Budapesti Zsidó Hitközség Pride

 Katolikus kántor és "transzvesztita előadóművész" is volt Schwezoff Dávid, az Európai Kántorszövetség vezetőségi és a Nemzetközi Rabbitársaság tagja, az áprilisban lemondott Zoltai Gusztáv megválasztott utódja... Nahát!... (*B.Kiss-Tóth László)
*
"Transzvesztita előadóként" tevékenykedett korábban a Budapesti Zsidó Hitközség ügyvezető igazgatójának frissen megválasztott Schwezoff Dávid – írja a Tudózsidó.com. A szennyes kiteregetésébe valamiért beszállt az ATV is, a szektatévé érdeklődésére Schwezoff nem kommentálta az értesülést.

Álmaink zsidója - nem fog szaporodni
 
A magyarországi zsidó közéleti kérdésekben tájékozott blog állítása szerint Schwezoff korábban Carol Hore Mohn néventevékenykedett a budapesti ferde hajlamúak határtalan örömére. "Carol Hore Mohn" egy fellépésének képeivel itt, apride.hu honlapon közzétett hozzászólásaival itt ismerkedhet meg. A Tudózsidó információi szerint Schwezoff életének egy másik szakaszában a katolikus egyházban is szép karriert futott be az alsógödi Szent István Plébánia kántoraként.
 

Újabb szép bizonyíték arra, milyen kimondhatatlanul helyes a zsidók befogadása az egyházba...
Az ATV megkereste Schwezoff Dávidot, és arra kérte, kommentálja a Tudózsidó értesüléseit. Schwezoff szerint a megjelentek a Mazsihisz tisztújítását megelőző kampány részei, de érdemben nem kívánta kommentálni az állításokat. Viszont felhívta figyelmet a Cantoronline című oldalán megjelent bemutatkozásának utolsó bekezdésére, amely a kövezketőképpen kezdődik:
„20 évesen olyan környezethez és légkörhöz kezdtem igazodni, amely 8 éven át meghatározta mindennapjaimat. Habár szellemiségében és lelkileg nem azonosultam teljesen a számomra nem ideális életszemlélettel, mégis több éven át kerestem a boldogulás lehetőségét egy olyan világban, amely nem azonos az én értékrendemmel. 8 év elteltével tudtam szembenézni ezzel a lelki feszültséggel, és - noha véleményem szerint az életben minden helyzet tanítja az embert - korábbi életvezetési döntéseim hibáinak súlyával.”
 

Ez az aktuális viselete - vajon hogy állna az első képen látható parókán a kipa?
 
Arra a kérdésre, hogy a fentiek állítólagos "transzvesztita előadóművészi" múltjára vonatkoznak-e, Schwezoff nem kívánt válaszolni.
 
Az alábbi videón már a zsidóság jövőjéért aggódik a 'repedtseggű' kiválasztott:
 
Schwezoff Dávid:
Hagyományok és fejlődés -tegyünk együtt a zsidóság jövőjéért
/Forrás: ATV nyomán Kuruc.info 2014.07.09./*B.Kiss-Tóth László 2014.07.09.