Énok Kulcsai közlése:
 


 


Dr. J.J. Hurtak;  A TUDÁS KÖNYVE:
AZ ÉNOK KULCSAI®
Spirituális-Tudományos
ELŐADÁSA

Ulli Granöggernek, az amerikai JÖVŐ TUDOMÁNYOK AKADÉMIÁJA európai intézményi képviselőjének és fejének (mint a szerző tanítványának, valamint az Énoki tanításokat hitelesen tolmácsoló igen felkészült német előadónak és  professzionális tudományos tanítónak) utánozhatatlan előadásában.

(Az előadó minden előadása egyedi, egyszeri és nem ismétlődő. Az előadás angolról magyarra tolmácsolva hangzik el, páratlan tudatszint emelő zenével, mantrákkal, vetítéssel és videó bejátszással színesítve.)


AZ ELŐADÁS TÉMÁJA

A tudomány és a spiritualitás új kozmológiája

Felkészülés bolygónk és emberiségünk 5. dimenzióba emelkedésére (kozmikus kivonu­lására) egy Fényoszlop védelmében, az elektromág­neses nul­la zónába való belépéskor.
A zioni családot égi otthonába visszaalakító Fénytudat, amely kvantummechanikus Fényrészecskékkel érkezik és távozik.
A magas spiritualitású szülőktől, karmikus feloldozással és szuper elmével születő gyermekek feladata, akik közvetlenül érintkeznek az Atya Királyságával.
Az Ádámi magnak adatott védőkód.
A Nagy Fehér Testvériség
szerepe a világegyetemekhelyreállításában.Stb.

AZ ÉNOK KULCSAI® egy 7 szinten adatott szellemi témájú Isteni tanítás korunk és az eljövendő új korszak számára a jövő kérdéseiről.
 
Megmutatja, hogyan kell a tudománynak és a spiritualitásnak összekapcsolódni, hogy szembenézzünk bolygónk jövőjének kihívásaival.
 
Tanít, hogyan tud a tudomány és a spiritualitás új megközelítése válaszokat adni a modernkor kérdéseire.
 
Hogyan készüljünk fel túlélésünkért az élet minden dimenzióját érintő, már javában zajló változásokra, és így a pozitív változásokra összpontosítva, hogyan válhatunk tudatosan azok részesévé?
Mit tehetünk itteni létezésünk legfőbb értelmének, inkarnációink elsődleges céljának (üdvösségünknek) eléréséért?


május 08.-án szombaton
10:45 - 16:00 h.

HELYSZÍN: Erzsébetligeti Színház   Bp. XVI. ker. Hunyadvár u. 43/b.
(Az előadás szervezése karitatív, non profit alapú, amely annyit jelent, hogy nélkülöz mindenféle üzleti célt, profán anyagi érdeket vagy nyereséget, ezért - anyagi támogatás híján - a részvétel csupán az önerős megrendezés közvetlen önköltségéből való  részvállalással lehetséges. A bevétel egésze a kényszerű költségeket fedezi.)

Részvételi díj;         elővételben : 4500 Ft, vagy helyszínen fizetve: 5000 Ft. 

Előzetes helyfoglalás és regisztráció, valamint a korábbi helyfoglalások megerősítése (a fokozott érdeklődés és a korlátozott férőhely miatt szükséges):
email: enokkulcsai@citromail.huT: (06-1) 40 31 656;  06 20 941 3907
 
(Kapható a könyv magyar kiadásának I. része.)

“Az Énok Kulcsai®” olvasókör
A témára alapozottan önképzőkör jellegű tanulócsoport működik folyamatosan, minden kötelezettség nélkül.
A foglalkozások célja: Dr. J. J. Hurtak; “A Tudás Könyve: AZ ÉNOK KULCSAI®” c. művének, valamint a mű köré épülő járulékos tanításoknak és a Jövő Tudományok Akadémiája  (lásd: http://www.keysofenoch.org/;    http://www.affs.org/) által biztosított változatos tanító anyagoknak a rendszeres és folyamatos tanulmányozása e kivételes "Fénytanításnak" a szélesebb és mélyebb megértése végett, valamint “Fénycsalád” kialakítása, 'átalakulásunk' (transzmutációnk) munkálása.