FELHÍVÁS!



JELENTKEZZ ÁSATÁSI MUNKÁRA A BOSNYÁK PIRAMISOKHOZ VISOKÓBA!
/Forrás: http://www.magyarmegmaradas.eoldal.hu/cikkek/karpatmedencenk-piramisai/

APPLICATION FORM FOR VOLUNTEERS FOR SUMMER CAMP



Friday, 04 December 2009
All interested individuals who want to take part in International Summer Camp for Volunteers "Bosnian Pyramids 2010" in Visoko, Bosnia should fill up the provided application form and send to e-mail: mrav@piramidasunca.ba This e-mail address is being protected from spam bots, you need JavaScript enabled to view it

See you in summer of 2010 at the most exciting archaeological site in the world :)

Download aplication

FELHÍVÁS EGY NEMZETKÖZI MUNKAAKCIÓRA!
Érdekelnek -e a múlt titkai? 
Kész vagy -e  munkát fektetni az arheológiai titkok feltárásába?
Szeretnél-e megismerkedni új emberekkel más tájakról?
Szeretnél-e barátkozni  és ismeretségeket kötni boszniai és máj tajakról érkező fiatalokkal?
Szereted-e a nemzetközi karakterű eseményeket?
 
Felelj magadnak ezekre a kérdésekre. Amennyiben bár egy kérdésre IGEN a válasz, te kellesz nekünk!
 Bosznia szívében, Visoko városában, Szarajevótól 30 km-re, június 1 től szeptember 30 ig .2010 ben Nemzetközi önkéntes munkaakciót szerveznek MRAV 2010 név alatt. A fő cél a földréteg éltávolítása az arheológiai lelőhelyen, valamint a lokáció turisztikailag atraktívabbá tétele. A MRAV 2010 négy váltásban bonyolódik le. (junius, július, augusztus és szeptember). Az váltásokban levő aktivitások a 80-as években  kedvelt és szervezett munkaakciók mintájára történik. Délelőttönként az ásatásokon való munka, a délután a pihenés, a szórakozás jegyében zajlik majd. Este máglya mellett, zenével, sporttal és más egyéb szórakoztató eseményekkel tölthető az idő. Az elszállásolás, étkezés az akció számlájára történik. A szállás a Visoko város kaszárnyájában lesz. Napi három étkezéssel. Trikókat kapnak a résztvevők amiben dolgozhatnak.
A MRAV 2010 stábja kéri csatlakozz hozzánk. Veled erősebbek lehetünk. Szerszámot és a szállítást mi biztosítjuk. A trikókat ajándékba kapod.
Ha nagykorú vagy, fiatal, vagy úgy érzed, ha egészséges vagy, a fizikai munkát bírod, gyere el hozzánk Visokoba csatlakozz hozzánk. Mutasd meg, hogy szeretnél te is tenni valami nagyon fontosat és hasznosat, mutasd meg mit jelent önkéntesnek lenni, humánusnak, önzetlennek. Azok számára akik nem tudnak 30 napot eltölteni, lehetővé tettük a rövidített tartózkodást is, ami lehet egy nap, egy hétvége, egy hét vagy két hét is. Csak jelezd mely időtartamra tudsz időt szakítani és mi minden mast megszervezünk.  
Amennyiben, még nem vagy nagykorú, de szeretnél önkéntesnek jelentkezni- gondoltunk rád is. Jöjj el szüleiddel vagy más szervezettel és töltsél velünk egy délelötti váltást.

Download aplication Hungarian language

Közli:B.Kiss-Tóth László