis úgy tört a medencéje, h nem mozdult el, és szépen porcosodik is már. Most egy hónappal a balesete után már lábra tud állni, és segítséggel pár lépést is meg tud tenni. Rohamosan javul az állapota, valószínűleg egy hónapon belül újra egészséges lesz, és örökbe lehet őt fogadni, már csak egy ivartalanításon kell átesnie. Teljes felépüléséig a tatai Bacsó Béla ut állatkorházban lábadozik és gyógyulgat ami nem kevés költséget von maga után.
Nagyon kedves kislány, mindenkinek nagyon örül, mindenkivel nagyon jól kijön. Az embernek nagyon hálás a rengeteg törődésért, és figyelemért... biztos, h nagyon jó társa lesz bárkinek is, ki haza viszi.
Lakásba, kertesházban egyaránt ajánljuk.

Jelentkezni érte:
Zsigáné Marosi Éva