„Megnyíltam neked, és nyílj meg nekem”






A Nagyboldogasszony napi Oltalmazó Szer-lánc vezérfonala csak Hamvas Béla gondolata lehet, ami Jézus tanításainak a lényegét foglalja össze: Most hozzád beszélek, megnyíltam neked, és nyílj meg nekem. Eressz engem magadba, ahogy én téged magamba eresztelek.” (Patmosz)


Nem lehet más.

A 2012-es év Magvető hava (október) az új világtörténelmi korszak visszavonhatatlan kezdete lesz. A Lélek üzenete és az anyagi világ változása egyaránt ezt mutatja.

A Lélek üzenete több csatornán is eljutott hozzánk, a közvetítő személyiségi jegyeivel kiszínesítve (néha homályosítva), de lényegét tekintve azonosan.
Az anyagi világ változása a végnapjait élő világtörténelmi korszak változásaiból egyenesen következik. A legújabb hírek közül a lényeget leginkább kifejező négy kétségtelenné teszi, hogy

az anyagi világ változásai összecsengenek a Lélek üzenetével.

Tehát az anyagtalan és anyagi világ összehangolása már elkezdődött, már csak arra van szükség, hogy ez mindannyiunkban tudatosodjon.
Arra kérek mindenkit szeretettel, hogy adjon magának esélyt arra, hogy megnyíljon, befogadva a természetes összhangot, és megnyíljon, hogy lehetősége legyen a többi megnyílt emberrel összeegyeztetni küldetését.
Ez most azt jelenti, hogy bezártságunkból eredő minden hátráltató erőt jelentő hígmagyar tulajdonságunkat, vagyis vakhitünket, vaktudományukat, vakakaratunkatfélretesszük, és Boldogasszony Anyánk oltalmazó kegyelmét kérjük ezek végleges kiűzésére magunkból, hogy helyükre az előrevivő erőt jelentő mélymagyartulajdonságaink költözzenek, a hit és a tudomány kettős egysége, a szeretet és a hagyományokhoz való hűséget szolgáló akarat, amely minden élő és élettelen teremtménynek szabadságot ad, őseink tiszta értékmeghatározása szerint.
Kérem, mindenki gondolja át: az önmagunkba bezártság elszigetelődést jelent.Egyik matematikai alaptétel szerint az izolált elemek véletlenszerű halmaza a káosz. A Teremtő iránymutatása egy zárt rendszert határoz meg, amiben az elemek (az élő és élettelen világ részei) egymással összehangoló kapcsolatban állnak. Gondoljon erre minden Lélek-munkás, aki a Lélek üzenetére hivatkozvaönmagunkba zártságot (individualizmust) hirdet, és minden Anyag-munkás, aki természeti törvényekre hivatkozva az anyag-központú samuelseni mátrix-rendszert támogatja, a Teremtő iránymutatása által meghatározott természetes (Szent Korona Értékrend által közvetített) mátrix-rendszer helyett.
Ahhoz, hogy lehetőséget adj magadnak arra, hogy nyílttá (Aquinói Szent Tamás szerint „porszemmé”, Hamvas Béla szóhasználatával „személlyé”, Németh László kifejezésével „mélymagyarrá) válj, ismerd meg a nyíltságban élő Gondoskodó Magyarországot. Ennek legegyszerűbb útja a „hangoskönyveken” keresztül vezet a pontosító szabályrendszerig:

.
A nyíltságon alapuló Gondoskodó Magyarország megteremtéséhez van szükség az anyagtalan és anyagi világ összehangolt, szerves egységként működésére. A kapcsolathoz az első pallók már állnak a Lélek üzeneteivel és az anyagi világ történéseivel.

A Nagyboldogasszony napi Oltalmazó Szer-lánccal hidat készítünk az anyagtalan és anyagi világ között.


Ehhez kell kérnünk Boldogasszony Anyánk és a Magyarok Istene erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét.

Így kell lennie!
Kelt Szegeden, 2012. Áldás havának 24. napján
Árpád sarja Halász József
/Forrás: dr. Halász J. 2012.07.24-i levele/*B.K-T.L.