Szerelmi bánat, önkritika -vagy valami más?
FELAKASZTOTTA MAGÁT DARÓCZI DÁVID VOLT KORMÁNYSZÓVÍVŐ, LIPTAI CLAUDIA ÚJ KEDVESE!
/Forrás: Kuruc.info 2010.04.03./-Közli:B.Kiss-Tóth László

Minden jel arra mutat, hogy Daróczi Dávid (†38) péntek éjjel öngyilkos lett, valószínűleg felakasztotta magát. A mentők megpróbálták újraéleszteni, de nem jártak sikerrel.
Daróczi Dávid Budapesten, Batiz András lopott Andrássy úti lakásában halt meg, a környéken több rendőr is volt az eset után, a BRFK két járművel szállt ki a helyszínre éjfél előtt. Meg nem erősített információ szerint hozzátartozók találták meg a holttestét.
Elhunyt Daróczi Dávid volt kormányszóvivő szombatra virradó éjjel – erősítette meg Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese a helyszínen az MTI tudósítójának is.
Sas Oszkár, a Budapesti Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletese annyit mondott: „haláleset miatt biztosítják a helyszínt." A helyszínre érkeztek az életvédelmisek, és hajnali fél kettő körül megjött a Budapesti Temetkezési Intézet járműve is.
2005-2007 között a Miniszterelnöki Hivatalban volt a miniszterelnök szövegírója, majd a Kormányszóvívői Iroda vezetője lett. 2007 júniusában nevezték ki kormányszóvivőnek.
Két évig tevékenykedett a Gyurcsány-kormány szóvivőjeként, ebből a pozíciójából 2009. április 24-én, a Gyurcsány-kormány utolsó ülését követő tájékoztatón távozott. Ekkor eltűnt a médiaérdeklődés középpontjából, ahova az év végén tért vissza.
Daróczi Dávid a politikából való távozásakor úgy fogalmazott: szakértő volt és szakértő is maradt, aki már a megbízatás kezdetén úgy gondolta, hogy addig marad a poszton, ameddig Gyurcsány Ferenc a miniszterelnök. Miután távozott a kormányszóvivői posztról, Batiz Andrással és Tóth Miklóssal közösen alapított W. Wolf and Partners nevű kommunikációs tanácsadó cégénél dolgozott.
2008 tavaszán már hírbe hozták Vámosi Viki (34) topmodellel, de tavaly december közepén robbant bombaként a hír: hónapok óta együtt van Liptai Claudiával (37). Ismeretségük nem volt új keletű, gyengédebb szálak már hónapokkal a bejelentés előtt szövődtek közöttük. Egészséges gondolkodású emberek szerint az, hogy Liptai Claudia jelen van egy férfi életében, már önmagában elég ok az öngyilkossághoz.
(Blikk, MTI nyomán)