AZ INGA REJTÉLYE


Hogyan mutatja meg a jövőt az inga?

Az ingát már hosszú-hosszú ideje használják azért, hogy irányt mutasson a jövőbe és a legfontosabb kérdéseinkre valamilyen úton módon választ adjon. És bár sokan nem hisznek benne, a módszer az ősidők óta képes volt fenn maradni, tehát biztosan van benne valami. Most megismerkedhettek az inga használatával és rejtelmeivel.
Mire is jó valójában az inga? Az inga önmagában semmire sem jó, használatához teljes én-üresség és rengeteg gyakorlás szükségeltetik, hogy annak keringését még véletlenül se tudjuk tudat alatt befolyásolni. Amennyiben elsajátítottuk az ingázás rejtelmeit, akkor bizony számos dologra fényt deríthetünk a jövőnkkel kapcsolatban, de kikérhetjük eldöntendő kérdésekben is a véleményét. Azonban nem győzzük eléggé hangsúlyozni, hogy mindez mit sem ér, ha nem tudunk teljesen függetlenek maradni.
Az inga működésében az általunk segítségre hívott szellemek segítenek, hiszen ők azok, akik ezt a csodálatos eszközt mozgatják. A leggyakrabban megidézett szellem a saját őrangyalunk, hiszen ki más akarna nekünk mindig jót, ha nem ő. Segítségével biztosan nem fogunk tévútra tévedni a jövőben, tehát ha ingázásra adod a fejed lehetőleg az ő segítségét kérd a kérdések megválaszolásában.
Az ingát használat előtt mindig folyóvíz alá kell tenni, hogy teljesen megtisztuljon. Ez után pár percig tartsuk a kezünkbe, hogy az inga átvehesse testünk rezgéseit és egymásra hangolódjatok. A legfontosabb, hogy a Te saját ingádhoz más soha ne nyúljon, hiszen az inga könnyedén szívja el az energiákat és vesz fel új rezgéseket. Amennyiben mégsem sikerül megóvnod másoktól az ingát, akkor ismét helyezd folyóvízbe, de most egy kicsit hosszabb ideig, hogy megtisztuljon.
Miután sikerült felvenni a közös rezgést az ingával eljön az idő, hogy meghívj egy szellemet – ahogy már említettük a legjobb, ha rögtön az őrangyalod hívod segítségül – és kérd meg, hogy segítsen neked az adott kérdésben.  Azért, hogy maga a meditáció és ingázási folyamat minél jobban sikerüljön a szeánsz előtt érdemes pár füstölőt gyújtani, meditálni elcsendesülni és ellazulni, hogy teljes mértékben csak te a kérdéseid és az inga maradjon. Ezáltal sokkal befogadóbb leszel és a teljes én-üresség vesz majd körbe és kérdéseidre hamar választ találsz.
Mindenképp tudnod kell, hogy az inga csakis eldöntendő kérdésekre tud választ adni méghozzá olyanoknak, ahol csakis az igenek vagy a nemek jöhetnek számításba. Az inga mindig csakis kettő válasz közül fogja neked megadni a helyeset, ezért törekedj arra, hogy olyan kérdést tegyél fel, amire még saját számításaid szerint sem lehet más választ adni, mint az igen vagy a nem. Az inga mindenkinél máshogy jelzi az igeneket és a nemeket, ezt az elején pár „teszt” kérdéssel tudod ellenőrizni. Általában az óramutató járásával megegyező irányú körözés az igent az ellentétes irányba pedig a nem-et jelenti. Ezen felül számos esetben találkozhatunk olyanokkal, akik azt kérik a szellemektől, hogy az inga körözön az igen-eknél azonban a nemleges válasznál egyenes vonalban mozduljon ki és úgy lengjen.
Miután tisztában vagyunk az igenek és a nemek hogyan is mutatkoznak meg az ingánknál eljött az idő, hogy feltegyük a kérdést. Ahogy azt említettük a kérdést a lehető legpontosabban tegyük fel minden apró részletre odafigyelve, így elkerülhetjük, hogy az inga téves választ ad majd nekünk a jövőről. Teljesen magától értetődő módon ügyeljünk, hogy az ablakok és az ajtók csukva legyenek és teljes szélcsend uralkodjék körülöttünk.
Az inga mint minden mozgó tárgy képes lemerülni, tehát ne használjuk öt percnél tovább, hiszen mind a Te mind az inga energiája elfogy rövid idő alatt. Inkább tartsunk nagyobb feltöltődő szüneteket menjünk ki a szabadba, levegőzzünk, sétáltassuk meg a kutyánkat, hogy erőre kapjunk. Ez idő alatt az ingát lehetőleg egy bársony tarisznyába helyezzük el és bármilyen érdekesen is hangzik, rakjuk ki őt is a levegőre, mert ahogy neked úgy neki is szüksége van a feltöltődésre.
Számos ember azt hiszi az inga teljesen tévedhetetlen, de nem. Számos külső behatás vagy az én-üresség hiánya okozhatja az inga hibás kilengéseit. Akinek nagy gyakorlata van az ingázásban megérzi azt, ha a jósláshoz használt eszköze „nem működik megfelelően”. Fontos dolog még tudni az ingáról, hogy csak a legvalószínűbb akkori gondolkodásod és cselekedeteid alapján meghatározható jövőt képes megmutatni. De a jövő, mint tudjuk ettől függetlenül számos irányba tarthat, hiszen döntésed bizonyos mértékben képesek befolyásolni a jövődet. Azért, hogy biztosan tudd a jó úton haladsz érdemes az ingát újra meg újra megkérdezned.
/Forrás: http://www.ezomania.hu 2012. szeptember 27./*B.Kiss-Tóth László