Újabb megdöbbentő információk az elhunyt Mary Zsuzsiról

    Aradszky Lászlót sokkolta Mary Zsuzsi öngyilkosságának híre. Az énekes szerint semmi előjele nem volt annak, hogy az énekesnő szörnyűségre készül.-Forrás:Hír24-
Újabb megdöbbentő információk az elhunyt Mary Zsuzsiról
Aradszky értetlenül áll a tragédia előtt
Aradszky László 1967 óta ismerte Mary Zsuzsit. A kollegiális viszony mellett barátok is voltak. Rengeteget léptek fel együtt, és legalább hetente egyszer beszéltek egymással. Ám az utóbbi két hónapban nagy változás történt - hogy Aradszky fogalmazott -, Zsuzsi egyszerűen eltűnt. Barátja hiába hívta, az énekesnő nem vette fel neki a telefont. Az énekes nem gondolt rosszra, hiszen Zsuzsi mindig vidámnak mutatta magát, soha nem panaszkodott. Aradszky annak tulajdonította a szokatlan viselkedést, hogy Zsuzsi talán már Németországban unokázik, és amint tudja visszahívja. Ám hiába várta.
Volt még egy szokatlan dolog az elhunyt sztár viselkedésében – mesélte a sztárbarát. Bár Mary Zsuzsi a színpadnak élt, az utóbbi időben többször lemondta beeső fellépéseit. A művésznő menedzsere rendszeresen Aradszkyt kérte meg, hogy ugorjon be az énekesnő helyett. A híresség azt gondolta, Zsuzsi a súlyproblémái miatt nem akar közönség elé állni.
Aradszky László azt állítja, sok mindenkiről el tudta volna képzelni, hogy önkezével vessen véget az életének, de Zsuzsiról soha. A barát döbbenten, és értetlenül áll a tragédia előtt.