Posta Imre kitálal:
A bizonyítékokat elégetik és meghamisítják ugye?
Pintér Sándor egy ma megerõsített állítás szerint már múltidõ! Likud Viktor legerõsebb pillérérõl egyre többen vélik úgy, hogy nincs már ebben az árnyékvilágban! Mivel a kóserok még nem ismerték el, ezért fogadjátok el ezt, ellenkezõ információ nyilvánosságra hozataláig. Szerintem a listán van Csányi és Demján is, hogy másokat most ne is említsek, mert ezek a listák változnak folyamatosan, ahogy a politikai mutyis érdek diktálja. Változás van folyamatban. Az NBH elcuccolt a nyomdászomtól, akit az APEH vett megint össztûz alá. Eddig rajta volt a titkosszolgálat, kamera és hangügyileg is, de azt mondja, hogy ahogyan megjelentek, úgy el is tûntek. Mondtam, hogy õ csak nyugodtan foglalkozzon a munkájával, mert ezek mind fejbe lesznek lõve és még közünk sem lesz hozzá, mert a változás azt hozza, hogy itt vagy teljes tisztogatás lesz, vagy teljes pusztulás. Talán ezt érzik õk is és elkezdett viszketni a tarkójuk nagyon! Itt volt az ideje, hogy vakarózzanak, mert a hazaárulást nem mogyorófa-vesszõvel mérik!

Rájuk is nézve mindegy ki gyõz a gigászok küzdelmében. Nos, ha a zsidó-rezsim lenyomja a Putyin-vonalat, akkor is meg fognak pusztulni (mert ez nem lesz egyszerû menet), de ha a keleti blokk kerekedik felül, akkor az összes mossadhoz bekötött és be nem kötött hazaáruló törvényes keretek között, hógolyó általi belövésnek lesz kitéve. A háború zajlik. Lassan fény dereng Táborfalva és környéke mocorgásának okára, a nagy NATO hadgyakorlatozás titkára is. A hadianyag bázisról most szórják szét vidéki kisebb bázisokra a hadianyagot, hogy hamarosan ott azt fel is használhassák. Magyarul: a katonai megszállás bázisait töltik most fel, miközben a felderítõ gépek a célpontokat határozhatták meg rádio-elektronikai eszközeikkel. Szóval, aktív fázisába lépett a zsidók Magyarország elleni eddigi gazdasági térnyerése. Az izraeli felderítõ gépek az õ csapataik pontos tartózkodási helyeit és a potenciális célpontokat, védállásokat mérhették be. Ennek jelentõsége az, hogy egészen precíz GPS paraméterekkel rendelkezve lesznek képesek katonai operatív beavatkozásokra az „ellenséges területen".
Másik olvasata is van a dolognak, ugyanis a tegnap kapott jelzések alapján a nagy hadászati mozgolódást összekötötték a kormányzati objektumokban tárolt, felhalmozott dokumentáció megsemmisítésével, hamisításával is. Sok száz köbméternyi irat megy most katonainak álcázott jármûveken bázisokra, ahol elégetésük folyamatos. Csak az egyik minisztériumi objektumból két teherautónyi kompromittáló dokumentumot vitettek el ilyen célból. Mivel megszüntették már a kazános fûtést, és az erõmûvekben sem tudják ezt tanúk nélkül megvalósítani, ezért a régi belügyi objektumokat, honvédségi területet használják erre a célra. A hamis-eredeti dokumentumok gyártása idõigényes, de megteszik, mert félnek a Fidesz-Jobbik számonkérésének a lehetõségétõl. Ezt a hírt kaptam tegnap adalékként a jelenlegi forrósodó helyzet megértéséhez minisztériumi alkalmazottak forrásmegjelöléssel.
Már a kurucok is fel merték vetni a katonai mozgolódás témakörét, bár kicsit késve, de el fogják még ismerni, hogy prognózisunk helytálló volt. Bár a „választás" közeledik, de egyben távolodik is, mert itt annyi hulla és morális göcs kerül a felszínre, hogy normális emberek özöne kell belássa, hogy nincs választása, csak döntése.
Érzékelni lehet a nemzetközi nyomás-gyakorlás, hogy ne legyen háború sem Magyarországon, sem a világban. Rossz hír az, hogy jelenleg a magyarországi helyzet egyre rosszabb. Pár hónap még és sokan már mindenféle irányítás nélkül képesek kimenni az utcára, vagy bárkit akiken haragjukat kiélhetik, a másvilágra küldeni. Az egzisztenciális ellehetetlenedés egyik következménye a gyáva apátia, de a másik a fékezhetetlen düh. A dühöseknek javaslom, hogy tartsák még magukat, mert hátha megérti a nemzetközi apparátus, hogy amíg õk lavíroznak és a bõrünkre kötnek fogadást, addig itt belül már nem bûnszövetségben, hanem honvédõ háborúban gondolkodva egyre többen kezdenék a saját kezükbe venni az igazságszolgáltatás. A zsidó betelepülõk kitakarítása és a Mossad likvidálása elemi kérdés kell legyen, minden feltétel nélkül. Tudom, hogy néhányan abban gondolkodnak, hogy fegyvert kerítve a parlamentet lekaszálják. Igen, van ebben is ráció, bár a MAZSIHISZ és az igazi irányítók attól még a helyükön maradnak. Ennek a verziónak a szépséghibája az, hogy ha nincs nemzetközi támogatás, akkor a kaszálók csak vérfürdõt rendezhetnek, s õket is leszedi a bevonuló NATO (ja már benn is vannak, csak zsidóknak álcázva) erõk és vérengzés lesz, ami céltalan. Mivel egy idõ után nem lesz erre senkinek ráhatása, ilyen egyéni akciók bekövetkezte logikus következménye a mai magyarországi zsidóterrornak, egzisztenciális ellehetetlenítésnek. Ha nincs más lehetõség, akkor ez nem döntési helyzet. Valakinek el kell kezdeni végre a láncreakció beindítását, még ha ez nem is tetszik a hazaárulóinknak.

A nemzetközi helyzet vagy olyan alkut köt fölöttünk, amiben gyakorlatilag odadobnak a zsidóknak (és ekkor háború kell legyen még az idén, mert a hazát meg kell fegyverrel is védeni), vagy presszióval õk is besegítenek a Mózes-hitûek kiebrudalásának megvalósításába internacionális szinten (ekkor pedig a már itt lévõ zsidók kezdenek fegyveres hisztériába, mert nincs hová menniük). Mindkét esetben honvédelemrõl beszélünk és mindkét esetben katonai elõkészületek szükségesek. A diplomácia tompíthat ezen a helyzeten, de most úgy látom, hogy a pártok vezetõinek ostobasága olyan mértékû, hogy a vér mindenképpen folyni fog!

A félreértések elkerülése végett mondom: nem azért, mert én így akarom, hanem azért, mert azok a döntési helyzetben lévõk, akiknek ráhatása lehetne a történések másfelé terelésében, vagy nem látják át mindezt, vagy direkt alakították így a helyzetet. A Mossad úgy átszõtte az összes politikai-gazdasági szerepkört, hogy észérvekkel ott nem lehet hatni. Sajnos a Jobbik kérdés is itt érhetõ tetten. A sokat áhított összefogás olyan álom, amelyet az ott lapító zsidók nem akarhatnak, még ha értenék is azt, mit és miért is tesznek. Ugyanez érvényes a többi párt zsidajaira is, mert csak õket látod döntési helyzetben. Amikor valaki a fegyveres harc rémségérõl és a demokratikus rend erõszakos megváltoztatására való fegyveres buzdításáról elmélkedik, akkor szedje csokorba a tényeket és ne akadjon meg félúton a logikai okfejtésben. Senki nem akar háborút; még én sem. Az NBH és a többi parazita szervezet nem azért lesz fizikailag is padlóra küldve, mert az akaratom számít valamit, hanem azért mert ez törvényszerû kell legyen, bármilyen irányt is vesznek a dolgok. Mennyire így van? Egyik ismerõsöm tegnap írta, hogy egy cég zsidó vezetõje, akinek NBH-s kapcsolatai igen jók, most elhúz Tel-Aviv felé (többen vannak ezzel így) és majd csak akkor tér vissza, ha a dolgok itt már elrendezõdtek. Sokan tudnak már itt valamit, amire a hétköznapi ember (még a megvezetett kiszsidók is) csak legyintenek! Írtam, mondom, hogy harci helyzet van és a honvédelem élesedik, még ha ez nem is tetszik a zsidó törvényalkotóknak. A összes nagykutya feje benne van a célkeresztben és ha eldörren a startpisztoly, akkor egybõl le is bukik jó pár prominens és eddig érinthetetlennek hitt személy fõje! Ezt nem kellene megvárni, de úgy látom, hiába beszélek! Ha már támadni nem, de legalább az önvédelemre készítsük fel lelkeinket!

2010. március 26.


Közli:B.Kiss-Tóth László