Jobb akart lenni a szexben, gyíkot engedett a farkába mászni

A Sex Sent Me To The E.R. (A sürgősségin végeztem a szex miatt) című dokusorozat legutóbbi részében egy olyan chicagói férfi szerepelt, akit azért kellett ellátni, mert hagyta, hogy egy gyík bemásszon a péniszébe. Így akart jobb lenni az ágyban.

A TLC-n futó, Sex Sent Me To The E.R. (A sürgősségin végeztem a szex miatt) című dokusorozatban néha egészen erős részek vannak, így volt ez most szombaton is, ahol egy Shawn nevű, chicagói férfit ismerhettek meg a nézők, akinek bemászott egy gyík a péniszébe.
A férfi péniszébe egy úgynevezett lábatlan gyík mászott be, az nem derült ki, hogy pontosan milyen fajta állatról van szó.

Gyíkot engedett a farkába mászni

A furcsa baleset azután történt, hogy Shawnt kritizálta a felesége, hogy nem túl jó az ágyban, nem elég ötletes, ezért Shawn úgy döntött, hogy meztelenül kimegy a természetbe, hogy megtalálja az elvesztett libidóját egy spirituális utazás során. Arról nem volt szó a műsorban, hogy drogozott volna, miközben a természetben volt.
„Szórakozott a szabadban, élvezte a napsütést, a természetet, ezt mondta nekem. Aztán jött egy lábatlan gyík, ami a közelébe kúszott. [...] Furcsának találta, hogy kellemes érzést okozott neki a gyík” – mondta a műsorban Katrina Nguyen, az orvos, aki ellátta Shawnt.
Shawn azért ment el a sürgősségire, mert egy idő után nem tudott vizelni a húgycsövében lévő gyík miatt. Ahogy ilyen esetekben lenni szokott, az orvosok egy katétert akartak bevezetni Shawn húgycsövébe. „A katéter olyan, mint az igazságszérum. [Előveszed,] és hirtelen előjön az igazság” – mondta az orvos.
Arról nincsenek hírek, hogy mekkora állatról volt szó, és hogy pontosan mennyi ideig volt a férfi húgycsövében.