POLITIKAI, TÖRTÉNELMI, GAZDASÁGPOLITIKAI RITKASÁGOK, NEHEZEN HOZZÁFÉRHETŐ VIDEÓ-ÉS MP3-AS ANYAGOK (NÉMI TARTALMI MAGYARÁZATTAL)



Üdvözlöm a Zugzwanged.org-on!
Ennek a site-nak a célja az információ terjesztése az Új Világrendet illetően. Mivel a videók és mp3-ak nagyrésze angol nyelven van, ezért a csak angol nyelvű állományokat a Magyar szekcióban nem raktam ki, hanem az angol menüsorból elérhetőek, ugyanúgy, a csak magyar nyelvű anyagokat csak itt a magyar szekcióban rakom ki, kivételek a többnyelvű / feliratos videók, melyek mindkét helyen megtalálhatók. Érdemes letölteni és megnézni a csak angol nyelvű dolgokat is, mégha valaki nem is tud angolul, mert a képek a legtöbb esetben önmagukért beszélnek.
Az ide feltett linkekhez tartozó videók nem mind tükrözik nézeteinket és pusztán információs célokat szolgálnak, értelmes ember nem hőbörög, hanem ésszel érvel, ha valami nem tetszik neki. Ha törvénybe ütköző dolgot talál valaki, szóljon, leszedjük.
Elsősorban Magyar érdekeltségű anyagok
(Kommunisták, Belpolitika, Bankrendszer, EU, stb...)
Nemzetközi érdekeltségű anyagok(Bankrendszer, Illuminati, Zsidóság, 911,EU, stb...)
MegjegyzésekA Biblia szerint, mikor a rövid életű Világkormány megalakul, a Földön olyan nyomorúság veszi kezdetét, melyre nem volt precedens soha azelőtt... Aki vette a fáradságot és letöltötte (és végig is nézte) a videókat, annak ez szerintem nem is olyan meglepő... Kérésre: a releváns helyek a MÁTÉ EVANGÉLIUMA 24. FEJEZETÉBEN és a JELENÉSEK KÖNYVE 13. FEJEZETÉBEN találhatók.
----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Elsősorban Magyar Érdekeltségű Anyagok
CommÁvósok I.-III. (A három rész egy avi file-ban 386 MB, hu)Magyarország több, mint húsz éve lépett a rendszerváltás útjára, azonban vannak olyan tabutémák, amelyeknek feltárásában a mai napig sem történt előrelépés. 1994-ben elkészült egy filmtrilógia, amelyet rögvest be is mutattak, aztán gyorsan el is tűnt. Azóta dobozban pihen. Az Ávósok című háromrészes dokumentumfilmről van szó, mely a Katonapolitikai Osztály és az ÁVH megszervezéséről szól, de vajon miért nem láthatjuk? Kik azok, akik féltik tőlünk a tudás szabadságát, s kik azok, akik dobozba kényszerítették egy olyan terrorszervezet történetét, amely egy egész ország életét megnyomorította.
bolsi címerAz Ügynök Élete (170 MB, magyar)Ismeretterjesztő film az Izabella utcai Rendőrségi (később BM) Filmstúdió (kommunizmus alatt felhalmozott) anyagaiból összeállítva az állambiztonsági szakemberek, a lehallgatók, tartótisztek és beszervezett ügynökök működéséről, módszereiről, továbbá házkutatásokról, lehallgatásokról, megfigyelésekről. a film 2002 ben készült.
Kémek a Porfészekben (66.4MB)Hogyan szervezik be az ügynököket? Mire szervezik be őket? Abba lehet-e hagyni a kémkedést? Ilyen és ehhez hasonló kérdések megválaszolására kértük Rimner Gábort, akit 1972-ben az USA Központi Hírszerző Ügynöksége, a CIA kémtevékenységre beszervezett. A mindennapi szóhasználat a kémkedés fogalmán olyan tevékenységet ért, amely a titkos adatok kifürkészésére irányul. Papp Gábor Zsigmond és Tamási Miklós filmje.
Hitvallók és Ügynökök (162.0 MB .zip -> 2x .wmv file, köszönet Petternek)
Vannak történelmi korok, amikor a történelem egy választóvonalat húz, s ekkor mérleget kell készíteni. Magyarországon elmaradt a társadalom tisztességes önvizsgálata, de sajnos az egyházé is, pedig ahhoz, hogy újra tudjon indulni, szükség van kollektív megtisztulásra, a múlttal való szembenézésre. A film bemutatja a Magyar Katolikus Egyház és az Állambiztonsági Hivatal 1945 utáni "történetét". A magyarországi szerzetesrendek feloszlatását, a szerzetesek és világi papság internálását, börtönbe zárását, azt, hogy a megfélemlítések hatására hogyan sikerült az ÁVH-nak a papi és szerzetesi körökben is informátorokat szerveznie. Bemutatja az "enyhülés" időszakát, a Vatikán kompromisszumokkal teli keleti politikáját, a párt és az egyház közötti együttműködés különböző formáit és a mai törekvéseket, melyek az egyház és a társadalom közötti bizalom helyreállítását tűzték ki elsődleges célul.
Rendező: Kabay Barna, Petényi Katalin
Forgatókönyvíró: Petényi Katalin
Operatőr: Jankura Péter
bolsi címer
Dézsi Zoltán - Pincebörtön VHSRip 180MB Szigorúan terjesztendő! 
a minőség hagy némi kívánnivalót maga után, de a tartalom annyira ütős, hogy aki megnézi, nehezen hiszi, hogy eddig nem is hallott róla.
További információk a filmről 
itt.
A Köztársaság téri pincebörtönök titkai 1992-ben, a Magyar Televízió egyik szerkesztő-riporterét, Dézsi Zoltánt azzal a feladattal bízták meg, készítsen filmet a Köztársaság téri pincebörtönök titkairól. A 120 perces kétrészes filmet Pincebörtön címmel nem sokkal az 1994-es tavaszi választások előtt mutatta be a Magyar Televízió. A film egykori csatornázási dolgozók, titkárnők, egykori rendészek, AVH-sok, kábelszerelők segítségével igyekezett hitelt érdemlően bizonyítani, hogy a Magyar Szocialista Párt (MSZP) alapjaiban az egykori pincebörtönre épült amelynek titkait 1956 óta rejti az épület. Dézsi Zoltán ma is lankadatlanul kutat-keres, annál is inkább, mivel az új metróvonal építése során fény derülhet a még rejtőzködő titkokra is. ...
Köszönet DeBiLion-nak.
További érdekesség 
http://www.nol.hu/archivum/archiv-383193 és műholdon itt.
A Pénz, mint Adósság... Magyarul. Mai pénzügyi berendezkedésünk (világszerte) muködéséről, annak veszélyeiről, és arcátlanságáról kimerítően:
Az EU alkotmányának közvetlen hatásai Hazánkra is... 3:14 nél (is) található, hogy miért nincs szükségük nemzeti érzelmüekre... a nemzeti ellenállás szükségessége nemsokára nem is fog olyan fontoskodóan hangzani, felpofáztam magyarul is, továbbá ebben a packban található H. Nitzsche a német parlament elotti beszéde a Lisszaboni szerzodés (6. EU Alkotmánytervezet) nemzeti szuverenitásra gyakorolt hatásairól, Az EU és a Szovjetunió hasonlóságai... (jusson eszünkbe a Zeitgeistben említett egy Világkormány törekvéseibe való nyilvánvaló beleillése), plusz Toroczkai és Balczó is beszélnek az EU alkotmányáról.EU_Alkotmany_Pack
A kommunizmusról... Avagy "Sztálin és vidám kis csapata", Discovery Channel, Magyarul:Kommunizmus Discovery Magyar szinkron
Kormányanyag - Migráció 5.8MB 1992 .pdf
Bartus László - Fesz Van 1.1MB
Egy könyv a Hit Gyülekezete belső életéről, politikai befolyásáról, kapcsolatáról az SZDSZ-szel, és egyéb botrányos viselt dolgairól...
----------------------------------------------------------------------------------------
Nemzetközi Érdekeltségű Anyagok
The Obama DeceptionAlex Jones' The Obama Deception pack (215 MB English Dub, KÜLÖN Magyar felirat ITTletölthető)
Egy nagyhatású film, mely lerombolja a hazugságot, mely szerint Obama elnök az amerikai emberek érdekeit, és nem a bankokéit szolgálja. Az Obama jelenség pusztán egy átverés, melyet az Új Világrend készített az emberek megvezetésére. Obama eladható személyisége is csak azt a célt szolgálja, hogy az emberek önként, és a lehető legkevesebb zajjal hajtsák a fejüket a bankokrácia rabigájába. ... Köszönet A. LeGrand-nak, Asdfg-nek és az Orgridea csoportnak.
A magyar felirat külön zip-ben van, ITT LETÖLTHETŐ.
Endgame - Blueprint for Global Enslavement (193.5MB) MAGYAR FELIRAT ITT LETÖLTHETŐ!!!
Szigorúan terjesztendő! 
A film, "Végjáték, terv a globális szolgasorba döntésre" az új vilárend majd' összes megnyilvánulását tárgyalja, és kellő segítséget nyújt ahhoz, hogy felismerjük azokat. A filmben többek között szó esik a hamarosan bevezetésre kerülő egyesített azonosító chipről, mely bankkártya, jogosítvány, orvosi adattároló és miegymás egyben, továbbá járványokról, melyek a világ 1/3-át elpusztíthatják, különösen érdekes, mikor egy prominens tudós az ebola társadalmi előnyeit feszegeti... Mindezek mellett Aldous Huxley-t is hallhatjuk, amint azeugenika (!!!) elterjedtségéről beszél a globális eliten belül. Az eugenikának köszönhettük egyebek közt a Rosenberg-Hitler féle fajelméletét is. A magyar feliratért köszönetCsiffgernekChiphinek és Giny8i8-nak.
A Nagy Globális Felemelegedés Átverés (104.6 MB,  Dub,Deutsch burnt-on sub,külön Magyar felirat ITT letölthető!!! 2:17-nél indul, nem kell pánikolni, az elején van egy lefordítatlan 2 perc. (.zip ben van a .srt file) Köszönet H. Imrének!)Szigorúan terjesztendő!Martin Durkin brit tévéproducer filmje, melyben tudósokat, közgazdászokat, politikusokat, írókat, és másokat is megszólaltat, akik nem hisznek az ember-előidézte globális felmemegedés elméletében. A film határozottan állítja, hogy az ember-előidézte globális felmelegedés egy hazugság és a modern idők legnagyobb szabású átverése.
David Icke a sertésinfluenza védőoltásról (11.6 MB,  Dub, Magyar ráégetett felirat) Köszönet Asdfg-nek!Szigorúan terjesztendő!10 apróság a sertésinfluenzáról, ami „nem tartozik rád”:
1. A védőoltás előállítását a világjárvány veszélye miatt megsürgették, ezért az oltás következtében fellépő mellékhatások embereken való tesztelésére nem maradt elég idő. Szeretnél kísérleti egér lenni a Gyógyszeripar játékában? Ha igen, akkor mindenképpen menj el és oltasd be magad.
2. A sertésinfluenza elleni védőoltás olyan veszélyes hatásfokozóval van ellátva, mely gyulladásokat okozhat az emberi testben. Pontosan ezért gyanakodnak arra független szakértők, hogy a védőoltásoknak nagyon is sok köze van az autizmushoz vagy más idegrendszeri rendellenességekhez. (Részletekért olvasd el Neil Z. Miller: Védőoltások című könyvét.)
3. A sertésinfluenza elleni oltás valójában növelheti az életveszély esélyét, ugyanis a vakcinák alapból az emberi test természetes immunválaszát nyomják el. Abszolút nulla bizonyíték van arra, hogy a szezonális influenza elleni oltások valódi védelmet nyújtanának azok számára, akik az oltást beadatják. A vakcina nem más, mint a modern orvostudomány elfogadtatott „varázsitala”. Mivel ezt úton-útfélen reklámozzák, ezért a nép elhiszi, hogy jó. (Miért ne tenné, a tévé tuti nem hazudik…)
4. Az orvosok még „mindig nem tudják”, hogy az 1976-os sertésinfluenza elleni védőoltás következtében miért lett annyi bénulásos beteg. Ez pedig azt jelenti, hogy nem lehet fogalmuk arról sem, hogy napjaink sertésinfluenzájára adott ellenanyag nem fog-e hasonló következményekkel járni. (Főleg úgy, hogy nem is tesztelték az oltóanyagokat…)
5. Ha a sertésinfluenza elleni oltás (mellékhatása) következtében valaki meghal, a gyógyszeripari cégek nem tehetők felelőssé. A kormányok világszerte teljes mentelmi joggal ruházták fel a gyógyszercégeket, hogy a termékeik mellékhatásáért ne lehessen őket felelősségre vonni. (Egy szemtelen kérdés itt felmerül: csak nem a gyógyszerlobbi pénzeli a politikusokat is? Nahát, ejnye-bejnye.) A szomorú az, hogy a mentelmi jog miatt teljesen indifferens a gyógyszercégek számára, hogy működő vagy nem működő oltást, gyógyszert hoznak létre, őket ugyanis a mennyiség, nem pedig a minőség, vagy a biztonság után fizetik. (Micsoda arany élet, töméntelen pénz, semmi felelősség…)
6. Nincs még egy olyan jó ellenszer a sertés- és egyéb influenzák ellen, mint a D vitamin. Ha eleget tartózkodsz napon, akkor még ingyen is hozzájuthatsz. (Persze vigyázz a leégésre, mert az okozza a bőrrákot elsősorban- nem az UV sugárzás -, azaz ha fokozatosan engeded magad lebarnulni, akkor nem lesz bajod.) Persze a D vitamin jótékony, tudományosan bizonyított hatását a „hivatalos hatóságok” tagadják, sőt óva intenek attól, hogy felesleges szerekkel szennyezd a tested. (Most komolyan, hát nem édesek? Úgy törődnek velünk, hogy megszakad az ember szíve. Szó szerint.)
7. Ha a sertésinfluenza elleni oltás mégis működne, akkor jogosan merül fel az a kérdés, hogy „ha mindenki beadatja, nekem miért kell?” Ugyanis ebben az esetben nem tudod úgysem elkapni, ti. ha már mindenki immúnissá vált, neked nincs rá szükséged. Viccesen szólva, hogy ha hiszel a védőoltás hatékonyságában, akkor csak az ismerőseidet és a barátaidat kell rávenni, hogy ők adassák be, mert akkor Te már úgysem kapod meg.
8. A gyógyszercégek milliárdokat kaszálnak abból, hogy eladják a védőoltást. Persze a legtöbb esetben ezeket az államok fizetik ki a TB által, azonban kérdezd csak meg önmagadtól, hogy „Ki is fizeti a TB-t?”, és rájössz, hogy az adóforintjaidból vigéckednek a politikusok a Te károdra. Így már rögtön nem annyira vidám, ugye?
9. Amikor az emberek majd nagy számban esnek a sertésinfluenza áldozatául, akkor biztos lehetsz benne, hogy rengeteg olyan lesz közöttük, akik beadatták maguknak a védőoltást. Ezt persze az orvostudomány a nagy számok törvényével fogja megmagyarázni, azaz, hogy: „Sokkal többet sikerült megmenteni, mint amennyit elveszítettünk.” Persze a megmentett szó az csak a képzeletükben létezik. A helyzet az, hogy akik túlélik, azok többnyire a vitamindús étrendjüknek, s a méregtelenítés fontosságát felismerő életmódjuknak köszönhető egészséges immunrendszerüknek köszönhetik a gyógyulást, bár ők általában el sem kapják az ilyen csúnya betegségeket.
10. A sertésinfluenza elleni oltóközpontok megjelenése jóllehet nem lesz teljesen felesleges: Egy pofonegyszerű módszert kínál a hatalom birtokosainak a logikus gondolkodásra képtelen, felelősséget vállalni nem akaró agynélküli, buta emberek összegyűjtésére. Az egyetlen gond csak az, hogy nem jelölik meg őket valami olyan könnyen felismerhető címkével, amely a gondolkodók számára nyilvánvalóvá teszi a létezésüket. Bővebben ITT
Benjamin_H._Freedman_beszéde_1961_Washington
Benjamin H. Freedman, üzletember beszéde az úgynevezett "zsidó" illuminátusokról és a második világháború hatásairól, 1961 Washington DC (feliratos):
A Pénz, mint Adósság
A Pénz, mint Adósság... Magyarul. Mai pénzügyi berendezkedésünk (világszerte) muködéséről, annak veszélyeiről, és arcátlanságáról kimerítően.
gw2Money as Debt II - Promises Unleashed) (136 MB, Englisch Dub, Magyar Subs)
The second episode of the hard-hitting documentary Money as Debt.
A Pénz, mint Adósság II - Féktelen Ígéretek (136 MB, Englisch DUB, Magyar felirat)
A nagy sikerű Pénz, mint Adósság című dokumentumfilm második része.

Zeitgeist:
Zeitgeist part3 HUN Sub
Egy kis korrekció, de csak angolul, a Zeitgeist itt fent nem lévő elso részéhez, amiket félreértelmeztek a Bibliával kapcsolatban... röviden (ezt mindenképp ajánlom mindenkinek akit érdekelt az elso rész):
Zeitgeist Pt1 Response
Egy másik film, hosszan:
Zeitgeist Part1 Refuted
Money Masters - A Pénz Urai
Ez a film igazi alapmű. Hatalmas mennyiségű információ a bankárdinasztiákról, aktivitásaikról, hatalmukról és kapcsolataikról. Immáron .srt magyar felirattal. Köszönet Mikelnek (ezért is, meg a site anyagának kb 70%-áért is). A film teljes szövege begépelve magyarul ITT.
Az EU alkotmányának közvetlen hatásai Hazánkra is... 3:14 nél (is) található, hogy miért nincs szükségük nemzeti érzelmüekre... a nemzeti ellenállás szükségessége nemsokára nem is fog olyan fontoskodóan hangzani, felpofáztam magyarul is, továbbá ebben a packban található H. Nitzsche a német parlament elotti beszéde a Lisszaboni szerzodés (6. EU Alkotmánytervezet) nemzeti szuverenitásra gyakorolt hatásairól, Az EU és a Szovjetunió hasonlóságai... (jusson eszünkbe a Zeitgeistben említett egy Világkormány törekvéseibe való nyilvánvaló beleillése), plusz Toroczkai és Balczó is beszélnek az EU alkotmányáról.
EU_Alkotmany_Pack
Loose Change 2nd Edition. Immáron jó minőségben és ráégetett Magyar felirattal (köszönet Malatz Ügynök TekinteTES úrnak), de még 14 nyelven van hozzá felirat! Bizonyítékhalmaz arról, hogy Szept 11-e amerikai (és ez által mindnyájan tudjuk, kié is valójában... Jewnited States of America) kreálmány, és az araboknak, pláne Iraknak, semmi köze hozzá.
911 Loose Change 2nd Edition Multisub
Ted Pike - A Másik Izrael
A Másik Izrael
Ted Pike - Miért vérzik a Közel-Kelet?
Ebben a filmben minden adva van... Ted Pike, az A másik Izrael c. film alkotójának monumentális új videofilmje adatokkal alátámasztja a közel-keleti cionista összeesküvés egész történetét. Megdöbbentő beszámoló arról, hogy az izraeli terroristáktól, a keresztény evangélikusokig, a cionista kegyetlenkedések és a keresztény evangélikusok segítsége hogyan működött együtt az elmúlt évszázad során a palesztin nép kifosztásában és a nemzetközi arab terrorizmus kiváltásában. Ismerteti a minden képzeletet felülmúló cionista kegyetlenkedések mélyén rejlő vallási okokat is, melyek érzéketlenné teszik a zsidókat a palesztin és más nem-zsidó népek szenvedése iránt. Áttekintést ad a cionista gyilkosságokról, a palesztinok ellen elkövettet és napjainkban is folyó népirtásról, amely nem ismer irgalmat sem az ártatlan gyermekek sem a védtelen nők iránt. Mindezen állati, cionista kegyetlenségek célja a otthonukból nyomornegyedekbe, menekülttáborokba kényszerített palesztin nép megsemmisítése, földjük elrablása egy olyan nép részére, amely minden más népet mélységesen megvet, gyűlöl. Ted felidézi a számtalan kudarcba fulladt megbékélési kísérletet, majd a Biblián alapuló egyetlen működőképes, valóban keresztényi megoldást javasol. A "Miért vérzik a Közel-Kelet" egy tragikus történetet mond el, egy olyan történetet, amit el kell mondani, hogy felébredjen a társadalom lelkiismerete és megértse, átérezze azt a kilátástalan, embertelen életet, ami kiskorú gyermekeket és nőket is tömegével kényszerít az öngyilkos merényletre.
A kommunizmusról... Avagy "Sztálin és vidám kis csapata", Discovery Channel, Magyarul:
Kommunizmus Discovery Magyar szinkron
Mikael szekciója / Mikael's section
SE/HU
gw2Az Amerikai Álom (85MB, Englisch Dub, Hungarian Felirat)
Tud valaki jövedelmezőbb tevékenységet, vagy nagyobb átverést, mint a semmiből való pénzteremtést, amit aztán kamatra ki lehet adni annak, akit csak ö választhat és a tevékenysége miatt elkerülhetetlenül bekövetkező összeomláskor, meg a zálogul adott való értékeket is elkobozza a készakarva tudatlanoktól, akik megosztva még egymástól is elveszik a javakat, hogy a hazugságon épült intézményt szolgálják?
- És gondolják a világtalanok, a vakot követvén, hogy a jót szolgálják”!
Vagyis,- „ezt értse meg akinek van esze”!:
„Mondják a megtévesztettek maguk közt”:
„Ha hiszen a pénz ingyen van”, akkor adunk belőle mindenkinek, - de természetesen, csak ha irántunk elkötelezik magukat, például „záloggal”! És menyire szeretni fog bennünket mindenki, sőt még versenyezni is fognak a kegyünkért?! - „Mert hiszen mi osztjuk az pénzt mint amikor ingyenes”! Ha meg nem a tárgyi-tulajdonának zálogával kötelezi el az ember önmagát az sem baj, mert adunk neki egy mikro-csipet és a semmiért az életüket köteleztetjük el zálogként! – A politikusokat meg azért fizessük hogy a termékünknek / „lufi-pénzünknek” teremtsenek forgalmat! Ők ezt szívesen teszik, és ha nem,….. - egyébként is tőlünk függenek, - tőlünk jutottak vagyonukhoz, - „a mi ingyen-pénzünkkel vásárolták meg tekintélyüket”,- ki az, aki mer ellenünk tanúskodni?!.....
stripe
Mindenek előtt két igen fontos dokumentum:
Bank- és Árvízkárosultak Figyelmébe
Tarkón_Fogva
Az ember és népünk sorsát komolyan érintő, aktuális történésekből kifolyólag szeretném önöknek a következőket figyelmükbe ajánlani. A lényege ennek itt megtalálható a szavakban, a szavak közt, és abban, ami írott vagy szándékosan kihagyott, mert így van az összkép megértésén a hangsúly.
…Mert a pokolba vezető út csupa jó szándékkal van kikövezve, és a semmiből teremtet pénz / „támogatásként álcázva”, finanszírozza a furgont, amivel az embereket viszik a kárhozatba.
…."Majd gyártunk pénzt és való-érték zálogáért adunk mindenkinek,- mert annyira segíteni akarunk az embereken"! – „És ha kormány-köntösébe bújunk, akkor még bennünket meg is tapsolnak érte!" És hogy elosegítsük, „hogy hamarabb segíthessünk”, ezért, mint kormány megengedjük a „jó-társainknak” hogy manipulálják az idojárást.
- Ők ezt szívesen megteszik, hiszen látták hogy megbízhatóak vagyunk a „kormány-szerepében”! Mint ahogyan példára tettük ezt a Szeptember 11. 2001, „3 torony felrobbantatásoknál”, amikor a „kormány-státuszunkban”, a fizikai alaptörvények nyilvános megtagadásával, a bátorságot s „összetartást színlelvén” a hazugság mellé álltunk!
….És amikor az agrárgazdaság termései „elúsztak”,- akkor megengedjük, hogy hozzánk jöjjenek az „áldozataink” („mi csak csupa szeretetbol becézünk”) és „a nagy kegyelmünkbol készítünk kis pénzt” amiért, „a nyavalyájukban”, még meg is versenyeztetjük a szolgákat (majd pályázatnak is hívhatjuk, így jobban álcázza a lufi-pénzt és még többnek is ad átmenetileg munkát)!
De csak, azért is tesszük mind ezt, hogy megtudják, hogy a mi semmibol teremtet lufi-pénzünkért, meg ha átverés, akkor is, meg kell nekik dolgozni érte! És így bebizonyítsuk, Babilon óta, hogy menyire is ragaszkodunk a tradíciónkhoz! De hogyha a nép meg esetleg belehal, akkor sincs baj, - hiszen minden papíron lesz és így a zálog-tulajdonjoga vagy így vagy úgy is központosítva lesz! .... – „És gondoljuk, „ha Isten meg nem akadályozza”, hogy, majd amikor lezajlott a játék „Hopp” – a bűnös kormány leváltatik, - teszünk egy új feudális kormányt a helyére és „központosított” hatalommal uraljuk tovább a világot, "a fenevad jegyében” - gondolván, hogy nem leplezodik le a hazugság, amin a hatalmunk épül(t)?!
A témához fűződő gondolatserkentő információk:
Chemtrails Morgellons Méhek (a linken megnézhető):
http://videa.hu/videok/tudomany-technika/chemtrails-morgellons-mehek-kiserlet-n0xwOHmEpwd8SliF
.És igy üdvözlök mindenkit kívánva az Isten gazdag áldását, úgy ahogyan ezt Ő az egyszülött fiában, Jézus Krisztusban ígérte!
Mikael
stripe
gw2Yuri Bezmenov - Deception Was My Job (190 MB, Englisch)
Yuri Bezmenov, the son of a high-ranking Soviet officer, was a member of the elite propaganda arm of the KGB, known as the Novasti Press Agency. One of his assignments was to accompany journalists visiting the Soviet Union to make sure they did not discover the truth about Soviet life. After becoming disillusioned with the oppressive system, he escaped to the West at great risk to his life. In this interview, conducted by G. Edward Griffin, Mr. Bezmenov tells how the Soviets used propaganda against their own citizens; how he hoodwinked American journalists into publishing Soviet propaganda, how slave laborers are concealed from foreign visitors, and how he escaped to the West posing as an American hippie. Includes many photographs brought with him on microfilm at the time of his escape.
Part 1: Life under Soviet Collectivism
Part 2: Propaganda and Mind Control
Part 3: Cultural Subversion and Escape
Jüri Linas nya film ”I SKUGGAN AV HERMES: Kommunismens hemligheter” (154.4MB,  Dub,  Sub)
 Byggd på boken ”Under Skorpionens tecken” av Jüri Lina (Stockholm 1994 och 1999) I denna film visar Jüri Lina hur frimurare, internationella bankirer och kommunister slöt sig samman i en ohelig allians och genom det röda maktövertagandet i november 1917 införde i Ryssland det mest brutala och mest omänskliga slavsamhälle världen någonsin skådat. Filmen skingrar dunklet kring kommunismens bäst bevarade hemligheter. Filmens regiassistent Steve Ahlberg förklarar: Den ryske författaren Alexander Solzjenitsyn uppmanade 1974 sina landsmän: ”Lev inte i lögn!” Sanning i vår tid är på intet sätt en självklarhet. De flesta officiella uppgifter om kommunismen är osanna. Sanna uppgifter har man förtigit både i Öst och i Väst. Därför är filmen ”I skuggan av Hermes” en viktig dokumentation om de finans- och frimurarkrafter som kallsinnigt agerat bakom kulisserna för att med hjälp av kommunismen profitera på andras lidanden. Regissören Jüri Lina betonar att det är hans plikt att berätta sanningen om kommunismen och dess gråa eminenser, inte bara ytligt behandla dess psykopatiska symtom, trots att sanningen idag inte står särskilt högt i kurs. Att känna till kommunismens verkliga historia är det främsta skyddet mot ideologiska bedrägerier. De som tvivlade på boken ”Under Skorpionens tecken”, gör inte det efter att ha sett filmen ”I skuggan av Hermes”. En film som lämnar outplånliga intryck på varje tittare. Filmens längd är två timmar, svenskt tal. Filmen innehåller otroliga sekvenser ur KGB:s hemliga filmarkiv.
This documentary In the Shadow of Hermes (154.4MB,  Dub,  Sub) by Jüri Lina shows how freemasons, international bankers, and communists joined forces in an unholy alliance and through the Bolshevik Revolution of November 1917 established in Russia the most brutal and dehumanizing slave society the world has ever seen. Russian writer Alexander Solzhenitsyn in 1974 admonished his countrymen: "Live without lies!" This applies equally to the West. The Truth in our time is in no way self-evident. Most official facts about communism are not true. Solzhenitsyn emphasized: "In our country the lie has become not just a moral category, but a pillar of the state." The facts have been suppressed both in the East and the West. The film "In the Shadow of Hermes" is an important documentation of those financial masonic forces that cold-bloodedly worked behind the scenes through communism to profit from the suffering of others. The director, Jüri Lina, stresses that it is his duty to tell the truth about communism and its grey eminences, and not just superficially treat its psychopathic symptoms, while the truth today is not highly valued. History is made every day, but by whom? The answer is given in this film, the aim of which is to unmask the truth, despite the falsifications of history, so meekly reported by the media. To know the real history of communism is the best insurance against ideological impostors. Based on the book "Under the Sign of the Scorpion" by the Estonian dissident Jüri Lina who narrates this documentary in Swedish.
gw2Jüri Lina: Under the Sign of the Scorpion: The Rise and Fall of the Soviet Empire (2.5 MB, Englisch, PDF)
"Under the Sign of the Scorpion" is a tremendously important book, containing stunning information about the secret role of the freemasons in international politics, about the bloody upheavals in France in 1789 and in Russia in 1917. Self-published in the English language in Sweden by the courageous author, Jüri Lina, it has been banned through out the U.S.A. and Canada. Lina's book reveals what the secret societies and the authorities are desperate to keep hidden how Jewish Illuminati revolutionaries in the United States, Britain, and Germany, including Marx, Lenin, Trotsky and Stalin conspired to overthrow the Czar of Russia. It details also how they succeeded in bringing the bloody reign of Communism to Russia and to half the world's population. Under the Sign of the Scorpion reveals the whole, previously untold story of how a tiny band of Masonic Jews, emboldened by their Talmudic hatred were able to starve, bludgeon, imprison and massacre over 30 million human victims with millions more suffering in Soviet Gulag concentration camps.
Jüri Lina was born in 1949 in occupied Estonia. He was banned from journalistic work in 1975 and then worked as a night watchman until he was forced to emigrate in 1979 after repeated conflicts with the political police, KGB. In 1985, according to documents recently made available, political charges were levelled against Jüri Lina, in his absence, in occupied Estonia. He was accused of high treason in connection with the publication of two books – "Sovjet hotar Sverige" ("The USSR Threatens Sweden") and "Öised päevad" ("Nightly Days"). The KGB regarded him as one of the most anti-communistic writers in Sweden. Jüri Lina is a member of the Swedish Publicists’ Association.
To learn more about Jüri Lina, visit his website.
gw2Climategate Banner - 30 Years in the Making (Huge Map) (0.8 MB, Englisch)
CLIMATEGATE: 30 YEARS IN THE MAKING
"A LITTLE TRUTH REPELS MUCH FALSEHOOD, JUST AS A LITTLE FIRE BURNS A LOT OF WOOD."
-- HAZRAT ALI (D. 661)
MR. LINDZEN, ALFRED P. SLOAN PROFESSOR OF ATMOSPHERIC SCIENCE AT MIT:
Scientists who dissent from the alarmism have seen their grant funds disappear, their work derided, and themselves libeled as industry stooges, scientific hacks or worse. ... And then there are the peculiar standards in place in scientific journals for articles submitted by those who raise questions about accepted climate wisdom. At 'Science and Nature', such papers are commonly refused without review as being without interest. However, even when such papers are published, standards shift. When I, with some colleagues of the band members were beginning to gel. He rewrote Wikipedia's articles on global warming, on the greenhouse effect, on the instrumental temperature record, on the urban heat.
size: 238.8cm x 86.4cm (this is huge)
This map gives you a great overview over the great climategate scandal.
Related
The Great Global Warming Swindle
 (99.1MB English Dub, Deutsch Sub)

CLIMATE BOMBSHELL (English, 62.0MB, or via Torrent)
Kamupénz és világterror átverés (44.1MB,  szinkron,  felirat)
"...mert gyerekjáték megérteni, hogy próbálnak hülyét csinálni az emberekből - ha engedik!" Komoly dolgokról humorosan, mégis átfogóan és közérthetően.
Unser Geldsystem und der Krieg gegen den Globalen Terrorismus (44.1MB )
...beides ohne Wahrheitsinhalt sowie Realitätsbezug, ein riesiger Schwindel und eine Folge üble systematischer Volksverdummung!
Mikel 911 Igazság 01s _ Mikel 911 Igazság 02s


Források:
http://zugzwanged.org/html/hu/indexbody.html ; http://zugzwanged.org/html/hu/magyarbody.html ; http://zugzwanged.org/html/hu/intlbody.html ; http://zugzwanged.org/mikel/mikel.html *B.Kiss-Tóth László 2012.09.08.