Dr. Halász József tájékoztatója:
1.  Az új világtörténelmi korszak paradigmája a Szent Korona” c. programadó könyv a január 12-i bemutató megtartásával megjelent.
     A bemutatón készült video megtekinthető a http://szksz.com honlapról indítva.
     A könyv a Püski kiadóval kapcsolatban lévő boltokban vásárolható meg 4800 Ft-ért.
     Azokon a rendezvényeken (legközelebb Budapesten január 16-án), ahol a Szent Korona szolgálattevői végzik felkészülésüket, dedikálva megvásárolható.
    Annak, aki a könyv ERSTE Bank -11600006-00000000-26911429- számára átutalja a vételárat és postaköltségként 200 Ft-ot (összesen 5000 forintot), postán küldünk dedikált példányt.
2.  A Szent Korona tagok PAJZS Szövetsége végzi felkészülését a választásokra. A pártok programjaival – azok megjelenése után egy-két nappal (legközelebb január 16-a után, amikor a Jobbik programja jelenik meg, Vona Gábor bejelentése alapján) – összevetjük a Szent Korona Értékrend programját (2002 óta változatlan) és jogszabály-tervezeteit, amelyek a 2009. május 30-i nyilvános vita utáni véglegesítés óta az interneten elérhetőek és a megjelent könyvben bárki által megismerhetőek.
     A programokban lévő neoliberális elemeket külön kiemelve hozunk nyilvánosságra.
     Természetesen nyilvános vitára bármelyik párt vezetőjével vagy meghatározó vezetőjével kész vagyok, amennyiben van olyan, aki meri vállalni az érvütköztetést.
3.  A Szent Korona tagok PAJZS Szövetségének választási felkészülésébe bárki bekapcsolódhat, aki a http://szksz.com behívása után a „PAJZS Szövetség honlapját” felkeresi, és egyetért a jelöléshez szükséges, ott olvasható nyilatkozattal és annak tartozékaival. A választási szabályzat ugyanezen a honlapon lévő kiemelt címen található.
     Jelenleg a társadalmi csoportok (lista, felsőház) képviselőjelöltjeinek felkészítő adatai elérhetőek a honlapon.
     Budapest, Jász-Nagykun-Szolnok-, Pest- és Szabolcs-Szatmár megye minden egyéni (alsóházi) választókerületének (és a hozzájuk tartozó települések) felkészítő adatai már a honlapon vannak. A munka kiterjedésével fogjuk a többi választókerület adatait kidolgozni és nyilvánosságra hozni.
Kelt Szegeden, 2010. január 14-én.
A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel:
Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája