Három felbőszült közterületes tepert le a földre egy nőt

Makako:

Az eset valamikor tegnap délután történt. Az erről készült videón jól látni, ahogy a közteresek földre viszik, majd módszeresen kibújtatják ruháiból a nőt.

Feltehetően egy utas vette fel az esetet, mi alatt három közterületes ráncigál egy kétségbeesett nőt. A videón már csak az látszik, hogy kezdetét vette a küzdelem, az azt kiváltó ok nem. Az azonban tisztán kivehető, hogy hárman próbálják lefogni a földön fetrengő nőt, aki kétségbeesetten kapálózik, ráadásként a kabátjából és a pulóveréből is próbálják kihámozni.

Időközben kiderült, hogy a nő egy másik utas segítségére sietett, mert nem tetszett neki, ahogy a közterületesek bántak vele.

Az esetről készült képsorok:

A mentőakciót nyilván támadásként értelmezték a rend éber őrei, ezért mentek rá a videón is látható nőre.

"Sziasztok! Ez a nő az édesanyám,aki úgy került oda, hogy előtte egy fiatal lányt rángattak a közteresek, és ő ezt nem hagyta (mert nincs joguk hozzá). A mellény azért van rajta, mert október 5-én lesz egy pedagógus tüntetés, ez a jelképük. Egy kétdiplomás nőt fényes nappal a belvárosban összevernek a közteresek, mert megvédi mások jogait. Meleg kézfogással gratulálnék, köszönöm Magyarország, én így szeretlek." - Írta a videó alá a nő lánya.

/Forrás: http://webcache.googleusercontent.com 2013. október 3./*B.Kiss-Tóth László
*
Van, aki az esetet provokációnak gondolja: 
Vass Balázs:

Szervezett provokáció a rend ellen

Néhány napja megjelent egy videó a Zuckerberg féle közösségi oldalon, ahol három közterület-felügyelő úgymond össze-vissza rángat egy 40-50 év körüli nőt. A videóra először egy állami cégnél dolgozó, biztonsági feladatokat ellátó barátom hívta fel a figyelmemet, provokációt gyanított a háttérben.
Mint ismert, a budapesti tömegközlekedés egyes járatain rendszeresek a jegy- és bérletellenőrzések, melyekhez az ellenőrök pár éve közterületes kollégákat kaptak, akik adott esetben lefoghatják a jegy/bérlet nélküli utasokat. A felnőtt dolgozó bérlet 10.500 forintba, míg egy vonaljegy 350 forintba kerül. Brutális árak, ócska minőség. Nem is igazán sírok a budapesti tömegközlekedési cégek veszteségei miatt, hiszen jut bőven pénz például a Lauderben végzett homoszexuális Vitézy-Grünwald Dávid (BKK vezérigazgató) luxusautójára, mellé pedig sofőrre.
Ám de, a Zuckerberg féle közösségi oldalon megjelent felvételeken egy szándékos provokációt láthatunk, melyen egy vélhetően szintén kóser hölgy kapálózik, rugdosódik, és durván ellenáll a hatósági intézkedésnek. Mindezt alaposan dokumentálja valaki egy kamera segítségével, szépen megrendezettnek tűnik az egész. Provokálnak a közterületesek ellen. Nos, ezt a testületet természetesen az utasok vegzálására, pénzbeszedésre hozták létre, de ettől függetlenül nem ezt támadják a liberálisok, hanem a rendnek - mégha csak valamiféle torzult formában is történő - megjelenését. Mindent támadnak, ami a rendre akár csak apróbb vonásokban is emlékeztet.
A rendet megvető idiótáknak üzenjük, hogy ma semmilyen értelemben nincs rend az országban. Viszont nemsokára lesz. Akkor luxusautó helyett talicska jár majd az élősködőknek, pénzlehúzás helyett megélhetés, terror helyett létbiztonság a dolgozók számára. Lehet próbálkozni az erőszakszervezetek lejáratásával, de mindezzel nem fogtok elérni semmit azoknál, akiknél a REND központi helyet foglal el az életben, ti liberális idióták!
Vass Balázs 
/Forrás: http://www.hidfo.net /2013/10/06/*B.Kiss-Tóth László