MEGTALÁLTÁK BIN LADEN REJTEKHELYÉT!

Szenzáció:

Az amerikaiak és az izraeliek nem ismernek lehetetlent. Hosszú időbe telt, de, mint tudjuk, az amcsik, zsidó barátaikkal karöltve, mindenre képesek. A kuvaiti Al-Siyassa című lap június 7-én arról adott hírt, hogy megtalálták a jó öreg Oszama bin Laden rejtekhelyét. Hogy hol bujkált a véreskezű terrorista?

Nos, talán el sem hinné az ember, de Iránban tanyázott hosszú éveken át a gazfickó, mégpedig egy Savzevar nevű helyiségben, amely a perzsa állam északkeleti részén fekvő hegyek között található, Khorasan tartományban. Az elmúlt öt évben itt húzta meg magát Oszama, aki az újabb holokauszt végrehajtásán fáradozó teheráni vezetők jóváhagyásával pihengetett a kies iráni városkában, és még társasága is volt, ugyanis Ajman Al-Zavahiri, valamint öt másik al-Kaida-vezér is vele együtt élvezte a perzsák vendégszeretetét.
A DEBKAfile elnevezésű, a Moszaddal semmiféle kapcsolatot nem ápoló, és hangsúlyozottan független internetes újság titkosszolgálati forrásokra hivatkozva felfedte, hogy Izrael új közellensége, a török miniszterelnök, Recep Erdogan pontosan tisztában volt azzal, hol bujkál a vén Oszama meg Zavahiri nevű haverja. Ami nem kevesebbet jelent, mint hogy a törökök és a perzsák már régóta együtt sütnek-főznek, és a legnagyobb titokban tervezgetik a zsidó állam, sőt, az egész nyugati világ elpusztítását. Ideje lesz hát a körmükre nézni.
Savzevar egyébként egy kisváros, negyedmillió lakossal meg egy kisebb repülőtérrel. A település lakói szőlőtermesztéssel foglalkoznak, de amilyenek ezek a perzsák, könnyen lehet, hogy még rejtegették is a terroristavezért. A városkát egy közút köti ugyan össze Teheránnal, mindamellett nehéz megközelíteni, mivel hatalmas hegyek között fekszik. Nyilván ezért menekült ide a vén Oszi.

Május 13-án amerikai titkosszolgálati források állítólag észlelték, hogy Iránban élő al-kaidás vezetők Szírián keresztül távoztak valahová, éspedig azért, hogy csapást mérjenek amerikai célpontok ellen. Többek között például egy Saif al-Adel nevű, kiemelten gonosz terrorista is bolyong valahol a világban, de ő nem Amerikára akar lesújtani, hanem a dél-afrikai futball-világbajnokságon akar valamilyen galibát okozni. A fickó egyenesen Oszamától és Zavahiritől kapott valamilyen parancsot, és amilyen fanatikus és őrült gyerek, végre is hajtja az utasításokat. Hiába, szörnyű időket élünk, de szerencse, hogy megvéd minket az USA és hűséges barátja, Izrael.
De mintha még nem lenn elég ennyi szörnyűség, egyes „titkosszolgálati források” úgy tudják, hogy nem más, mint a valamilyen rejtélyes oknál fogva egyre gonoszabbá és antiszemitábbá váló török miniszterelnök üzente meg a terroristáknak, hogy nyomukban vannak az amcsi és izraeli titkos ügynökök, és ezért jobb, ha távoznak Iránból. Ismerjük el, a CIA és a Moszad jól dolgozik, ugyanis tavaly decemberben az amerikai hadügyminiszter, Robert Gates még azon kesergett, hogy halvány gőze sincs arról, hol a rákban lehet a csalafinta Oszama gyerek. Általában mindenki azt hitte, valahol az afgán-pakisztáni határvidéken tekereg a fiú, de most kiderült, hogy valójában egy iráni kisvárosban lebzselt, és jókat röhögött a markába.

De már most a nyomában vannak ám, úgyhogy immár nyugodtan alhatunk, de, ami fontosabb, végre lecsapnak a terroristákat rejtegető és támogató Iránra.

Továbbá az sem árt, ha az ilyen Erdogan-féléknek is ellátják a baját a világ rendjén őrködő derék amerikánusok és izraeli barátaik.

Perge Ottó
/Forrás: Kuruc.info 2010.06.11./

B.K-T.L