Élve fejeztek le egy szlovákiai magyart

Döbbenet!


A 37 éves férfi holttestét csütörtökön a már nem üzemelő sopornyai vágóhíd közelében egy pöcegödörben találták meg. A Čas.sk információi szerint még élve fejezték le, a rendőrségnek pedig három gyanúsítottja van - írja aparameter.sk.

fotó: cas.sk                                                                                                                                                     
A portál információi szerint a boncolás igazolta, hogy az áldozatot élve fejezték le. Renáta Čuháková nyitrai kerületi rendőrségi szóvivő közölte, hogy a rendőrség gyilkosság ügyében indított nyomozást. A rendőrség az üggyel kapcsolatban három, egy 17, egy 18 és egy 39 éves zsigárdi fiatalt, illetve férfit vett őrizetbe.
parameter.sk úgy tudja, a legidősebb gyanúsított már összeütközésbe került a törvénnyel, amikor is meglőtt egy nőt az utcán, abban az ügyben azonban egyelőre még nem született jogerős ítélet. A jelenlegi ügyben egyelőre senkit sem kezelnek vádlottként.
Horváth Dániel holttestét csütörtökön délután a már nem üzemelő sopornyai (Galántai járás) vágóhíd mellett találták meg egy emésztőgödörben. Ugyanitt találták meg végül a levágott fejét is. A rendőrség a kezdetektől fogva gyanította, hogy a december 22-én eltűnt vágsellyei férfi holttestéről lehet szó, aki átmenetileg élt Zsigárdon.
Horváth múlt szombaton egy zsigárdi bárban tartózkodott, nem messze a háztól, ahol barátnőjével lakott. A bárban belekeveredett egy verekedésbe torkolló incidensbe. Egy helyi férfi a portál érdeklődésére elmondta, hogy ezt követően már nem látták őt.
Mintegy 30 kilométerre található a verekedés helyszínétől a vágóhíd, ahol megtalálták a holttestét. Rendőrségi információk szerint elsősorban a testén található tetoválás alapján ismerték fel.
/Forrás: parameter.sk - www.barikad.hu 2012.12.28./*B.Kiss-Tóth László