Szenzáció! -vagy szélhámosság? I. rész

'ORSZÁGMENTŐ' I. JÓZSEF VÉGRE JELENTKEZETT!

66 év után... MEGTÖRTE HORTHY MIKLÓSNAK TETT TITOKTARTÁSI FOGADALMÁT ÉS NOVEMBER 2-ÁN A MAGYAR ORSZÁGGYŰLÉSNEK BEJELENTETTE IGÉNYÉT A MAGYAR TRÓNRA VI. ÁRPÁDHÁZI DAKA JÓZSEF MAGYARORSZÁG 1944. JÚNIUS 25-ÉN I. JÓZSEF NÉVEN MEGKORONÁZOTT KIRÁLYA !



Szenzáció! -vagy szélhámosság? II. rész
Újabb király bukkant fel: Árpádházi Daka József bejelenti törvényes igényét a magyar trónra!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király trónja veszélyben forog: "Mi, Árpádházi Daka József, a magyarok Istenének kegyelméből, I. József néven, Magyarországnak a Szent Koronával megkoronázott királya (...) trónigényünket érvényesíteni szándékozzuk" - áll abban a levélben, melyet az Országgyűlésnek címzett őfelsége.

Árpádházi Daka József, alias I. József magyar király

A dokumentumból kiderül, hogy Daka Józsefet Horthy 1944. június 25-én koronáztatta meg a legnagyobb titokban - ezért "I. József" felszólítja a Magyarországot ideiglenesen igazgatókat, hívják össze az Országgyűlést - méghozzá 2010. év yy. havának zz. napjára -, s adják a kezébe a végrehajtó (!) hatalmat.
I. József figyelmeztet: "Miután Magyarországon a jelenlegi és minden más hatalom gyakorlása nem az ősi jogrenden alapul, a soha hatályon kívül nem helyezett ősi Alkotmányunk szerint nincs törvényes alap a hatalom gyakorlásához való jogunk felülbírálásához, és annak ellentmondani."
Mi mást tehetnénk hát hozzá: Éljen a király!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király
A bökkenő csak az, hogy jelen pillanatban már uralkodik egy apostoli magyar király e sokat szenvedett hazában, méghozzá I. Levente! (Királyi honlapja
itt lelhető fel, kettőnél több látogató esetében sajnos előfordulhat, hogy elérhetetlenné válik.)
Előbb tehát el kell döntenie a két uralkodónak, ki az Árpád-házibb és kit koronáztak meg nagyobb titokban, hogy a szegény alattvalók megtudhassák, kit szolgáljanak. (Még az is elképzelhető, hogy Molnár F. Árpád vagy valamelyik tanítványa is beszáll a küzdelembe.)
Addig is következzék I. József királyunk levele, melyből az előbbiekben idézni bátorkodtunk:

Nagyobb méretben itt.
A Magyarok Világszövetsége valamiért nem akart örvendezni új királyunknak (talán a hatalmi harcoktól, az ország kettészakadásától féltik a hazát), ugyanis az alábbi közleményt küldte szerkesztőségünknek:
Az MVSZ elhatárolódik a titokban megkoronázott "királytól"
A minap magát Árpád-házi Daka Józsefnek nevező és I. József királyként aláíró személy az interneten forgalomba hozott egy levelet, melyben a magyar Országgyűléssel tudatja az ő korábbi, királlyá történt koronáztatását.
Súlyos félreértésre ad okot az a körülmény, hogy levelének fejlécében a következő megnevezés szerepel:
Magyar Nemesi Rend Mozgalom

MVSZ Magyarok Háza

1052 Budapest, Semmelweis u. 1-3.
Az esettel kapcsolatban a Magyarok Világszövetsége az alábbiakat hozza nyilvánosságra:
A Magyarok Világszövetségének székházában több civil szervezet működik, de Magyar Nemesi Rend Mozgalom névvel egy sem szerepel az ott tartós bérleti viszonyt létesítő szervezetek között.
A levél tartalmi részétől és születésének körülményeitől a Magyarok Világszövetsége elhatárolódik.
MVSZ Sajtószolgálat




kintse meg Ön is a II.részben hivatkozott és bemutatott Őfelsége I. LEVENTE Apostoli Magyar Király (és Európa Királyának) http://királyiudvar.lapunk.hu webportálját!

*B.Kiss-Tóth László 2010.11.09.




A Jóisten akaratából, áldásával és segedelmével!

Őfelsége I. Levente Apostoli Magyar Király

REX HUNGARIAE ET EUROPAE

MINDEN MAGYAROK ÉS EURÓPA KIRÁLYA


köszönti a Magyar Nemzetet, Európa és a Világ Nemzeteit! Az Uralkodó 2008.01.01-jén lépett a Jóisten akaratából a Magyar Trónra, megalapítva a Levente Házat az új Magyar Királyi Uralkodó Dinasztiát! Őfelsége a Magyar Király óhaja a Szentatya általi koronázás a Szent Koronával Budapesten a Szent István Király Bazilikában! Feleségül Magyar Királynénak Ő Királyi Felsége Madeleine Svéd Hercegnőt óhajtja! Őfelsége óhaja egy intelligensebb világban való lét, melyben több a szeretet!

A Magyar Királyságban a Jóisten lakozik. Jelenléte annyira áthatja a szívünket, hogy még a Földünk megjelölésére is az Úr nevét használjuk. Úr, uruszág, ország, mondogatjuk királyságunkról. Uradalmakról beszélünk, mint a rendezett élet legkisebb egységéről. A Jóisten lelke van a Föld erejében, a Nap sugarában és a Szél zúgásában! A teremtés, a Mindenség koronája ez a királyság: az Isten országa, a világ legnagyobb csodája! A Mindenhatónak, a Földnek és a Népnek az egységét pedig az Égből alászállott Szent Korona pecsételi meg! Annyira szeretjük az összetartozás égi jelét, hogy egylényegűvé váltunk vele. Bennünk, általunk kelt életre a Szent Korona. Képe minden születő gyermeknek a szívében ott ragyog! Ez a fénylő tökéletesség összefűzi mindazokat akik valaha ebben a királyságban éltek. Az e világi és a mennyei élet összetartozik, mert a Szent Korona Királysága örök életű. Ez az evangéliumra épült ország jelként lebeg Ég és Föld között. A Világ más birodalmai úgy neveznek bennünket Archiregnum, Őskirályság, Főkirályság, Mintakirályság! Ebben a hazában az országos tisztségek viseléséért jár a legmagasabb fizetség, mert az Ország felemelkedése a legnagyobb dicsőség! A határokat és a törvényeket az Úristen jelölte ki, hogy mindenki kövesse az Örök Rendet! A mércét, amellyel a Szent Király megvalósítja a Mindenható tervét Budapesten őrzik örök emlékeztetőül, hogy mindenki emlékezetében tartsa: Mindenki azonos a Jóisten előtt! Az emberek a szerződéseiket a Jóisten papjai és szerzetesei előtt kötik, mert vallási szerződés minden egyezség. Az Isten papjai és szerzetesei életre szóló házasságban élnek, mivel a Jóisten a férfit és a nőt párnak, egynek teremtette! Az igazság szeretete igazgatja ezt az országot, mert az igazságérzet a Jóisten szeretete! Ez az ősi, égi eredetű királyság a Magyar Királyság! Isten és a Szent Korona nevében küzdjünk Nemzetünk felemelkedéséért!

A Jóisten üzenete az emberiségnek, mely egyben Őfelsége jelmondata:

"AZ EMBERI ÉLET VÉDELME, A SZERETET INTELLIGENS!"

Királyi cél: - A Magyar Nemzet és Európa felemelkedése

Ad majorem patriae gloriam!

SACRUM REGNUM EUROPAE

Igyekezetem mindig és mindenben a Jóisten akaratának lehető legtisztább felismerése és követése, az emberileg elérhető legtökéletesebb módon!

Királyi parancsok:

1.) - A Magyar Királyság: Nagy-Magyarország területeinek egyesítése a Jóisten segedelmével: intelligens és erkölcsös politikával; 100 %-os revíziót, mindent vissza! Az állampolgárság megadása, az autonómia előrelépés, de sokkal többre van szükség, a teljes egyesítésre! Erősítsük a Hatvannégy Vármegye Mozgalmat és a Magyarok Világszövetségét!

2.) - A Magyar Népesség gyermekáldással növekedjen 25 millió főre a Kárpát-medencében!

3.) - A Magyar Gazdaság növekedése GDP 800 Mrd euró/évre! Szerezzük vissza és erősítsük meg gazdasági szuverenitásunkat a Magyar tulajdon növekedésével; növeljük energetikai szuverenitásunk, biztosítsuk önellátásunk! A gazdaság és az élet legtöbb területén alkalmazzunk pozitív kommunikációt, mely elősegíti a fejlődést; elve a minden jó, de legyen jobb!

4.) - A Budavári Királyi Palotát fel kell újítani, belső és külső királyi pompáját helyreállítani, átadni Őfelsége és a Magyar Királyi Udvar részére; az Országgyűlés Alsóháza biztosítsa és szavazza meg a Magyar Királyi Udvar éves költségvetését, ahogyan azt Nyugat-Európa királyságaiban szokás!

5.) - Szerveződjön a Magyar Nemesség, alakuljon meg az Országgyűlés Felsőháza a Magyar Nemzeti Arisztokrácia tagjaiból! Magyarabb pártokat az Országgyűlés Alsóházába!A politika legyen erkölcsös!

6.) - A Sándor Palota a Királyi Kancellária; a királyi kancellár legyen lojális Őfelségéhez a Királyhoz, legyen agilisabb, teljesítse gyorsabban a királyi parancsokat!

7.) - A Szent Korona Tant fejleszteni kell és alkotmány szintre emelni, a királyság - mint alkotmányos monarchia - államformát az alkotmányban rögzíteni! Magyarország a Magyaroké!

8.) - Európa gazdasága és népessége növekedjen, szerveződjön az európai arisztokrácia! Európa megfelelő vízkészletére fokozott figyelmet kell fordítani!

9.) - Legyen a Magyar Nyelv a diplomácia világnyelve!

10.) - Meg kell állítani a klímaváltozást, fenntartható környezetjobbító növekedésre van szükség! Az emberi élet védelme és a szeretet érdekében az emberiségnek össze kell fognia!

http://api.ning.com/files/kehDBY4NQtqdpY520GE25K1mHB7wtJjNDEodMrG4vEcrdGeqpseee6KhNcxNJKgW-x8mWLHonjOyYDxKt9sr1mErTg5GGg5t/bp_korona2_300.jpg



Minden Magyarok Királya minden nemzet és a közel 7 milliárd Földlakó barátja!

Pax et tranquillitas!

Hungaria semper libera!

A MAGYAR NEMZETÉRT, A MAGYAR HAZÁÉRT, A MAGYAR KIRÁLYSÁGÉRT!

EURÓPÁÉRT!

A FÖLD BOLYGÓ MEGÓVÁSÁÉRT!






*B.Kiss-Tóth László 2010.11.08.