Eltérő kultúra egy váci iskolában: *két 13 éves cigánytanuló késsel kényszerítette orális szexre a magyar tanulót


Napok óta kering a Facebookon egy levél arról, hogy az egyik váci általános iskolában két "fiú" késsel egy harmadikat orális szexre kényszerített. A Váci Napló megkereste az ügyben eljáró Pest Megyei Rendőr-főkapitányságot, ahol nem cáfolták a hírt.
 
Beluzsárné Belicza Andrea, a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivője arról tájékoztatta a lapot, hogy az ügyben a Pest Megyei Rendőr-főkapitányság Vizsgálati Osztálya szexuális kényszerítés bűntette miatt elrendelte a nyomozást, mely jelenleg ismeretlen tettes ellen van folyamatban.
 
Erről a Facebookon terjedő körlevélről van szó (javított változat):
 
Múlt héten kedden (2013. 9. 24.) a váci Földváry Károly Általános Iskolában 3 csörögi erősen pigmentált 13 éves nyikhaj az iskolai WC-be invitált egy 11 éves magyar fiút. Orális szexre kényszerítették őt!
 
Rendőrségi ügy lett belőle. Én csak azt nem értem, hogy erről miért nem ír, "beszél" a média. Mellesleg az iskola igazgatója megkérte a sértett szüleit, hogy a rendőrségi feljelentésről álljanak el, "ne hozza kellemetlen helyzetbe az iskolát" címszóval! Ez milyen már?!
Egy életre megnyomorították lelkileg azt a fiatal kisfiút! Fogadok, hogy az ő szülei nem kérnek kártérítést!
Még hogy nincsen cigánybűnözés?! Ne vicceskedjünk! Menjenek a picsába, akik ezeket a szarházi embereket védik és szopkodják!
Kíváncsi vagyok, hogy ha az ő gyerekével történt volna meg, akkor ő elállt volna-e a rendőrségi feljelentéstől?...
 
(Kuruc.info2013.10.10.) *B.Kiss-Tóth László
*
 
...és íme a folytatás:
Jók a törvényeink: nem rúghatják ki az iskolatársát orális szexre kényszerítő *cigányt, sőt külön tanóra jár neki

A pedagógiai vizsgálat a Váci Földváry Károly Általános Iskolában történt szexuális erőszak ügyében lezárult.
 
Egyértelműen kiderült, hogy az iskola nem hibázott. A megalázott gyermek már másik intézménybe jár, a fő vétkest a megtorlástól való félelem miatt és testi épségének védelme érdekében minden nap külön tanítják a tanárok. Mindaddig maradnia kell ugyanis az iskolában, amíg a rendőrségi nyomozás le nem zárul.
 
A büntetési lehetőségeket azonban korlátozza, hogy tíz-tizenegy éves gyermekekről van szó - írja a Váci Napló Online.
 
/Forrás: 2013.10.31./* Megjegyzés: A Facebookon terjengő hír szerint a cigánytanulók 3-an voltak és 'túlkorosak'. Talán nem kellene ennyire elbagatellizálni a dolgokat. B.Kiss-Tóth László