Áramot vezettek a lányok nemi szervébe

Külföldön is hullámokat kavar minden idők legnagyobb magyar pornóbotránya. A világ számos országában webkamerákon lehetett nézni az Újpesten zajló kínzásokat.
A rendőröket is elborzasztotta az a brutalitás, amellyel a szadomazo-pornófilm készítői bántak szereplőikkel. Mint arról a Bors elsőként beszámolt: vasárnap kommandósok rohamozták meg a Szilágyi utcai kúriát, hogy véget vessenek a kegyetlen orgiának. Ostorok, pálcák, tűk és véresre vert, megkötözött, ládákba gyömöszölt 
nők látványa fogadta a zsarukat.
A kikötözőgerendák fölött elektromos vibrátor lóg, ezzel vezettek áramot a lányokba
Fotó: BRFK
– 
  Egy hétgyermekes asszony bejelentése juttatott el minket a filmesekhez – közölte tegnap dr. Baranyi József ezredes, Újpest rendőrkapitánya. – A nőnek a film készítői azt mondták, hogy nem lesz valódi kínzás, puha pálcával ütik majd, s csak imitálnia kell a fájdalmat. De nem így történt – mondta a kapitány. Lapunk úgy tudja: az asszony többször az életéért könyörgött, ennek ellenére sem hagyták abba meggyalázását.
– Eddig öt nő tett feljelentést, de valószínűleg sokkal több sértettje lehet az ügynek – folytatta az ezredes. – Volt, akinek áramot vezettek a nemi szervébe, volt, akit tűkkel szurkáltak össze. A forgatásokon rendszeresen ott volt az Országos Mentőszolgálat egyik mentőse, aki a sérülteket látta el.

A gyanú szerint arra is volt lehetőség, hogy akár a Föld túlsó oldaláról online, élő adásban nézhessék a kegyetlenkedést, természetesen pénzért cserébe. A filmeket G. Péter, L. János és Z. Gábor rendezte, valamint finanszírozta, mindhármuk ellen nyomozást indítottunk. Győrfi Pál, az Országos Mentőszolgálat szóvivője a Borsnak elmondta: a rendőrségi vizsgálat után döntik el, hogy mi lesz a mentős sorsa.

S.D.