ITT A HAZAI PÁLYA


Hazánkban a legnagyobb példányszámban, kétheti rendszerességgel adja ki ingyenes lapját a Jobbik!
Mostantól az ország postaládáinak 55 százalékára elég a Hazai Pálya nevű kéthavilap példányszáma, miután második számától már kétmilliós darabszámban készül - értesült a Kuruc.info.
A legújabb szám megjelenését decemberről kissé előrehozta a Jobbik, hogy karácsony előtt a kézbesítések többségét el tudja végezni a tagság. A következő kiadás februárra várható.
 
2011. október 6-án írtuk:
Magyarország legnagyobb példányszámú lapját adja ki a Jobbik
Hazai Pálya néven megjelent a Jobbik Magyarországért Mozgalom ingyenes kéthavilapjának első száma 1,2 millió példányban - értesült a Kuruc.info.




Az első címlap
A könnyed hangvételű közéleti lap 16 színes oldalon jelenik meg kéthavonta, terjesztéséről alapszervezetein keresztül gondoskodik a Jobbik. Az újságot országszerte megtalálják a Jobbik irodáiban, a közterületi standolásoknál, aláírásgyűjtéseknél, a lakossági fórumokon, illetve a postaládákban. Példányszáma várhatóan jelentősen növekedni fog, de már így is messze több az összes magyarországi újságénál, melyek rangsorát (a linkre kattintás után görgessen kissé lejjebb) eddig a fideszes Helyi Téma vezette 760 ezres példányszámával - igaz, kéthetente jelent meg ennyi.
A Hazai Pálya főszerkesztője Pál Gábor, aki a Magyar Nemzet, majd a Magyar Hírlap újságírója után lett a Jobbik sajtófőnöke. Az első szám ide kattintva tölthető le.
 
(Kuruc.info 2011.11.20.)*B.K-T.L.