Perge Ottó: Németh Sándor megtalálta a sátánt - a Jobbik képviselőiben


'Lesz keresztény holokauszt'?
*
 

Nem tudom, sírjunk vagy nevessünk, vagy pedig sürgősen hívjuk az orvosi ügyeletet, de tény, ami tény: Németh Sándor, a Hit Gyülekezete „vezető lelkésze” húsvéti prédikációnak nevezett beszédében bejelentette, hogy megtalálta a sátánt. Mit gondolnak a kedves olvasók, hol találta meg? Persze hogy a magyar Parlamentben! Hiszik vagy sem, de a sátán az Országgyűlés jobbikos képviselőinek lelkében lakozik.
 
Két magyargyűlölő szélhámos találkozása
 
Az egyre súlyosabb elmeállapotú Németh Sándor az agyhalottak Vidám Vasárnap elnevezésű bohóckodásán kijelentette: „a sátán besétált a Parlamentbe, és jól érzi magát”. De ezért a borzalomért nemcsak azok felelősek ám, akik hagyták, hogy a sátán beléjük költözzön, hanem azok is, „akik számukra bizalmat szavaznak, és felruházzák őket, hogy ott a sátán érdekeit, tervét, gyűlöletét képviseljék.” Jó lesz tehát vigyázni, kedves magyar testvéreim, mert ezek szerint mi mindnyájan, akik a Jobbikra szavaztunk, a sátán szolgálatában állunk.
 
A továbbiakban a „lelkész” arról beszélt, hogy „a sátán előszeretettel keres magának olyan politikusokat, közéleti szereplőket, akik gyűlölik a zsidóságot, Izrael Istenét és a Bibliát.” „Különösen a Jobbik képviselői között akadnak olyan figurák, akik büszkén hangoztatják a sátán propagandáját, és így gonosztevő történelmi elődeikre: Hitlerre és Szálasira emlékeztetnek.” Hozzátette még, hogy a Jobbik „egy neonáci alakulat, és ennek megfelelően kell viszonyulni hozzájuk”. Ami pedig a „vérvádat” illeti, azt állította, hogy „minden, a Bibliát ismerő ember szemében az elmebetegség kategóriájába tartozik az a képtelen feltételezés, hogy a zsidó húsvét pászkájának elkészítéséhez keresztény vérre van szükség.”
De még mielőtt legyintenénk, és a hitgyülisek elmeháborodottságának nyilvánvaló tényével érvelve komolytalannak nyilvánítanánk Sanyánk verbális átkozódásait, fontoljuk meg: létezik közveszélyes elmebetegség is. A Hit Gyülekezete fanatizált tagsága súlyos veszélyt jelent, mert mi történik akkor, ha az istenített „vezető lelkész” szavain felbuzdulva valamelyik átprogramozott agyú hitgyülis gyilkolni kezdi azokat, akikben szerinte a „sátán lakozik”?Ijesztő egyébként, amit a cionisták ezen a húsvéton műveltek: ők, akik állandóan arról szövegelnek, hogy a „kimondott szavak szörnyű cselekedetekhez vezethetnek”, Jézus kereszthalálának és feltámadásának ünnepén gyerekgyilkosokhoz hasonlították a Jobbik vezetőit, továbbá „gazembernek” és „sátánnak” nevezték őket. Nem kellene megálljt parancsolni a cionista gyűlöletbeszéd terjedésének, még mielőtt valamelyik fanatikus cionista öldökölni kezd?
 
Félelmetes még csak belegondolni is abba, hogy létezhet olyan magát „kereszténynek” hazudó „felekezet” a mai Magyarországon, melynek a vezetője „sátánnak” nevezi mindazokat, akik nem értenek egyet Izrael politikájával és bíráló megjegyzésekkel illetik a zsidóság tevékenységét. Németh Sándor egy korábbi beszédében nem kevesebbet állított, mint hogy „lesz keresztény holokauszt”.
 
Vajon Németh Sándor és szektája immár annak előkészítésén munkálkodik?
 
Perge Ottó
/Forrás: Kuruc.info 2012.04.09./*B.Kiss-Tóth László