Holokauszt-rekord: a zsidó, aki 13 (vagy 14) "haláltáborból" került ki élve

Nincs kegyelem karácsony táján sem: a holokauszt-ipar ilyenkor is teljes gőzzel működik. A Philadelphiai Oktatási Központ és a Holokauszt Tudatosság Múzeuma (!) a Hónap Könyvének nyilvánította Ábrahám Landau Branded on my Arm and in my Soul (Beleégetve a karomba és a lelkembe) című könyvét.
"Megtiszteltetés számunkra, hogy a Branded on My Arm and in My Soul című könyv a gyűjteményünk része és a Hónap Könyve lehet” – áradozott Phil Holtje, a Philadelphiai Oktatási Központ igazgatója. "Sok ember látogatja a Holokauszt Tudatosság Múzeum weboldalát minden egyes nap, ami nagy nyilvánosságot biztosít a könyvnek” – tette hozzá.
Joseph Thomas, a „memoárt” megjelentető Spinner Kiadó részéről a holokauszt-dogmatika közhelyes alapelemeit szajkózta: „A visszaemlékezés megtanít arra, milyen következményei vannak a szervezett gyűlöletnek, a rasszizmusnak és elnyomásnak, a szabadságjogoktól történő megfosztásnak, és annak, ha megsértik a demokratikus értékeket” – jelentette ki. (Ha van, akit érdekel, a könyvről többet itt lehet megtudni.)
Ábrahám Landau, aki természetesen „holokauszt-túlélő”, 1922-ben született a lengyelországi Wilczyn-ben. Állítása szerint nem kevesebb mint 13 munkatáborban fordult meg a második világháború idején. 1940 márciusában deportálták Landau egész családját a Zagorow elnevezésű gettóba, melynek 18 ezer lakójából csak hatan maradtak életben a háború végére. Köztük Ábrahám Landau. Állítólag családjának mind a 95 tagja elpusztult a „holokausztban”. Csak ő nem. Landau egyébként már nincs az élők sorában: 2000. január elején, 78 éves korában jobblétre szenderült. Maga sem emlékezhetett jól, hány szörnyűséges koncentrációs táborban is járt pontosan, mert a rá emlékező írások 14-et is említenek vele kapcsolatban. De egy láger ide vagy oda édeskeveset számít. Főleg annak, aki megjárta az auschwitz-birkenau-i „haláltábort” és Buchenwaldot is. Ha igaz, 1945-ben Bergen-Belsenből szabadították ki a gaz nácik karmai közül.
Landau az egyik kezdeményezője volt a Massachusetts állambeli New Bedfordban létesített holoemlékmű létrehozásának. Emlékeit felidézte Steven Spielbergnek is, aki dokumentumfilmet is készített a „túlélők” beszámolóiról.
Landau tagja volt a B'nai B’rith elnevezésű zsidó szervezetnek, és fáradhatatlanul járta az iskolákat, terjesztve a holokauszt-vallást.Szenvedéstörténetével azonban alighanem túllőtt a célon, mert ha tényleg élve került ki 13 vagy 14 munkatáborból, akkor vagy ő nem mond igazat, vagy a „nácik” koncentrációs táboraiban nem folyt népirtás...
 
Perge Ottó - Southcoasttoday.com nyomán
/Forrás: Kuruc.info 2012.12.26./*B.Kiss-Tóth László