Üzenet...

Felháborító!
 
A Kuruc.info portáljáról  üzent a családját zaklató rendőröknek Drávapiski polgármestere
*
Úgy tűnik, újabban nemcsak a cigányokkal gyűlik meg Mali Zoltán baja, hanem Pintér korrupt rendőrségével is. A polgármester az alábbi levelet juttatta el szerkesztőségünkbe, azzal a kéréssel, hogy tegyük közzé. Íme:
 
Kedves Kurucok!
 
Ismét a segítségeteket szeretném kérni. A Baranya Megyei Rendőrkapitányság gazdaságvédelmi nyomozói ma (azaz tegnap, 23-án - a szerk.) megjelentek nálunk. A legsötétebb Rákosi-kort idéző házkutatást kellett a feleségemnek és a 8 éves beteg kisfiamnak elszenvednie.



Mali Zoltán polgármester
 
Hogy érthető legyen a történet: múlt pénteken lement egy régi, ámde annál komolyabb rendőrbűnözői réteget sértő riport a Hír TV Célpontjában. Kollégáimmal már régóta dolgoztunk ezen az ügyön, melyben egy ügyvéd, Erős Levente kb. 1 milliárdot sikkasztott. Az ügy érdekessége, hogy, mint oly sokszor, rendőri érintettségre akadtunk. Erős a rossz nyelvek szerint uzsorában forgattaKozármisleny város 100 millió forintját! Az ügyben feljelentést tett Rács Zoltán kozármislenyi fideszes képviselő, de hónapokig altatták az ügyet, majd Dakos József Baranya megyei kapitány rájött, hogy ő elfogult , mert napi és baráti kapcsolatban van Völgyesi Gyula szocialista polgármesterrel. Dea gazdaságvédelmiek vezetője, Wingert Róbert r. alezredes véletlenül sem jelentett elfogultságot. Pedig a felesége a Kozármislenyi Önkormányzat alkalmazottja ésVölgyesi közvetlen kollégája. Tehát így érthető, hogy nehezen akaródzott nyomozni az asszony munkahelyén az alezredesnek. Amúgy a nyomozást áttették Somogy megyébe, és a leleplezést követően Erős is előzetesbe került. De már nem a baranyai rendőrök révén, hanem az NNI közreműködésével.
 
Én tegnap este otthon hagytam a munkám miatt már oly sokat szenvedő feleségemet és a 8 éves beteg kisfiamat. Ma fél nyolckor 5 rendőr jelent meg a siklósi lakásnál, és házkutatást tartottak. A 39 fokos lázzal küzdő influenzás kisgyereket kitessékelték az ágyból, hogy alatta át tudják kutatni az ágyneműt ! Egy időben a Kovácshidai Körjegyzőségen és Drávapiski Önkormányzatánál is házkutatás volt.
 
Lassan 3 éve az önkormányzat minden iratanyaga le van foglalva, és így szinte ellehetetlenítik ennek a kistelepülésnek az életét . Talán a közérthetőség kedvéért megemlítem, hogy ez egy évi 12 milliós költségvetésű település. Ebből kell fizetni a segélyeket, a támogatásokat és a rezsit. Minden hónapban azon sakkozunk, hogy éppen minek a kifizetését halasszuk el. Sem én , sem a képviselők 6. éve nem kapunk tiszteletdíjat a munkánkért, meg azt nem is tudnánk kifizetni. Ezért cserébe ma Magyarországon csak annyi jár, hogy sírva hív fel a családom, hogy a rendőrség turkál a feleségem fehérneműje között, kéjes vigyorral a pofáján, és a kisfiam nem érti , hogy miért túrták fel az amúgy szép rendben tartott játékait.....
Jelezni szeretném, hogy a családom és a kollégáim-barátaim kitartanak mellettem. Nem vagyok a rendőri vegzálástól depressziós, sem öngyilkosságra nem készülök. Természetesen mint családapát és mint férjet megvisel a rendőrök hozzáállása, de legalább viselkednének úgy, mint a férfiak. Hozzáteszem, engem még soha sem idéztek, és soha sem hallgattak ki ezekben a koholt ügyekben, még tanúként sem. Már nem bánom azt sem, ha elvisznek, legalább így a családom megússza a további zaklatást. Bár az uzsoraügyek is kísértetiesen így kezdődtek..
Az uzsoraügyek után belecsúsztam a "stróman"-ügybe, most ezen dolgozok. Itt sem kicsi a tét, számításaim szerint 2000 milliárd az termőföldérték, ami zsebszerződésekkel már nyugati és egyéb kezekben van. Ez a dunántúli termőföldek több mint 51%-át jelenti. Mivel ezek mögöttes tartalmú szerződések, így semmisek.Tudunk olyan volt szoci miniszterről, aki 7.000 ha termőföldet birtokol és bitorol strómanokon keresztül.
Wingert alezredesnek és bűntársainak csak annyit, hogy értettem a leckét, és ígérem, nem maradok senki adósa!
A hitem továbbra is erős, hiszek a hazában és annak feltámadásában!
 
Barátsággal és tisztelettel:
Mali Zoltán, Drávapiski polgármestere
 
Kapcsolódó: