A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐ HATÁSA AZ EMBERI SZERVEZETRE
Szakemberek elvégezték a következő kísérletet:
Vizet forraltak
fatüzelésű kályhán,
gázégős tűzhelyen,
elektromos főzőlapon
Vizet forraltak
fatüzelésű kályhán,
gázégős tűzhelyen,
elektromos főzőlapon
és mikrohullámú sütőben,
majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
a mikrohullám sütőben a magok 0%-a kelt ki!!!
A mikrohullám sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált
molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó
ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó
degeneráció, leépülés indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák "előkapuja", mert ha
rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.
Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban már egyenesen tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni
cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú
sütőben nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon
megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikrobán megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és
a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.
Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében
pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy
előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is
megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.
Ha valaki mégis az élő sejteket elpusztító, mikrohullámú sütőben főzött-melegített "halott" étellel óhajt táplálkozni, feltétlenül vegye figyelembe a következőt:
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ
ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI, HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÖLKÖZŐT
Remélem, sokan megjegyezték...
majd a felforralt vízben magokat csíráztattak.
A fatüzelésű kályhán forralt vízben a magok 75%-a,
a gázégős tűzhelyen forralt vízben a magok 50%,
az elektromos főzőlapon forralt vízben a magok 25%,
a mikrohullám sütőben a magok 0%-a kelt ki!!!
A mikrohullám sütő tökételesen alkalmas csírátlanításra, fertőtlenítésre.
A mikrohullámú sütőben a villámgyors rezgések következtében az ételek
molekulái rövid időn belül degenerálódnak. A degenerált ételtől, degenerált
molekuláktól nem lesz egészséges sejtépítés az ilyen ételeket fogyasztó
ember szervezetében, hanem előbb-utóbb egyre jobban elhatalmasodó
degeneráció, leépülés indul meg a szervezetében, éppen ott, ahol a szervezetén belül a leggyengébb az immunrendszer állapota. Ez már a rák "előkapuja", mert ha
rendszeresen mikrohullámú sütőben főzött, melegített ételeket fogyaszt valaki, akkor előbb-utóbb daganatos beteggé "eszi" magát.
Környezetbiológiával foglalkozó szakemberek már azt a kérdést teszik fel:
Meddig árusíthatók még büntetés nélkül a mikrohullámú sütők?
Svájcban, Franciaországban és több más országban már egyenesen tilos reklámozni a mikrohullámú sütőket!
Svájci orvosok 8 önként jelentkező, makrobiotikusan táplálkozó személyen végezték el a kísérleteket (a lausanne-i Biokémiai Intézetben és a wattenwili Környezetbiológiai Tanácsadó Intézetben). A kísérlet során a résztvevők 2-5 naponként megváltoztatott táplálékot kaptak.
Elsőként egy biotermelő nyers tejét, felforralva, harmadikként a berni
cégtől származó pasztőrözött tejet, negyedikként ugyanezt mikrohullámú
sütőben nyers biozöldséget, hatodikként ezt a zöldséget hagyományos módon
megfőzve, hetedikként ugyanezt lefagyasztva, majd mikrobán megfőzve.
Meghatározott idővel a táplálékfelvétel után minden esetben vért vettek, és
a kapott vérmintát bizonyos kritériumok szerint elemezték.
Az eredmény a következő lett:
A mikrohullámú sütőben melegített, felengedett vagy főzött ennivaló (a tej és a zöldség) a kísérleti alanyok vérében szignifikáns (döntően meghatározó) elváltozásokat okozott, csökkent valamennyi hemoglobin érték (vastartalmú fehérje, vérfesték, amely megköti az oxigént), valamint a HDL és az LDL (koleszterin) aránya.
A limfociták (nyiroksejt, nyirokszövetekben termelődő fehérvérsejt) esetében
pedig rövid ideig tartó, erőteljes csökkenést állapítottak meg, ha a vizsgált személy
előzőleg mikrohullámban előkészített zöldséget fogyasztott. A fényérzékeny baktériumokkal pedig azt is megállapították, hogy a mikrohullámú energia a táplálék útján továbbadódik az emberi szervezetnek. Ezt a fizikai folyamatot előzőleg már több széleskörű tanulmány is
megállapította. A mikrohullám hatásának kitett emberi táplálékok vizsgálata azt is igazolta, hogy fogyasztásuk az emberi szervezetben patogén (kórokozók, valamely betegség kifejlődését elősegítő) folyamatok kezdetét váltja ki. S így rákos elváltozásokat is előidézhetnek, okozhatnak.
Ha valaki mégis az élő sejteket elpusztító, mikrohullámú sütőben főzött-melegített "halott" étellel óhajt táplálkozni, feltétlenül vegye figyelembe a következőt:
NEM SZABAD MŰANYAG EDÉNYBEN ÉTELT MELEGÍTENI A MIKROHULLÁMÚ SÜTŐBEN !!!!
CSAKIS KERÁMIAEDÉNYEKET, ILLETVE EDZETT ÜVEGET LEHET HASZNÁLNI, MERT A
MŰANYAG ÉS AZ ÉTELBEN LÉVŐ ZSÍR KEVEREDÉSE A HŐ HATÁSÁRA EGY DIOXIN NEVŰ
ANYAGOT VÁLT KI, AMI RÁKOT OKOZ, FŐLEG MELLRÁKOT.
A DIOXIN NAGYON MÉRGEZŐ ANYAG, AMI A SEJTEKET TÁMADJA MEG.
AZ ÉTEL TETEJÉRE PEDIG NEM A MŰANYAG EDÉNY FEDELÉT KELL TENNI, HANEM EGYSZERŰ PAPÍRTÖRÖLKÖZŐT
Remélem, sokan megjegyezték...
Üdv és béke:
Déri Zsuzsánna
Déri Zsuzsánna
/Forrás: Szép Zsuzsa
zsuzsa.szep@mail.datanet.hu 200.09.07-i levele./*B.K-T.L.