Transzszexuális és Terry Black a párttársa a Jobbikot támadóknak

Balosok, de teljesen MÁS-ok...



Joggal a Jobbik ellen csoport néhány tagjának párttársa Terry Black, valamint egy nővé operált férfi. A Turul–szobor meggyalázása után, most Wass Albert szobrokat néztek ki maguknak.

Jobbik elenes szélsőségesekA Joggal a Jobbik ellen csoport néhány tagjának párttársa Terry Black, valamint egy nővé operált férfi. A Turul –szobor meggyalázása után, most Wass Albert szobrokat néztek ki maguknak.
A Joggal a Jobbik ellen csoport legutóbb a XII. kerületi Turul-szobrot gyalázta meg, betekerték WC papírral, valamint szemeteszsákkal fedték le. A csoport alapítója Nyári Zsolt közleményében büszkén tudatta tettüket, sőt az elkövetés helyszínén is készítettek a „nagy baloldali tettet” véghezvivőkről csoportképet. A rendőrség egyébként garázdaság miatt nyomozást indított az ügy miatt. Újabban arról beszélnek, hogy Wass Albert szobrokat, ahogy Nyári Zsolt fogalmaz, vasalbi(nó) szobrokat néztek ki maguknak. Jelszóként már megjelent az oldalon, a „vasat a MÉH-be” mondat. Őket képviseli jogilag Dr. Kende Péter, akinek közlekedési táblafestegetéséről pár nappal ezelőtt számolt be a barikad.hu.
AmandaTranszszexuális alapította párt 
Az igazi érdekesség viszont most következik. A Joggal a Jobbik csoport tagjai közül többen a Magyar Baloldaliak Demokraták Pártjának (MBDP) tagjai. A párt honlapja szerint, bár ott már konkrét elnökséggel és programot találhatunk, az MBDP-t 2011 decemberében megalapítja Amanda Elstak transzszexuális előadóművész. Lehet, hogy 2010-re gondoltak ám ezen most ne akadjunk fenn. Az eredetileg Rási Zoltán névre hallgató Amanda Elstak, korábban nemi átalakító műtéten esett át. Így lett férfiből nő, az MBDP általános elnökhelyettese. A párt tiszteletbeli elnöke, Noé Krisztina a Joggal a Jobbik ellen csoport tagja. Mint ismeretes ő volt az, aki a Jobbik elleni tüntetés után kijelentette, hogy a helyszínen Zagyva György Gyula, országgyűlési képviselő, orvul rálépett a lábára. Zagyva a tüntetés ideje alatt külföldön volt, úgyhogy kijelenthető, szinte biztos, hogy a hétmérföldes csizma az ő birtokában van, ha ezt kivitelezni tudta. Később persze Noé korrigált jelezve, hogy valóban nem Zagyva, hanem állítása szerint Szilágyi György országgyűlési képviselő lépett a lábára. Noé Krisztina, annak a Vajnai Attilának a felesége, akit júniusban a Legfelsőbb Bíróság marasztalt el tiltott önkényuralmi jelkép, ez esetben az ötágú vörös csillag folytatólagos használatáért. Vajnai a Magyarországi Munkáspárt 2006 elnökhelyetteseként arra hivatkozott, hogy törvényesen működő politikai szervezetük egyik jelképe az ötágú vörös csillag. Vajnai is a Joggal a Jobbik ellen csoport tagja.
Az MBDP elnöke Nyári Zsolt, lelkes Turul-szobor csomagoló, a Wass Albert szobrok lánglelkű ellensége. A Jobbik parlamentbe jutását megemészteni képtelen, Gyurcsány Ferenc rajongó. Írásait többször közölte, a Gyurcsány-blognak helyet adókapcsolat.hu weboldal. Véleménye szerint, Daniel Cohn-Bendit nem vörös, nem hazátlan és nem is pedofil, emellett, ha valaki biztosítaná gyermeki jövőjét, kilőné ezeket a tetveket, vityával. Azaz a jobboldaliakat Orbánnal. Érdekes gondolatok egy olyan embertől, aki elmondása szerint a kirekesztő, gyűlölködő politika és gondolatiság legnagyobb ellenfele. Most pedig a Jobbik került Nyári látóterébe.
A Magyar Baloldaliak Demokraták Pártja alelnökei között találjuk Rácz Károlyt, ismertebb nevén Terry Black-et is. Azt hiszem, erre szokták azt mondani, hogy erős névsor.
A baloldaliakból kiábrándult baloldaliak
Az a tény, pedig már tényleg kacagtató, hogy az MBDP honlapján kijelentik a jelenlegi MSZP nem baloldali párt, ezért olyan alternatívát nyújtanak majd szövetségeseikkel, amelyek valós, kézzel fogható javaslatokat tartalmaznak ahhoz, hogy a társadalom minden rétege, velük együtt pedig, az ország is felemelkedjen.
Az MBDP elnöke Nyári Zsolt Gyurcsány Ferencet hatalmas államférfinek tartja, a csoport Jobbik elleni tüntetésén pedig, Szanyi Tibor jelenik meg háttértámogatóként. Innentől kezdve már tényleg érthetetlen, gondolkodásuk valamint, hogy kiket is képviselnek, kik is állnak mögöttük.
Partnerszervezeteik közül kettő található honlapjukon.
Egyik a Zöld Baloldal, amelynek weboldalán, az elveink címszó alatt a következő jelszó áll: SZOCIALIZMUS VAGY BARBÁRSÁG!
Másik társszervezetük a már fenn említett Magyarországi Munkáspárt 2006.
Mindent összevetve, meglehetősen szánalmas próbálkozás vörös csillagot viselőkkel szimpatizálva, a szocialisták néhány politikusát magasztalva, új baloldali pártként aposztrofálni magukat, akik friss alternatívát nyújtanak majd a kiábrándult szocialista szavazóknak.
Ennek fényében kijelenthetjük baloldali szimpatizánsnak és szavazónak sem könnyű manapság lenni…  
Argo
/Forrás: barikad.hu 2011.09.21./*B.K-T.L.