2012 ELŐSZELE? Figyelem, figyelem !

Az elmult ejjel egy kamion sofor vezetett a uton Montrealtol kb delkeletre 50 kilometerre es egyszer csak nem tudott tovabb hajani, mert be volt szakadva elotte az ut.
Odament a szelere, es latta, hogy egy haz van a godor aljan. Hivta a 911-t kijottek rendorok, tuzoltok, mentok, - akinek illik ilyenkor, - kesobb megallapitottak, hogy csak ugy lagyan egy 1 km. hosszu es 500 m szeles arok keletkezett es abba csak szepen lesulyedt a haz. Latszolag nem serult, a benne lako negy tagu csalad, szulok, egy 9 es egy 14 eves gyerekkel, eltuntek. Feltetelezik, hogy a hazban vannak, bar semmi fele mozgast, hangokat nem hallani. A ripot keszitesenek idejen - meg az ejszaka folyaman - a tuzoltok probaltak bemenni a hazba es kimenteni a benn levoket, ha tenyleg benn voltak.
Eddig a riport.

Kedves honfitarsaim. Az elkovetkezendokben ilyesmire is kell szamitanunk. Nem szabad panikolni, tudni kell rola, hogy megfelelokeppen, okosan tudjunk cselekedni.
AEJ.

U.i.
A legujabb ertesulesek szerint az egy emeletes hazban eddig megtaltak a kutyat a foldszinten az iszapba, elve, - a csaladot meg nem. Am amikor bementek, megmozdult a haz, kezdett lejjebb csuszni. Vissza kellett terjenek.

/Forrás: a Kanadában élő Judit E Aldobolyi 2010.05.11.-i levele/
B.Kiss-Tóth László