Jakab Károly írása: HÁROM SARKALATOS PONT. HIT-ERKÖLCS. EGÉSZSÉG. TISZTÁNLÁTÁS. VILÁGKÉPEK, MEGOLDÁSOK EBBŐL AZ ŐRÜLETBŐL!

Miről is van szó? Az egészségünkről! Ami ha megvan, akkor természetes! Természetes, hogy megvan! Valamikor, a vegyszeres világ előtti időkben, megvolt! Az elmúlt cca. 150 évtől, azonban, egyre erősebben nyert teret, a természetellenes, vegyszeres életvitel, és ezzel párhuzamban, a vegyszeres gyógyítás! Ma ott tartunk, hogy az egészségünket, nem magunk tartjuk karban, és kísérjük figyelemmel! Módszeresen kiiktatták az ellenérdekeltek, először a népi gyógyítókat, népi tanítókat, hagyományaink továbbadóit. Hogyan? Egyszerűen! A nép által elfogadhatatlanná kellett őket tenni! Milyen módon? Elkezdték híresztelni, hogy a népi gyógyító sarlatán, ördög, boszorkány! Az ellenérdekelt felkutatta a sikertelen gyógyulások alanyait, és azt használta fel hisztériakeltésre, ijesztgetésre, és a nép akkor is ugyanúgy bedőlt a trükknek, mint ahogy ma bedől a trükknek! A lényeg megtörtént! Akkor is, ma is! Vagyis! Az ősi népi, sajátmagát gyógyító olcsó természetes tudás elfelejtődött, a mesterséges, a természetellenes, a drága, a haszontalan, a tele mellékhatásokkal, teret nyert! Sőt uralja a teret! Azért nincs minden veszve! Az elmúlt húsz évben történtek, arra engednek következtetni, hogy a természetes iránti igény, kezd feltörni az emberekben! Az is igaz, hogy ezt a területet is ellepték az üzleti célt hajhászó új okosok! Fél igazságokkal, könnyen megtéveszthető, a vegyszerektől agyongyötört, mellékhatások nélküli természetes szereket áhító, embert! Ezért nagyon fontos, az ismeretterjesztés ebben a témában! Az egészség a legfontosabb téma egy faj, egy nemzet számára! Ennek elhanyagolása, vagy akaratlagos tönkretétele, a faj, a nemzet pusztulását okozza hosszú távon! Mi Magyarok, ezt közel 1100 év óta tapasztaljuk!
Hogy, hogy? 973-as Quedlinburgi szerződéstől, 2011-ig ez egy szakadatlan folyamat! Ma már annyira beivódott a mindennapjainkba, hogy ezt fogadjuk el természetesnek! Pedig nem természetes! Akaratlagos, forgatókönyvszerű folyamat! Erre a folyamatra Julius Andan elég egyértelmű magyarázattal szolgál! (Internet!) Természetesen, egy információ csak annyit jelent, hogy a velemszületett erkölcsi értékeimmel összehasonlítom, és a belső megérzéseim alapján döntöm el, hogy értékes és követendő, vagy megszívlelendő, vagy épen hamis és eldobandó!
Ennyi kitérő után nézzük azokat az alapokat, melyeket én, mint felelős magyar, fontosnak tartok! 1. Hit Erkölcs! Tudnom kell az igaz történelmemet! Tudnom kell őseim hitét, vallását!
Ez az Istenhívő Keresztény! Alapja a Sumir Magyar biblia.. Tanítása: az ember szabadsága, az állam szabadsága, ezek feltételeinek biztosítása, és mindezek védelme! Ma ezt pogánynak nevezhetik! A magyarok 6-7000 évtől de még előbbről eredeztethetők! Szent Korona Értékrend Alkotmányunk innentől való! Ami az egyetlen, nem csak a magyarok alkotmánya, hanem az emberiség Alkotmánya is. Egyetemes! Isteni szabályrendszer! Ezért, örökértékű, örökérvényű és megváltoztathatatlan! 2011-ben, pontosan ezt az Isteni szabályrendszert akarják kipiszkálni a kezünkből, egy a Lisszaboni szerződés alapjaihoz igazított fércművel, alkotmánynak álcázva! Ez égbekiáltó árulás! Ez a magyarság lelkének a lefejezése lenne! Ez a kegyelemdöfés lenne a Magyar Népnek! Ez elfogadhatatlan! Ezt már nem lehet tétlenül nézni! Jézus mikor a magyarok körében járt, szellemi vezetőink, Táltosaink, tanításai alapján, annak hatására, királyukká választották! Vagyis Jézus, nekem, mint magyarnak, égi királyom! Az ellenérdekelt szellemi vezetői, egy kívülállóval egy római által, feszíttették meg! Fontos belegondolni a különbségbe!
2. Egészség! Jézus egyik igaz tanítása a külső tisztaságnál fontosabbnak tartotta a belső tisztítást! Őseink hagyományában a 70 napos böjt e belső tisztítást szolgálta! Egy erről a témáról szóló könyvben, az ember, mindig a belső megérzéseire támaszkodjon, összevetve az életútja során szerzett tapasztalatokkal! Például: Lenkei doktor könyvei! Bp.VIII. József krt.8. Blahától Rákóczi tér felé baloldalon, közel a Blahához. Vagy: - jozsef65@citromail.hu. 06703275753. Internet. Stb. Akkor jó eséllyel helyesen dönt saját egészségének fenntartása, vagy gyógyulása terén!
3. A tisztánlátás! Ez az első kettőből tevődik össze! Hitem, erkölcsöm alapján, megtudom különböztetni, az emberiség javára tett igaz intézkedést, a megtévesztésen alapuló saját önös érdek hasznára tett intézkedést, emberiség javára álcától!
Például, röviden levezethető, a 2011-ben tapasztalható világőrület valódi oka! Ebben segít (julis andan) internet keresőbe beírni!
A Magyarok esetében, A Szent Korona Értékrend, gondolatvilága, a szerinti életvitel, államvitel, napi tevékenység, az Öreg Isten népe leírás, a legyőzhetetlen magyarság híre, 973-ig a Quedlinburgi szerződés megkötéséig igaz volt! 907-es Pozsonyi csatában, a 100 000-es idegen csapat felsorakozott a Duna két oldalán, és a vízen! Parancs! A magyarok irtassanak ki! Nem legyőzni őket! Hanem irtassanak ki! Árpád és három fia, 10 000, 10 000 magyar harcost vezetett! Tehát 40 000-en voltunk a 100 000-el szemben! Először, gyujtóbombákkal, tüzes nyilakkal, a vizi csapatot tették padlóra, 100%-os mélységig. Nem három hét múlva, hanem utána, az éj leple alatt átúsztak a Dunán, az ellenség orra előtt, és amikor a felkelő nap az ellenség szemébe sütött, kapták az áldást. Két napos öldöklő küzdelem után megfutamították, majd ledarálták a maradékot. Utána, nem háromhét pihenő után, hanem azonnal, visszaúsztattak a Dunán, szintén az ellenség orra előtt, és ismét kétnapos öldöklés után megfutamították a maradékot. Üldözték őket a vár aljáig, ahol a német római császár, és egy - két fullajtárja várta a magyarok kiirtásának hírét! A Maradék magyar harcosok nagyobb része, elbújt hátrább! A várvédők, mikor kinéztek, hogy milyen kevés magyar volt az üldöző, a várvédőkkel megerősítve, kitámadtak a maradékra! Elkezdték üldözni őket! Mikor visszaértek az elbújt maradék fő erőkhöz, megfordultak, és nekitámadtak az üldözőknek, akiknek ki volt adva a parancs, hogy a magyarok irtassanak ki! Így minden oldalról az üldözőket elkezdték darálni! Mikor minden néven nevezhető ellenség elpusztult, bevágtattak a várba! A császárnak még a trónja becsomagolására sem volt ideje! Hátrahagyva mindent, a puszta életéért futott! Kérdésem: Ezt én miért nem tanultam a történelemórán? Miért?
Az USA katonai kiképző központjában a WEST PONTON a pozsonyi csata, vizsgakérdés! Nálunk, magyaroknál miért nem az? Ez letagadhatatlan történelmi tény! Mi volt az oka, hogy két és félszeres túlerővel, győztek a magyarok? Nagyon egyszerü! Az Isteni szabályrendszer szerint éltek és dolgoztak! A szellemi vezetőinknek, Táltosainknak, érdeke volt az erős magyar harcos, dolgos egészséges magyar kéz! Hisz tudta, hogy az egységben az erő! Mondás, parancs nélkül, minden harcos tudta, hogy mi a dolga! Mint a hangyáknál! A betolakodót egyként támadják! Életüket nem kímélve, harapnak még halálukba is! Beleoltják a betolakodóba, hogy jobban jársz, ha elkerülsz minket! Ez a szellem uralta a magyarságot! Az egység! A közösség fontossága! Tehát erővel a magyarok legyőzhetetlenek! Állapította meg, a máig is működő, legfelső kasztnak nevezett, világhatalmi törekvések érdekcsoportja, az Isteni szabályrendszer felrugója, kiiktatója, háttérhatalom stb. Már akkor is működött! Ez fontos információ a megértéshez! Sőt, ha ezt a tényt nem vesszük figyelembe, pontosan a legfontosabb információt, a megértés kulcsát dobjuk ki! Hogy is működött abban az időben a fejlett nyugatinak nevezett világ? Már az Isteni szabályrendszer szét volt dúlva! A trón-oltár kapcsolat uralta a hatalmat a népek felett.
Már volt, jobbágy, asszonyi állat, birtokos, nincstelen! Vagyis, egy népcsoport, a többi fölé emelte magát, és kiváltságokat határozott meg a maga számára a többi kárára!
Tehát voltak kiválasztottak, és voltak kirekesztettek! Már dívott a római katolikus vallás, annak minden ismérvével! Karóbahúzás, máglyarakás, püspök avatott fel minden szűzlányt! Stb! A római katolikus vallás működött, mindennemű megfélemlítő és népbutító, butántartó eszköztárával!
Erre mi magyarok megjelenünk, a szabadság alkotmányával, az Isteni szabályrendszer alkalmazásával! Ez olyan hatással lehetett a már működő, nyugati feudalista társadalmakra, a legfelső kasztra, a tulajdonképpeni haszonélvezőre,
Hogy sokkolta őket, és rémületükben nem tudtak jobbat kitalálni, mint a jelszót!
- a magyarok irtassanak ki - Aztán mikor első rémületükből felocsudtak, a jól bevált eszköztárukat elkezdték alkalmazni! 1. A magyarok lejáratása! 2. A magyarokkal való rémisztgetés! A magyar eszmerendszer tűzzel, vassal való irtása!
3. A magyar eszmerendszer, az Isteni szabályrendszer elferdítése, és hamisított változatának terjesztése! 4. Beférkőzni és bomlasztani! A mai napig működik! A megosztottságban élő népeknél, a viszálykeltés, az ellenségeskedés, zavarosba halászás, gyerekjáték! Nézd meg az elmúlt húsz évet!
A Lech mezei csata, 955 körül volt! Itt már működött a cselszövés! Mikor a magyarok rájöttek, hogy egy aljas cselszövés áldozatai lettek, szétvert egységeik egymást felkeresték, egyesültek, és mint sebzett oroszlánok gyilkolták az ellenséget. A külföldi, ideküldött, kiirtásunkra törekvő maradék sereg szembesült haláltmegvető bátorságunkkal, megrémülve, hanyatt homlok menekülni kezdett! A magyarok üldözték és gyilkolták őket, megbosszulva testvéreiket! Erről miért nem tanultam a történelemórán? Miért? - a fortéllyal harcolj - kifejezés ismerős mai is! A Quedlinburgi szerződés, 973-ban született meg! A Lech mezezi csata elvesztésére hivatkozva kötődött meg! Tehát ez már hazugság! 18 évvel a csata után, milyen ok vezette Géza fejedelmünket az ország első elárulására? Mert a Quedlinburgi szerződés hatása, felér a mostani Lisszaboni szerződés hatásával! (nemzetállamokat lefejező, kizsákmányolás alapú szerződés, ami csak egy érdekcsoportot segít indokolatlan hatalomhoz, a többi népek felett!) Több kiemelkedő eredménye volt a legfelső kasztnak a magyarokkal szemben, a beépített, megfizetett bábjai által! A teljesség igénye nélkül! 1. Quedlinburgi szerződés! Ez volt a kezdete a népünk, nemzetünk lenullázásának! Történelmünk meghamisítása, A világ több táján élő testvéreink eltagadása, elleplezése! A Szent Korona Tan megalkotása, mely nem más, mint a történelmünk meghamisítása! A mai napig ez a hivatalos magyarságtörténeti álláspont! A Szent Korona Értékrend, az Isteni szabályrendszer teljes eltitkolása! Sehol egy szó sem esik róla, a hivatalos médiában! Megtévesztésből, még a hamis Tant is csak immel, ámmal engedik TV-ben megemlíteni! 1848-as szabadságharcunk elbuktatása! Kárpátmedence szétdarabolása, olyan abszurd gyűlölettel, hogy még az egyik vesztesnek is juttattak belőle! Az osztrák vesztes, megkapta a mai Burgenlandnak nevezett Lajta bánságot! A kirekesztettek körében elkezdték terjeszteni a szocializmus-kommunizmus eszméket! Ez a csali is bejött! Nyögjük is rendesen! Eladósítás! Stb. stb.
973 után történt meg, Magyarország első katonai megszállása, a római katolikus vallás térítésére álcája alatt! A NÉP nem vette észre az árulást, mert fel sem tételezte, hogy az Isteni szabályrendszert a választott vezető semmibe veszi! Aztán mikor jöttek a hatások, ugyanúgy mint most a Lisszaboni szerződés következményei, kaptak észbe és próbáltak tenni ellene. Innen indult meg a megosztottság borzalma, aminek elindításához, elég volt egy megtévesztett vezető aláírása! Ez ma is ismerős! Legkisebb befektetéssel, a legnagyobb haszon! Aztán I. Istvánnak nevezett vezető, ezt folytatta! Csakis idegen, külföldi csapatokkal sikerült hatalmon maradnia! Ez volt a cél! Megbomlasztani a magyar egységet! Elindítani a megosztottság borzalmát, aztán az működik magától! Gyengítve saját magát! Amikor elég gyenge, akkor jövünk és törvénykezünk felettük!
973-tól 2011-ig ez a folyamat működik.
Annyira tökéletesen működő folyamatnak a részesei vagyunk, hogy elérkeztünk odáig, hogy egy nemzeti öntudatát vesztett néppé alázódtunk! A büszke szabad magyarból,
a leg - lesajnáltabb rabszolga magyar lettünk! 1848. Idegen segítséggel tapostak el! De a Kárpátmedence egysége még meg volt! 1914. I. világháború, Kárpátmedence egységét szétszaggatta a legfelső kaszt társasága a bábjai által! Erre az időre, már elő volt készítve a szocializmus-kommunizmus eszméje! A csali bevált! (100 években kell gondolkodnunk! Különben értelmetlen az egész leírás!) Először, szétbomlasztotta az egységet! Kialakultak a kiváltságosok és kirekesztettek A kirekesztettek, a kisemberek, kaptak az alkalmon, hogy visszatér az Isteni szabályrendszer a szocializmus-kommunizmus által! Ugyanis, nagyon hasonlatos a kommunista eszme megfogalmazása, és az Isteni szabályrendszer megfogalmazása! Mellérendeltség, és közösségi érdek, nép érdek! Államérdek! Ismerősek ezek a kifejezések! A nagykülönbség az, hogy a legfelső kaszt által mozgatott bábok, a kiváltságosokat nem szüntették meg, hanem beültek a helyükre! A nép meg nem vette észre, hogy kirekesztett maradt! Annakidején, az inkvizítor vitte a halálba, a szájaló kirekesztettet, azóta, a komiszár, ÁVO, pufajkás, táskás ember, stb. viszi a jégre!
A lényeg az, hogy a nép, a mai napig kirekesztett maradt! Bármennyire is próbálják megmagyarázni, hogy a nép a megmondható! Saját sorsa irányításához semmi köze nincs! A jól kieszelt választások pár napjában előbújnak a kiválasztott jelöltek, engem válasszatok! Igér! Ne őt engem válasszatok, mondja a másik! Ő mégtöbbet igér! Mai napig vakon hisz a nép! Ellopták vagyonát, ellopták országát, ellopták termelőeszközeit! Ellopták jövőjét, Most 2011-ben lopják Alkotmányát! És hisz, csak hisz, csak hisz! Tenni nem tesz ellene, hogy ne így legyen! Mit mond? Legyint, á, ebből az őrületből nincs kiút! Majd csak vége lesz!
Kiút van? Van! Itt van a szemünk előtt! Ezt a lebomlasztó folyamatot kell visszafordítani, az Isteni szabályrendszer eléréséig! Vagyis, a Szent Korona Értékrendet, az szerinti életvitelt, államvitelt, gondolkodásmódot kell üzembe helyezni! Ez minden magyarba bele van kódolva! Első lépésként TV helyett barátok ismerősök, összejövetelek. Második lépésként, ezek a csoportok egyesülése, a Szent Korona Értékrend szerinti gondolkodásmód, és feladat megosztás kimondásával! Harmadik lépésként, ennek fontosságának terjesztése, beszélgetések, barátkozások, kapcsolattartások tájékoztató szórólapok által.
Negyedik lépésként, az önellátás, önvédelem, településenként, és a Szent Korona Értékrend iránymutatása szerinti, arra alkalmas személy, kiválasztása, vagy kiválasztódása, mint képviselő megjelölése!
Ötödik lépésként, ezek kapcsolattartása, járásonként, megyénként! Ebből az egységes hálózati rendszerből, nő ki az, az egységes gondolkodásmód, mely elvisz minket az Isteni szabályrendszer, érvényes követendő, Alkotmányként való alkalmazáshoz!
Hatodik lépésként, Az Isteni szabályrendszer, az Alkotmányunk, mely az emberiség Alkotmánya is! Létrehozzuk, a korszellemnek megfelelő Alaptörvényt!
1989-től számolva, a legcsodálatosabb az, hogy igaz nagyon eltitkolva, nagyon támadva, nagyon félremagyarázva, ez a kézzelfogható leírás megvan! A Teremtőnk, egy arra alkalmas nemzettársunk által olvasható, tanulható formába öntötte! Ez jelenti a nemzeti egységet, államalapító magyarság és államalkotó nemzetségekkel kéz a kézben!
Ezt a lehetőségünket torpedózza éppen most 2011-ben a legfelső kaszt, bábjai által! Az Isteni szabályrendszer, ember szabadsága, állam szabadsága, ezek feltételeinek biztosítása és mindezek védelmének leírását akarja elsüllyeszteni! Helyette, a Lisszaboni szerződés alapján, létrehozni egy fércművet, alkotmánynak álcázva a nép számára! A Hamisat akarja feltálalni, a valós, megdönthetetlenként, a valósat eltüntetni, elhazudni, megsemmisíteni!
Két okból nem érhet célba ez az égbekiáltó árulás!
Első ok, Hogy egy Isteni szabályrendszert, ember, hatályon kívül nem helyezhet! Nincs hozzá hatalma! Lehazudhatja, kitalálhat helyette akármit, az Isteni szabályrendszer akkor is működik, sőt, csak az működik! Az hozza az ember számára a természettel harmóniában való létet! Ebben a szellemben bont, épít, vet, arat, vág, ültet, rombol, épít! Ez által működik a, - lélek fénye alakítja és uralja az anyagot - értelem! Az emberek ezt tartják az igazságnak és elfogadható útnak sajátmaguknak és gyermekeiknek! Ez az őrült irtás, taposás, lakóparkok hajszolása, egy természetellenes invázió előkészítése! Nem természetes! Ez nem a harmónia, hanem a kirekesztés eszköze! Ne tévesszük össze a jó szándékot, az akaratlagos, előre megfontolt egy bizonyos csoportérdek szolgálatával! A természetes, az, ha a nemzetek, fajok, egymás tiszteletében élnek, és a lehetőségek és igények terén, megtapasztalják az egymásrautaltság csodálatát!
Ez minden ember óhaja, akárhogy is próbálkozik a legfelső kaszt, bábjai által!
I. II. világháború mit hozott? A népeknek rengeteg szenvedést! Ártatlanok millióinak értelmetlen pusztulását! A legfelső kasztnak búsás hasznot! Most is erre készül! Mert érzi, és tudja, hogy az emberek kezdenek rájönni a világméretű átverésre! Az emberek, Kezdik Látni, saját és családjuk, országuk nyomora, és a - a különböző árulások következményei közötti - összefüggést! A legfelső kasztnak nevezett társaságból már több vezető személyiség beismerte, hogy vesztettek! Soros György: a neoliberalizmusnak befellegzett! B Farell: Ez a világhatalom sírba száll! Klintz: előre jelezte a következményeket! Vagyis, nem adják olcsón! Elszegényítések! Gazdasági világválság! Katasztrófák, háborúk, éhinség, stb.
A második ok, hogy a mai napig is, minden megszülető ember a Földön, az Isteni szabályrendszer szerint születik, nem az ember törvényével a fejében! Azt itt verik bele! Mert nem érti! Az Isteni teremtmény, nem az életre való felkészítést tapasztalja, nem a leendő életének megkönnyítésére, küldetésének teljesítésére való könnyebb technikákat tanul! Hanem tanítanak vele rémisztő mennyiségű információt, ami a megosztottság fenntartását szolgálja, elveszi önbizalmát, kiirtja alkotóképességét! Rabszolgának nevelik!
Azt hiszem, ez ma is mindenki előtt ismert!
Ahol tanulni lehet, oda a kirekesztett nem jut be!
E három sarkalatos pontot, minden embernek, minden magyar embernek, külön, külön, saját magában kell kidolgoznia, átlátnia, alkalmaznia a mindennapokban! Felelős vagyok: Hazámért, Családomért, Fajomért, Nemzetemért! Nemzettársamért! Csak akkor fog megváltozni a körülöttem lévő világ, ha a változtatást magamon kezdem! Ez az irány, ez a világítótorony! Ez a kapaszkodó ebben a világőrületben! Ez a kiút! Ez a kiútkép!
Ennek megértéséhez, és megvalósításához, kérjük, Teremtőnk, Erőt, Megvilágosodást, Kitartást adó, kegyelmét! Híjuk segítségül, meggyilkolt szellemi vezetőink, Táltosaink Szellemét! Hívjuk segítségül, a Szent Korona Értékrend védelmében fellépő, és elbuktatott Őseink Szellemét!

/Forrás: dr.Halász József 2011.01.26-i levele/*B.Kiss-Tóth László.