Dr. Halász József: Magyar Hír Adattár:


Közérdekű adatok csoportosítása az interneten

A választás előkészületi időszakában felhívtam az MTI hírszerkesztőjét, hogy megkérdezzem: miért van az, hogy nincs esélyegyenlőség az általuk közölt hírekben a választáson indulni akaró szervezetek programjainak ismertetésében. Azt a választ kaptam, hogy tagadhatatlan, a hírek kiválasztásában a szubjektivizmus is szerepet kap.

Amikor a közérdekű adatok megismerésének alkotmányos jogára hivatkoztam, akkor meglepő választ kaptam: „Maga is hozzájutott a közérdekű adatokhoz, mivel azok elérhetőek az interneten.”Ez azt jelenti, hogy a „szubjektív” kiválasztáshoz hozzájárult a Szent Korona Értékrend három arisztotelészi kérdésre adott válaszának általuk birtokolt ismerete. A média túlnyomó részénekdiktatúrához való érdekkötődése így tárgyiasítja a látszatra szubjektív kizáró okot objektívvé.

A vezetéstudomány egyik fontos tétele szerint az információhiány és az információdömping egyaránt gátja a döntési helyzet kialakulásának éppúgy, mint a döntés-előkészítésnek.

A döntési helyzetet kialakulásához azonban az információt elsődlegesen a közvetlen tapasztalatadja, ami nem irányítható (manipulálható). Persze, a diktatúra ezt a független információt is igyekszik függővé tenni, de ez csak rövidtávon lehet eredményes, mert a tapasztalat törvényszerűen elnyomja a demagógiát (ld. Rákosi, Kádár rendszer és az elmúlt 20 év „szabad választással” megválaszttatott Helytartóságai által képviselt liberális-kapitalista rendszer).

Tehát a hatalom kezében ténylegesen csak a döntési helyzet megoldásához szükséges információ van, csak ennek, mint közérdekű adatnak a manipulálására képes. Ennek népszerű neve„agymosás”.

A szocialista-kommunista rendszer eszköze az információhiány, a liberális-kapitalizmusé az információdömping. Mindkettőnek az a célja, hogy a döntési helyzet megoldására az emberek olyan támpontot (döntéselőkészítést) kapjanak, amely annak csak változtatását (reformját) és nem megszűntetését eredményezi.

A hírszerkesztőnek igaza volt abban, hogy a közérdekű adatok (jelentős része) valóban elérhetőek az interneten, de információdömpingként.

Ezen a helyzeten akarok változtatni azzal, hogy a hírügynökségek anyagaiból – a jogszabályok tiszteletben tartásával – létrehoztam, a megoldást is tartalmazó http://szksz.com honlapról elérhető

Magyar Hír Adattárat,

(közvetlen címe: http://szkszhu.szksz.com/hiradattar.html),

amelyet folyamatosan élősítek.

Mivel a diktatúra által létrehozott, fenntartott és támogatott média a gazda érdekképviseletében alkalmazza az információ-kiválasztást, én is ugyanezt teszem, az én gazdám érdekképviseletében.

Az én gazdám a Szent Korona Tagok összességét jelentő egyetemes magyarság.

Az én gazdám érdeke ellentétes a diktátorokéval, ezért a Magyar Hír Adattár egyéni megítélésként (szubjektivizmusként) jelentkező tárgyszerűsége (objektivizmusa) a médiáéval ellentétes.

A Magyar Hír Adattár jellemzői:

1. Felépítése a három radikális lépésnek megfelelő:

EU, NATO és Állampolgárság.

Ezek környezeti kapcsolata (Magyarország és Világ) önálló részként szerepel.

2. Az adatok idő-szakaszolása negyedévenként történik.

3. Az élősítést az Ígéretbehajtó Szemle (http://szksz.com) készítésével párhuzamosan végzem, az azokban szereplő hivatkozások alapján.

4. Az adatsorok a forrás logóját, a hír címét, linkjét és rövid kivonatát tartalmazzák.

5. Akár az Internet Explorer, akár a Mozilla Firefox lehetővé teszi az oldalon belüli keresést a Ctrl+F alkalmazásával.

___________________________________

2003-ban a dunaföldvári hídnál a gazdák lezárták az utat. A szervezők ma a parlamentben ülnek, a kormány felőli oldalon. Akkor már jó néhányan ismerték EU-ellenességemet, ezért szócsövet nem kaptam, de elég erős a hangom ahhoz, hogy sokakhoz eljusson. Amikor elmondtam az EU Alkotmány-tervezet mezőgazdaságra vonatkozó megszorításait, az egyik – velem egykorú – gazda így fakadt ki:„Csak nem tösznek velünk ilyet?!” De. Töttek.

Tudom, hogy a Magyar Hír Adattár csak egy lehetőség, ami akkor válik erővé, ha elegendően lesznek azok, akik nem magukból indulnak ki, amikor a hatalmon lévők cselekedeteinek tisztességét minősítik, hanem kétkednek, és keresik a mindannyiunkat megnyomorító helyzet okátés ezen keresztül el akarnak jutni annak megszűntetéséig.

A Magyar Hír Adattár egy lehetőség arra, hogy mindenki felismerje, hogy a megoldás (a „Mit kell tenni”-re adott válasz) egyedül a Szent Korona Értékrend, mint gondolkodási mód (paradigma, aki által az anyag uralására és alakítására adott erőt mi, magyarok így nevezünk: Lélek Fénye) követése, aki (nem elütés: aki!) a „hogyan”-ra is választ adott, már néhány ezer évvel ezelőtt, a közszabadságra épülő emberi társadalom szervezésével.

Az érzelem és értelem kettős egységének Szabad Magyar Jövőt teremtő kialakulásához kérem minden Szent Korona Tagra a Magyarok Istenének erőt, megvilágosodást és kitartást adó kegyelmét.

Egyre többen vagyunk, akik érezzük és tudjuk: így van és egyre inkább így kell lennie!

Benned, kedves Olvasó, milyen erős a Hazád, családod és önmagadért való elhatározás egységre hívó akarata?

Kelt Szegeden, 2010. Napisten havának 12. napján.

A krisztusi örök értékrend szerinti magyar szeretettel: Halász József, a Szent Korona alázatos szolgája

Az írás változatainak címei:

A levél nyomtatható változata: http://szkszhu.szksz.com/ISz100712.pdf, http://szkszhu.szksz.com/ISz100712.doc

Ígéretbehajtó Szemle változat: http://szkszhu.szksz.com/ISz06020.pdf

Honlapcím: http://szkszhu.szksz.com/IBSZ100712.html

/Forrás: dr. Halász József 2010.07.12-i levele/ *B.K-T.L.