Vezér Szörényi László (bankár): "A FORINT EGY NAGYON DRÁGA EURÓ!"

*

Schilling Péter:

Az Univerzum üzeni: van spirituális megoldás a gazdasági válságra!

A pénzügyi válság egyre fokozódó elmélyülése szoros kapcsolatban van az idei év energiáival, amikor minden olyan rendszernek szükség szerűen össze kell omlania, ami nem szolgálja tovább a spirituális felemelkedésünket. Ahhoz, hogy tovább tudjunk emelkedni a spirituális csillagösvényen komoly változásnak kell bekövetkeznie a világ teljes rendszerében.


A múlt héten, amikor újra elkezdett felfelé kúszni a svájci frank árfolyama, ismét megszólalt bennem egy hang, hogy valaminek történnie kell spirituális értelemben is a pénzzel. Az aznapi meditációmban megfogalmaztam egy kérdést: "Mit tehetünk a jelenlegi gazdasági helyzetben?"


A válasz: Közösségi Pénz


A közösségi fizető eszköz az internetről fog kirobbanni és végigsöpörni a világon és rövid idő alatt romba dönti a teljes bankrendszert, hacsak addig a bankrendszer romba nem dönti saját magát. Teljesen független értékmerő rendszerként alakul ki a közösségi pénz, melynek semmi köze a mai fizető eszközeinkhez és független a jelenlegi bankrendszertől.


Egyik napról a másikra fog elterjedni teljesen nonprofit alapon. Egyetlen célja a független és objektív értékmérő és csere eszköz szerep betöltése. Nincs kamat és nincs közvetítő cég, az emberi közösség képezi az alapját, akik egységes értékmérőként ismerik el szerte a világon. Semmilyen üzleti érdek nem fűződik hozza és senki nem fog keresni rajta semmit, kizárólag értékmerő funkciót tölt majd be a világon


Mi az az elektronikus közösségi arany?


SocialGold (Közösségi Arany) vagy eGold (Elektronikus Arany) néven fog elterjedni rövidesen az új Közösségi Pénz. Ez fogja megmenti a világgazdaságot a totális összeomlástól. Az egyetlen dolog ami összeomlik a bankrendszer és minden spekulatív piac. Azonnal és végérvényesen méregteleníti a világot a kamat és a spekuláció fekélyétől.


Azt kaptam még válaszul a meditációban, hogy figyeljek, mert nagyon hamar hallani fogok a közösségi pénzről. Igazából nem is akartam publikálni ezt az üzenet addig ameddig valami kézzelfogható információt nem tudok mellé tenni. Bevallom nektek őszíntén, hogy előtte semmit nem hallottam erről az egészről, de a közösségi alapon szerveződő értékmérő rendszer gondolata nagyon fellelkesített.


Már el is kezdődött a Közösségi Pénz használata


A dolog pikantériája, hogy alig egy héttel rá, hogy ezt az üzenetet elküldtem Gergő barátomnak, aki pénzügyi területen folytat kutatásokat (www.opcioguru.com), az alábbi videót küldte nekem, ami hogy, hogy nem a közösségi pénz témájával foglalkozik.


Hallgassátok meg ezt döbbenetes beszélgetést Vezér-Szörényi Lászlóval a gazdasági válságról és a közösségi pénz szerepéről spirituális értelemben is.

László említést tesz a videóban az USA-ban hamarosan elinduló elektronikus arany elszámolási rendszerről is (eGold)

*

Dollár a no-return point miatt 2012-ben megbukik, követi a dollár-fedezetű euró 2013-ban, élelmiszerek megdrágulnak, ingatlanba kell fektetni és helyi pénzre rátérni és feléleszteni a magyar élelemtermelést és önellátást és kelet felé nyitni.

Tudatosságunk tudatára kell ébrednünk - így Szörényi -, az egész a tudatosabbá válásunkról szól.

A videós hanganyag webhelye:

http://vimeo.com/helyipenz

Vezér-Szörényi László - Forint, frank, dollár és euró sorsa vs. közösségi pénzek Vezér-Szörényi László - Forint, frank, dollár és euró sorsa vs. közösségi pénzek

/Forrás: Schilling Péter 2011.07.21-i levele/*B.Kiss-Tóth László