Botrányos válásáról vall Madár


Álomélet, álomkarrier és álomcsalád volt Erdei Zsolté, azonban egy ideje minden szertefoszlott. Madár a Fókusz Pluszban beszélt válásáról, pénzügyeiről, és arról, hogy visszaáll a ringbe.


Erdei Zsoltot néhány éve még a feleségétől és gyermekétől kapott rengeteg öröm doppingolta, mára azonban minden megváltozott. Hetente jelentek meg róla újságcikkek, amelyekben válásról, megcsalásról, új barátnőről, anyagi csődről volt szó. Erdei Zsolt tegnap este azonban egyszer s mindenkorra véget vetett a találgatásoknak. A Fókusz Plusznak adott exkluzív interjút.

(Fotó: RTL Klub)
"Az elmúlt időben elég sokszor voltam a címlapokon. Például azt állították, hogy anyagilag tönkrementem, hogy árulom a házam, és hogy más kapcsolatok miatt ment tönkre a házasságom" - mondta Erdei Zsolt. "Nem nőügyek vezettek a válásomhoz. Ez egy hosszú folyamat volt, ami már másfél éve indult el. Úgy éreztük, hogy ez már nem megy tovább. Elfáradt a kapcsolat sajnos, és most közös megyegyezéssel, teljesen békében válunk el" - árulta el Madár, aki azt is cáfolta, hogy pénzzé tenné luxusvilláját.

"Iszonyatosan szerettem, és nyilván a mai napig is vannak bennem érzések, ha Arabellára gondolok. De ezt tudni kell lezárni. A gyerek egy hétig nálam van, egy hétig pedig ő gondoskodik róla. Nagyon jól alkalmazkodik, de nyilván megsínyli. Nagyon kapaszkodik, és nagyon ragaszkodik most a szüleihez, mert érzi, hogy egy kicsit ingoványos a talaj" - tette hozzá.

Erdei Zsolt arról is beszélt, hogy egy hónappal ezelőtt mélyponton volt. Depressziósnak érezte magát, és kilátástalannak tűnt az élete. Nem állítja, hogy ma már nincsenek nehéz napjai, de legalább újra egy cél lebeg a szeme előtt: másfél évnyi kihagyás után ismét bokszolni szeretne, és már az edzéseket is elkezdte.

Forrás: RTL Klub