Tízezer dolláros díj a bibliai teremtéstörténet megcáfolójának

Akit az ateisták istenítenek:
  Charles Darwin, az evolúciós elmélet szülőatyja (1809-1882)
 
 
Megjegyzésem:
Hitelt érdemlően(!)  még egyetlen evolúcionista sem tudta bizonyítani az evolúció elméletét?
 
Ha igaz lenne az elméletük, akkor az alábbi emberevolúciós kép értelmezése alapján az lenne megállapítható,
hogy most már nincsenek majmok, mert az évmilliók során a majomfajok, főleg az emberszabásúak(!),
(részben a Földet ért hatások következtében bekövetkezett éghajlatváltozások miatt, részben a Földön dúló
egyéb környezeti hatások miatt, részben a saját megtapasztalásuk és gondolkodásuk fejlődése miatt
az összes átalakult volna lassan a mai emberré.
Vajon a többi emberszabású (majom) az évmilliók során vajon miért maradt vissza?
Rájuk talán nem vonatkozott az evolúciós elmélet?
No, persze, lehetne azt is mondani, hogy egy csoportjuk megrekedt már a kezdeti, legalsó  szinten,
ők nem alakultak át az idők folyamán. No, de az évmilliók alatt sem fejlődtek volna semmit?
*B.Kiss-Tóth László

 


Forrás: WND.com   Feltöltötte:Thea
A teremtéstudomány egyik kaliforniai szakértője 10.000 dolláros díjat ajánlott fel annak, aki egy döntőbíró előtt képes bebizonyítani, hogy az evolúcionistáknak igazuk van, és a Biblia téved az élet kialakulását illetően.
Dr. Joseph Mastropaolo, aki korábban kineziológiát tanított, tízezer dollárt ajánlott fel saját pénzéből a Szószerinti Teremtésper (Literal Genesis Trial) elnevezésű kihíváshoz.
A másik félnek is 10.000 dollárt kell felajánlani, a győztes pedig mindent visz.
Mastropaolo weboldalán elmondja, hogy az evolúció „minden tudományos bizonyítékot nélkülöz”.
„Ennek a megállapításnak a legfőbb bizonyítéka, hogy a kihívást továbbítottuk a világ valamennyi, szókimondásáról és kritikáiról ismert evolucionistája számára, hogy szálljanak versenybe a díjért,” mondja Mastropaolo, hozzátéve, hogy „az evolúció sehol sem létezik a világegyetemben, soha nem is létezett, és nem is fog, kivéve egy 2500 éves babonán alapuló kiforgatott fantazmagória formájában.”
A mai napig egyetlen egy embert sem lehetett rávenni a 374.000 evolucionista közül, akik személyes vagy a szervezeten keresztül kiküldött meghívót kaptak, hogy a világ elé tárják az elméletet alátámasztó bizonyítékaikat.
A személyesen meghívottak között volt például RichardDawkins, az Oxford Egyetem professzora, aki Mastropaolo szerint „valószínűleg az evolúciós folyamatok elsőszámú népszerűsítője a világon és egy jottányi tudományos bizonyítékkal sem rendelkezik,” valamint George Will, Pulitzer díjas újságíró.
A Szószerinti Teremtéspert egy kaliforniai bíróságon tartanák Santa Ana-ban, a fellebbviteli bíróság egyik bírója előtt, akit a felek közös megegyezéssel választanának.
„A bizonyítéknak tudományos jellegűnek kell lennie, ami azt jelenti, hogy objektív, érvényes, megbízható és kalibrált,” mondja Mastropaolo.
„Nincs korlát megszabva a prezentálható bizonyítékok számára az evolúcionisták részéről,” jegyzi meg Mastropaolo a weboldalon. „Amennyiben rendelkeznek tudományos bizonyítékkal, arra sincs korlát, hogy hány alkalommal nyerhetik el a tízezer dolláros díjat (kevesebb, mint 6 hónap alatt meghaladhatják az 1 millió dollárt).”
„Ők nem buta emberek, sőt értelmesek, olyannyira értelmesek, hogy tudják, ilyen tudományos bizonyíték nem létezik, még a mini perre elegendő sem,” nyilatkozta a Guardian-nek.
Dr. Joseph Mastropaolo két alelnöki díjat is nyert, egyet a légtér biztonsága, a másikat a légi egészségtan terén elért munkájáért. Huszonhat éven keresztül tanított biomechanikát és fiziológiát a Long Beach-i California State Egyetemen.
/Forrás: http://idokjelei.hu 2013.04.04./                                                                                                                                                                                                                                                            A képek nem a cikk részét képezik. Webhelyük: www.google.hu/kepek/ *B.Kiss-Tóth László 2014.03.08.