Miért minősítette a transzvesztita (egyesek szerint csak hímringyó)


 Terry Black
(alias Rácz Károly) Vona Gábort a legerkölcstelenebb politikusok egyikévé?
*
A pártelnök-képviselő facebookos reagálása a cikkre:
Valljuk meg, van abban valami bizarr és apokaliptikus tragikomikum, amikor szenteste Terry Black mond erkölcsi ítéletet a hazai közélet felett. Mivel az előadóművész engem is "megtisztelt" azzal, hogy a három erkölcstelen politikus közé sorolt a 386 országgyűlési képviselő közül, így röviden elmondom a véleményem az esetről.
Karácsony ideje alatt nem olvastam, nem néztem híreket, nem léptem fel a világhálóra, így ezt most teszem meg. Sokan óvtak a megszólalástól, kérték, hogy hagyjam az egészet, mert méltatlan egy parlamenti párt elnökéhez egy ilyen ember ilyen akciójára reagálni, de én mégis megteszem. Több ok miatt is:
1. Mivel a bulvársajtó már karácsonykor hívogatott, úgysem hagynának nyugtot, és mindenféle álhír terjeng a neten, így jó, ha személyesen teszem tisztába a dolgokat.
2. Bár közéleti szereplő vagyok és ismert politikus, de nem vagyok és nem is leszek celeb. A magánéletemet nem a nyilvánosság előtt szeretném élni, de úgy tűnik, mindez naivitás a részemről. Mivel az ellenfeleim a programommal és a politikámmal nem tudnak mit kezdeni, így más fogást igyekeznek találni rajtam. Tetszik vagy nem tetszik nekem, így van.
3. Mert az egész ügyhöz egyébként semmi közöm. Sem Terry Black-et, sem Krasznai Tündét személyesen nem ismerem, az énekesnő parlamenti kitiltásához semmi közöm, arról nem is tudtam, hiszen arról nem is az országgyűlési képviselők döntöttek. Vagyis, ha akartam volna, sem tudtam volna hatni az egész kitiltásra, sem pro, sem kontra. Tehát a szentesti akció otromba és ízléstelen mellélövés volt.
4. Végül, de talán leginkább azért szólalok meg, mert nem szeretném, ha bárki azt hinné, hogy bujkálni, menekülni akarok. Sőt, azt akarom, hogy mindenki tudja: sem zsarolható, sem megfélemlíthető nem vagyok. Amit az ember megtett, azt vállalja, amit nem, azt meg ne vállalja!
Kezdjük azzal, mi az, amit megtettem. Ahogy azt az idén május elsején megjelenő Fekete bárány, fehér holló című könyvemben is megírtam már, a házasságomnak néhány évvel ezelőtt volt egy nagyon nehéz válsága, amely majdnem véget vetett a kapcsolatunknak. Ebben az időben házasságon kívüli kapcsolatom alakult ki, amellyel nagyon sok szenvedést okoztam a szeretteimnek. Ez az én felelősségem, amit vállalok. Ember vagyok, megbuktam, igyekszem tanulni belőle. A történteket a feleségemmel megbeszéltük, megszenvedtük és körülbelül egy évbe telt, mire feldolgoztuk, és hála Istennek, most azt mondhatom, a kapcsolatunk jóval erősebb és biztosabb, mint előtte volt. Éljük a családi életünket a kisfiunkkal, Benedekkel hármasban, amennyire persze a hazai közéletben és az ilyen szentesti (!) akciók között lehet.
És most nézzük, mi az, amit Terry Black bejegyzése sugallt, de nem tettem meg. Előre elnézést kérek mindenkitől a felsorolás miatt, elhihetik, hogy nekem a legkellemetlenebb, hogy ilyet egyáltalán le kell írnom, de sajnos itt tartunk. Na, lássuk:
Soha nem jártam homokos bárban, de bármiféle egyéb vagy heteroszexuális irányultságú night clubban sem. Soha nem próbáltam semmilyen kábítószert, még füves cigit sem. Soha nem volt kapcsolatom semmiféle szexuális mássággal. Soha nem volt kapcsolatom prostituálttal. Semmiféle erőszakos vagy törvénytelen dolgot nem követtem el. Soha senkitől, sem magánembertől, sem a közjavakból semmit nem loptam.
Ennyit szerettem volna mondani. Több, mint amit az egész érdemelne, de megtettem.
Záró gondolatként egy megjegyzést tennék még. Önöknek feltűnt, hogy Terry Black listáján nincs szocialista politikus? Ja, akkor már értem. Szobordöntés, bajai videó és most ez... Kemény kampány vár ránk.
/Forrás: Vona Gábor Facebook-oldala  Kuruc.info 2013.12.29./*B.Kiss-Tóth László
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapcsolódó előzmény:

Semjén, Szájer, Vona a top 3 Terry Black listáján

Erkölcstelen politikusok névsorával kívánt boldog karácsonyt Terry Black, transzvesztita előadóművész. Terry Black jó pár napja fenyegetőzik azzal, hogy kidoboltatja az erkölcstelen politikusokat, miután az X-Faktor énekesnőjét, Krasznai Tündét nemkívánatos személlyé minősítették a parlamenti gyerekkarácsonyon pornós múltja miatt

„Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom, megfontoljátok!” - írta korábban a Facebookra Terry Black. A Borsnak akkor azt mondta, tud olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozza a listát, és nem riad vissza semmiféle pertől sem.
Terry Black éjjel beváltotta az ígéretét, és elég szűkszavúan a következő listát tette közzé: „Semjén Szájer Vona” – áll a posztban. Terry Black hozzátette, hogy a többieket nem sorolja, mert lesz még rá alkalom.
/Forrás: http://pestisracok.hu/semjen-szajer-vona-a-top-3-terry-black-listajan/ 2013.12.25./*B.Kiss-Tóth László
----------------------------------------------------------------------------------------------------
Kapcsolódó előzmény:
 
Deviáns politikusokról akar kitálalni az aberrált Terry Black - mindezt egy ringyó védelmében, a közerkölcsre hivatkozva
Az Alfahír eddig nem foglalkozott a napokban többször is a bulvár kanálisában megforduló hírrel, miszerint az RTL Klub zs-kategóriás X-Faktor című műsorának egyik felfedezettjét, Krasznai Tündét kitiltották az Országházi Gyermekkarácsony rendezvényéről. Hozzátesszük: jogosan! A szervezők úgy gondolták, nem biztos, hogy a korábban mindenféle gusztustalan szado-mazo pornófilmekben szereplő fiatal nőnek helye lehet egy gyermekkarácsonyon - írja az Alfahír. Alább a folytatás.
Ez a kreatúra beszél közerkölcsről
A nem éppen kulturális értékteremtő kereskedelmi csatorna természetesen megsértődött és műsorának további feledhető szereplői is lemondták fellépésüket a rendezvényen. A liberális bulvárkörök felhördültek és azóta is tart a vita a kitiltásról, amely valójában a legtöbb kulturált magyar ember ingerküszöbét nem igen ütötte meg.
Az Alfahír is csak az ügy újabb fordulata miatt hajlandó írni a hírről, ugyanis közbeszólt a többek számára deviáns életviteléről hírhedt Terry Black is, aki azt követeli: a politikusok kérjenek bocsánatot a liberális bulvárcsatorna szado-mazo múlttal rendelkező énekesétől, különben nyilvánosságra hozza azok listáját, akik szerinte vétettek a közerkölcsök ellen.
Gyerekeket persze fogadhatott örökbe
Kedves parlamenti bácsik és nénik, most vagy bocsánatot kértek Krasznai Tündétől vagy szenteste 20 órakor felteszem az oldalamra azon bácsik nevét, akik sokkal erkölcstelenebbek, mint Krasznai Tünde! Ez lesz az én ajándékom. Gondolom megfontoljátok! – osztotta meg a nagyvilággal a közösségi portálon Terry Black. A Bors megkeresésére hozzátette:
„Ez, ami Tündével történt, már tényleg mindennek a legalja. Nem hagyhatom és nem is hagyom szó nélkül! Milyen alapon dönt bárki így? Ráadásul a Parlamentben? Senki ne felejtse el, enyém volt Magyarországon az első, melegeknek létrehozott szórakozóhely, ami tíz éven át működött, és ott sok ismert embert láttam. Tudok olyan politikusokról, akik házasok, mégis elítélhető a magánéletük, maguk is házasságtörők. Ha nem kérnek bocsánatot Tündétől, akkor szenteste nyilvánosságra hozom a listát. A perektől meg azért sem félek, mert ha kell, tanúkat hozok a bíróságra, hogy együtt emlékezzünk a múltra és beszélgessünk az erkölcsösségről.”
Nos, kíváncsian várjuk azokat a neveket... Nem árt tudni, hogy milyen aberráltak tehették be a lábukat az Országgyűlésbe...
/Forrás: Alfahír nyomán Kuruc.info 2013.12.20./*B.Kiss-Tóth László