Készülőben a III. Világháború ?

Reméljük, hogy az alábbi levelet csak a félreértésből adódó félelem szülte és nincs valóságalapja (*B.Kiss-Tóth László)
Heffner Atilla levele:
 
/Friss...és FONTOS! Nagyon nagy a baj!

Kedves Mindnyájatok!

Előző levelemet érdekes módon azért kaptátok meg 3- szor, mert a hotmail rendszer egyszerűen "cenzúrázta", majd számomra "elküldhetetlennek" nyilvánította. Ezért többször is megpróbáltam küldeni, de minden alkalommal letiltottak, mégis megkaptátok a visszajelzések szerint / ANGYALOK?/.
Azóta sok egyéb "Felső sms"-t kaptam. És sok pozitív választ is Tőletek.
Fontos kiegészítés még a következő:
Mottó: egy Nagy háborúban naponta változnak az események...


/ Mindenekelőtt jelzem, hogy engem ISTEN újra a PILISBE vezérelt októberben Családommal. /

Két hónapja figyelem azt ami a légtérben zajlik / 2-3 percenként egy- egy utasszállító gép elviharzik fölöttünk Liszt Feri Bátyánk reptere felé- kik akik jönnek, és honnan, minek milyen pénzből?/

Pár kilométerre a lakásunktól egy hatalmas lőtér és katonai objektum van, én sorálományú katonaviselt ember vagyok, géppuskás pontos célzó/ határőr elvtársként szolgáltam a HAZÁT 86- 88 -ban és pontosan ismerem a különböző lőfegyverek hangját, hiszen géppuskás mesterlövészt csináltak belőlem a BM-seregnél annak idején/ tudnotok kell, hogy 1988. március 15-én, Miskolcon be voltam osztva mint sorállományú géppuskás, egy nagy katonai objektum tetejére készenlétben főgéppuskásként- a géppuska- fészekbe tömeget lőni, mert én voltam az egyik legjobb lövő a laktanyában... Még a hidegis kiráz az egésztől/

Szóval mióta itt lakunk, folyamatosan hallom a PILISI katonai bázis felől, hogy egész napokon keresztül gyakorlatoznak. Géppisztoly, géppuska, s különböző ágyú hangok... Mire gyakorolnak??? Mire készülnek ezek a jó katonák?

Rakódik össze a kép- jönnek- mennek az új körlevelek, olvasom a híreket.

Röviden...

Izrael heteken- hónapokon belül meg fogja támadni IRÁNT. Ez lesz a végső pont, az utolsó csepp a pohárban!
Már megkezdte a provokálást, bevallottan és bizonyíthatóan robbantásokat hajtott végre iráni harcászati központokban, de Irán nem hajlandó elismerni, hogy ezt A MOSSAD hajtotta végre, hanem úgy tesz, mintha sima csak " véletlen" robbanások lettek volna. Ezért Izrael egyre provokatívabb akciókat fog végrehajtani.

A szerencsétlen izraeli lakosság egy esetleges háború kirobbanásakor pontos menekülő útvonallal van ellátva. A mi Drága Országunk évek óta arra készül a polgárok háta mögött, hogy "fogadóképes" legyen a NAGY MENEKÜLT TÖMEGRE. Bár erről minket egyáltalán nem tájékoztat az országvezetés...

Országunkban / a hírek szerint is/ minden készen áll a fogadásra.
Lakóparkok épültek, amik üresen állanak ország- szerte évek óta, / egy-két fegyveres őr őrzi azokat/.

Nekem semmi bajom semmilyen idegen náció befogadásával. De és csak...

Amikor Borsodban laktam pár éve- nem értettem, hogy a 70 %- os cigány lakosságú Ózdon / a munkanélküliség fellegvárában/ miért van bank/ bank hátán a főutcán. Kire és mire várnak ezek a bankok?

Most már tudom...

Az "ÚJ KÁNAÁN Földje" lettünk / MINDIG IS TUDTÁK TÁLTOSAINK, HOGY EZ A HELY KÁNAÁN/...

Ide /is/ fognak menekülni az izraeli hatalom által kirobbantott háború elől a szerencsétlen izraeli emberek.

Ez a PROGRAM!

Ezért csinálták meg a svájci "deviza- hitelőrületet" országunkban pár hónapja, s ezért állunk úgy, hogy az adósok át kell tudják adni az ingatlanokat valakinek / A KÍMÉLETLEN VÉGREHAJTÓK KÖZREMŰKÖDÉSÉVEL/, mert nem tudják fizetni a részleteket...

A MAGYAR EMBER FELÉPÍTI ÉLETE HÁZÁT, DE A HITELEKET NEM TUDJA KIFIZETNI, EZÉRT KILAKOLTATJÁK. A Párt és az állam "segíti ahogy tudja"- de ki kell költöznie, természetesen egy rezervátumban fog kilyukadni a család- olyan helyen amelynek sem eszmei értéke, sem tájszépsége és valós értéke nem lesz, s örülni fog mégis minden résztvevő mint majom a farkának / .

NAGYON DURVA!

Háromnegyed Budapest el van adva, üresen állanak a felújított házak és háztömbök- erről Grespik László sokat tudott volna mesélni, de ki hallgatta meg 10 éve?

Remek, "ÖRDÖGI" TERV UGYE??!
De nem is ez a baj!

Bár nekem nincs ingatlanom, csak egy földönfutó elbérlő vagyok immáron 6 éve- de mégis megérdemeljük, ha hagyjuk!
S hagyjuk...

A BAJ ott kezdődik, hogy innentől kezdve- potenciális katonai célpont leszünk!!!
Most nem vagyunk érdekesek az ARABSÁG számára.
Ha idejönnek az izraeli népek, onnantól kezdve itt lesz a pusztítandó célpont!
ATOMBOMBA célpont leszünk, ha az izraeliek megtámadják az ARABOKAT- ez nagyon fontos ÜZENET!


Ők ott úgy háborúznak, ahogy akarnak, de sajnos ide hozzák a bajt a mi fejünkre!

Emberek, nagyon nagy a BAJ!!!!

Gondolkozzatok el, s keressük a KÖZÖS PONTOKAT, az EGYSÉGET!
Tanuljunk meg együtt imádkozni, használjuk ki TUDÁSUNKAT!
Nekünk nincsenek gépfegyvereink, nekünk DOBJAINK és IMÁINK, SZÉP IMÁDKOZÓ ASSZONYAINK vannak, erős és céltudatos férfiaink.

KÉRLEK BENNETEKET DOBOLJUNK és TANAKODJUNK, IMÁDKOZZUNK EGYÜTT!!!
HASZNÁLJUK A TUDÁSUNKAT és KÉRJÜK A SEGÍTŐKET, a VÉDŐT: ISTENANYÁNKAT!


Szeretettel mondom mindezeket és nem vagyok zsidóellenes, emberek és gyerekek, családok jönnek majd ide, én senkit sem utálok, testvéremnek tartok minden emberi lényt, de ami durva, az DURVA!!!!

Ma gyakorlatoztak a katasztrófa védelmisek, az egész ország szirénázott, a repterek, a tűzoltók, mindenki pörgött...Nagyon komoly hadgyakorlat folyt ma- a kereskedelmi tévékben feliratok voltak a sorozatok közben: " KOVÁCS 12 tűzoltó- gyere ide és ide, Béla hozd a kulcsot mer' pofán váglak, stb..."

MINEK is?????? Mire készülnek ezek a" jó fideszesek"?

Mire készülnek, ha nem arra amit leírtam?

Ha valaki tudja közületek - hát várom a választ!

Szeretettel : Heffner Atilla 
www.taltossaman.hu

/Forrás: Nemzeti Hírháló 2011.11.25./*B.Kiss-Tóth László