Először vezet műsort súgógép nékül Gombos Edina

Számos tévé- és rádióműsor után új szerepkörben láthatjuk Gombos Edinát a FEM3 tévécsatornán. Edina azt mondja, a beszélgetős-főzős műfajban igazán meg tudja mutatni a személyiségét.
Miért szereti annyira új, Boszorkánykonyha című műsorát?

Gombos Edina
Gombos Edina

Egészen más műfaj, mint amiben eddig dolgoztam. Itt nincs külső segítség és súgógép, mint mondjuk egy híradónál vagy bulvármagazinnál, tehát nem olvasod a szöveget, hanem folyamatosan beszélgetsz az egymás után érkező vendégekkel. Az egyórás adás alatt rengeteg témát érintünk, tehát nagyon felkészültnek kell lenni. Minden szóba jöhet, ami a nőket érdekli, legyen az az egészséges életmód vagy éppen a párkapcsolat. Ez a nehézsége, de ugyanakkor ez benne a kihívás is. Régi vágyam volt egy ilyen jellegű műsorban kipróbálni magam. Nagyon élvezem, mondják is sokan, hogy hozzám illő műfaj, mert ebben igazán meg tudom mutatni a személyiségemet, azt, hogy valójában milyen vagyok. Számos olyan helyzet akad, amiben jól érezhetjük magunkat a műsorvezetőtársammal, Némethy Marcsival. Vannak vicces szituációk, például amikor táncosok jöttek hozzánk, és megpróbáltuk őket leutánozni, vagy amikor önvédelmet tanultunk. De előfordulnak megható pillanatok is, például amikor egy súlyos betegségből felépült vendéggel vagy éppen Erőss Zsolt hegymászóval beszélgettünk, s láttuk, milyen erő van bennük.

Ki vigyáz a kislányára, amíg dolgozik?

Szerencsém van, mert a heti öt adást hétfőnként szoktuk felvenni. Reggel 7.30-kor kezdünk, és este 10-kor végzünk. Ilyenkor a férjem vagy a nagymama, esetleg ha ők nem érnek rá, akkor a bébiszitterünk vigyáz a kislányunkra. A felvételek után az első dolgom, hogy kirohanok, és felhívom őket. A kislányom gondolatban mindig velem van, még akkor is, ha dolgozom.
A hét többi napja mivel telik?

Intézem az egyéb teendőimet, de a gyereket mindenhová viszem magammal. Nem hanyagolom el saját magamat sem, ha úgy adódik, elmegyek a fodrászhoz, hiszen nekem is kell a feltöltődés. Mindennap főzök valami könnyen elkészíthető, egészséges finomságot is, mert ragaszkodom ahhoz, hogy a kislányom friss ételt kapjon.