Melegekkel enyelgett a nagyatádi rendőr

Többször is szexelt férfiakkal, ezt bizonyítják azok az online videók, amelyeken félreérthetetlen helyzetekben ábrázolják azonos nemű partnerekkel<br><i>Fotó: Bors</i>Döbbenetes videók kerültek napvilágra a Nagyatádi Rendőrkapitányság beosztottjáról: a 23 éves Sz. Csaba Kris Evans néven enyeleg más férfiakkal.  A férfit azonnal kirúgták a rendőrségtől.

Többször is szexelt férfiakkal, ezt bizonyítják azok az online videók, amelyeken félreérthetetlen helyzetekben ábrázolják azonos nemű partnerekkel
Fotó: Bors
 

FEKVÕ RENDÕR - Alaposan megzavarta a somogyi kisváros csendjét, hogy egy köztiszteletben álló rendőrükről kiderült: homoerotikus képek és videók keringenek róla az interneten. A 23 éves Sz. Csabáról a városban eddig csak annyit tudtak, hogy modellmunkákat vállal külföldön. 

– Nem hittem, hogy ilyet csinál ez a fiú – fakadt ki az egyik helybéli. 
– A városban mindenki ismeri, meg vagyunk döbbenve. Azért is érthetetlen, mert barátnője is volt.

Édesanyja egyik közösségi portálon elhelyezett adatlapján idilli családi körben és csinos barátnőjével készített fotókon szerepel a melegpornós fiatalember.

Meglepődött az a városlakó is, aki rábukkant Csaba szexvideójára. Felismerte a rendőrt, amint Kris Evans néven kéjeleg és szexuális kapcsolatot létesít férfiakkal. Képei feltűnnek egy blogon is. 

A rendőrségen sem kívánták kommentálni az ügyet. 
– Nem volt tudomásunk a történtekről. Szerdától az érintett személy már nem tartozik a rendőrség kötelékébe – mondta szűkszavúan Bíró Gábor, a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószóvivője. Az ORFK szerint csak az dolgozhat rendőrként, akinek az életvitele kifogástalan. 

– A rendőr a szolgálatra méltatlan akkor is, ha szolgálaton kívüli tettével a közbizalom fenntartását veszélyezteti. Ennek ellenére úgy tudni, Csabának felajánlották a csendes lelépést. Felettese választás elé állította, magától megy, vagy küldik. 

G. J. 


/Forrás: http://www.borsonline.hu/20100226_melegekkel_enyelgett_a_nagyatadi_rendor /*Ne csodálkozzunk rajta! Ha annyi rendőrt küldenek a melegfelvonulások kibiztosításra, mint a rendőrség  gyakorlatában manapság történik, a végén még megérjük, hogy az állományuk fele a szexuálisan eltévelyedettek fajtájához fog tartozni.*B.Kiss-Tóth László