Németországban már az Ariel mosóporokon szereplő 18-as és 88-as szám is rettegéssel tölti el a neonáciktól örökösen rettegőket...

Ez már a vég(!):


Perge Ottó írása:
Az egyes beteg elméket Hitlerre emlékeztető teafőző után itt a legújabb németországi holoagymenés: az Ariel mosóporok csomagolásán látható 88-as és 18-as számok is sértik a „túlélők” és leszármazottaik „érzékenységét”.
Pedig a mosószer csomagolásán feltüntetett 18-as és 88-as számoknak fontos szerepük van: jelzik, hogy hány adag koszos ruhát lehet az adott mennyiségű mosószerrel kimosni. Vannak azonban olyan elmeroggyantak, akiknek mindenről a holokauszt jut az eszükbe. A súlyos bűnt a Procter & Gamble cég követte el, amely kénytelen volt bocsánatot kérni az elkövetett „hibáért”. A hülyeség szemmel láthatóan határtalan, és egyre csak fokozódik.

Ugyanis ha valaki nem tudná: a 88-as szám a gonosz neonácik kedvenc száma, mivel a H betű az angol ABC 8. helyén áll, így ha egymás mellé helyezek két 8-ast, akkor az csakis a „Heil Hitlert” jelentheti. Mivel a „demokratikus” Németországban a nemzetiszocialista jelképek be vannak tiltva, a gaz újnácikok ilyen körmönfont módon köszöntik egymást, és üzennek a német népnek. De a 18-as számmal is egy újabb holokausztra szólítanak fel, mivel az 1-es nyilván az ABC legelső betűjét jelöli, így tehát a 18 rejtett üzenete csakis „Adolf Hitler” lehet. Ráadásul mindezek a szörnyűséges számok mosószerek csomagolásán láthatók. Márpedig mi mást szimbolizálhatnak a 18-as és a 88-as számokkal jelzett mosószerek, mint Németország megtisztítását a nem kívánatos elemektől?
„Nagyon sajnáljuk, ha bárkiben hibás képzettársítások keletkeztek. Mi egyértelműen elhatárolódunk mindenféle szélsőjobboldali ideológiától” – magyarázkodott Gabi Hassig, a szóban forgó Ariel mosószereket gyártó Procter & Gamble cég szóvivője. Hassig közölte azt is, hogy megszüntetik azoknak az Ariel termékeknek a forgalmazását, melyeken a 88-as és a 18-as számok szerepelnek.
A „demokratikus” Németországban tilos a Mein Kampf árusítása, a római időkre visszanyúló nemzetiszocialista köszöntés és a harmadik birodalom ismert jelvényeinek használata, és nem lehetséges a hivatalostól eltérő véleményeket megfogalmazni a második világháború és a holokauszt történetéről. Most pedig a 18 illetve 88 adag ruha kimosásához elegendő mosószerek forgalmazását is betiltották. Mi jöhet még?
Perge Ottó
 
 
/Forrás: yahoo.com - focus.de nyomán Kuruc.info 2014.05.10./*B.Kiss-Tóth László