Hozzászolások a jobbik bélyegzö a....

A Nyugat.hu netportál Közélet rovatában és itt a Világlapon is megjelent Jobbik bélyegző a szülői munkaközösség levelén című cikkre írt hozzászólások közül 2 érdekes hozzászólást adok közre, amelyek egy kicsit más megvilágításba helyezik a történéseket:   
Atyaég, de szánalmas ez a pali! A Marton beszél arról, hogy szakmai döntés kell, és nem politikai, amikor ő és a Szakály haverja akarták a Horváth Bélánét óvodvezetőnek, csak azért mert Szaki dugta korábban a Horvátné lányát???!!!
Egy vicc vagy Marton!
Járjon már utána valaki, hogy a Horváth Béláné tényleg a Fidesz nőtagozatának a tagja és küldöttje-e! Nyugat! A hülyeségek irogatása helyett inkább járjanak utána a tényeknek!

máj.29. 18:19 bulldog:
A Jobbik nem a szülői levélre tette a pecsétjét,hanem arra amit a párt szombathelyi vezetője írt a helyi képviselők részére, az hogy a stampedli a Horváth képviselő úr számára írt levélre is odakerült,csak kisebb hiba ami minden hivatali ügyintézésbe belekerülhet. A lényeg hogy a"Jobbik" nem pártpolitikai érdekből védte 2oo szombathelyi választópolgár gyermekeinek nevelését, hanem csakis azért,hogy egészséges légkörben tisztességes magyar állampolgárokat neveljenek politikától mentes ,szakmailag emberileg megfelelő légkörben. Hogy ezen az okmányon kinek a pecsétje szerepel az tök mindegy, ha az ovodavezető az lenne akit Marton Úr elképzelt, akkor Fidesz pecsét lenne rajta és ez nem bántaná senki szemét,mert ott a 2/3-ad.
A helyi Szocialisták sem ágáltak a szülők akarata ellen, ők sem nézték ki kire szavazott.Balassa és Bana képviselő urak sem kérdezték hogy hány ovodás "Jobbikos" csak tették a dolgukat, amiért odaszavazták őket. A képviselő azért van hogy képviselje az Őt odaszavazó,a reá szavazó állampolgár álltal befizetett adóból Őt eltartó polgár érdekeit. Itt most gondoskodásból 5-ös.
Köszönöm!
Bulldog      B.Kiss-Tóth László